Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz

O çok üzücü bir durum bence, 1 numaralı çocuğunuz üvey evlat yerine konuyor.

Evlenirken çocuğunuzu kabul etmedi mi, flört döneminde çocuğunuza karşı ilgili, sevgili miydi? O zaman da çocuğunuza karşı uzak duruyorsa keşke baştan hiç evlenmeseydiniz. Adamı da çok suçlayamam, başkasının çocuğuna babalık/annelik yapmak kolay değil. Keşke kendi de bu topa hiç girmeseymiş.

Sonuç olarak eşinizle konuşun, göstermelik olsa bile sarılsın öpsin vakit geçirsin. İmkanınız varsa bir aile terapistine danışın durumunuz hiç kolay değil çünkü.

Yapiyorum ne demeye calisiyosun diyo bu duvarlari sen yaptin diyo vs

İçim yandı yemin ederim ya. Gözümden yaş aktı
Ben evlensem, eşim kendi çocuklarını sevse, ilk evliliğimden olan Yavrum babam beni niye öpmüyor dese ölmek isterim ya.. Allah kahretsin böyle düzeni.
Çocuğun dikkatini çekecek kadar fazla ayırıyo demek ki.
Çocuklar kaç yaşında? Küçük oldukları için ilgi gösteriyor olabilir mi? Hiç konuşup rahatsızlığınızı söylediniz mi?
Yemin ederim evde cam çerçeve bırakılmayacak bir konu.

Hep tartisiyoruz kolunda ortak cocuklarin dovmesi var benim oglum yok sosyal hesapta fotolari var oglum ve ben yokuz yoruldum artik

Yapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi

Psikolojik destek alın bence vakit kaybetmeden. Çocukları onun ve benim diye ayırdığınıza göre evet ayrımcılık yapıyorsunuz. Sizin de kabul ettiğiniz gibi takıntınız daha da artmadan profesyonel bir yardım alın. Şunu da merak ettim çocuğunuz sizi eşinizin babası olduğunu mu sanıyor?

Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik

En yakin zamanda benim en kiymetlilerjm cocuklarim 40 koca bulunur 1 evlat bulunmaz

Ona cok zor geliyo ben harika baba olsun demiyorum azicik sevgi ya! Ona bi yatak bir lokma ekmek vermesi gram umrumda degil SEVGI ISTIYORUM

Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik

Ne demek 6 yalındaki çocuğa tokat? Hem de üvey babadan?
Ya çıldırıcam bu adam sosyal medyada sizi paylaşmasa ne olur adam dövüyor çocuğu ya.

Allah hiçbir çocuğu sahipsiz bırakmasın içim parçalandı.

Bir tavsiye veremiyorum şartlarını bilmiyorum ama çocuğunu sakın dövdürme sakın. Ah yavrum benim ya

Bosanmak istiyorum oglum icin arada 2 cocuk daha var anasini satim ya cikmazdayim uzuluyorum öz babasina bikac kez irribst kurmaya calistim ama kavga ederdik kesin esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…