- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bakın en başta eşinize bırakacağım demişsiniz söz vermişsiniz bunun için çaba göstermeniz lazım neden sigara içenler içmeyenleri anlamıyor ki. Çok kötü kokuyor inanın kıyafetleriniz saçlarınız bile sigara kokuyor annem kardeşim içiyorlar başta bende alışıktım o evde yaşadığım için pasif içici olmuştum ama evlendim eşim içmiyor evimizde içilmiyor bana annem bana geldikçe biz gittikçe o kadar kötü gelmeye başladı ki ve yanınızdaki kişinin kıyafetlerine kadar siniyor bu çok kötü bir şey empati yapın.
Kaldı ki tuvalette içmek daha da kötü küçücük yer. Keşke ben bırakamam deseydiniz o zaman yarın birgün bebeğiniz olacak o zaman ne yapacaksınız balkonda içip üzeriniz sigara kokarak bebeğinizi mi kucaklayacaksanız. Zaten içmeye vaktiniz bile olmayacak. Eşiniz çok haklı.
Kaldı ki tuvalette içmek daha da kötü küçücük yer. Keşke ben bırakamam deseydiniz o zaman yarın birgün bebeğiniz olacak o zaman ne yapacaksınız balkonda içip üzeriniz sigara kokarak bebeğinizi mi kucaklayacaksanız. Zaten içmeye vaktiniz bile olmayacak. Eşiniz çok haklı.