- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Valla öyle ama siz almiyorsunuz o kokuyu direk mideden cigerden geliyor bööğğyok artık ya kendimden soğudum.
sen bize düşman mısın. sigaramıza laf söylemeyin ya. bir o lüksümüz var bırak olsun.
adam kötü bişey demiyor ki seni düşünüyor sende iyi düşün sigara mı kocan mı bu yüzden evliliğini huzursuz etme kardeşim uzman birinden destek al kocana söyle hatta birlikte doktora gidelim bırakacm de en çok da senin için o da destek olacaktır sana emin olKızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Evet iş bildiğiniz hakaret boyutu kazanmış.neredeyse sabun yapacaklar.taa apartmanın girişinden bilmem kaçıncı kattaki kokuyu almakta başka bir başarı sanırım.İcmeyen iceni anlamaz, icen icmeyeni. Sabaha kadar konusulsun yine cozulmez yine cozulmez.
Bu arada gerekli seyler yapiliyorsa eger sigara icenler islak kul tablasi gibi falan da kokmaz. Abartan abartana.
Eğer evlenmeden önce bırakmaya söz verdiysen eşin haklı. Ayrıca tuvalette sigara havalandırma da olsa iğrenç bir koku bırakıyor. Ben de nefret ederim. Sigara kullanırken bile dayanamazdım o kokuya da, kokunun eve sinmesine de. Balkonda içerdim. Hiç olmazsa sen de balkonda iç.Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Sigara iğrenç bısey ve ıcen ınsan da çok pıs kokuyor.bence bırakın gıtsınKızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
kendi iciyomus sana niye karisiyo. icmese karissa bir nebze hakli yani.Ben iki yil yasadim bu sorunu evlenmeden once birakicagimi soyledim ama birakamadim oda hakliydi kendine gore bende birde benim esim sigara kullandigi halde isyemiyordu benim icmemi zehir etti bana iki yilimi sonunda bitirme karari aldim evliligimi bana yaklasimindan dolayi.. hakaretler kufurler girmisti isin icine en sonunda artik goruyorsun birakamadigimi birakamiyorum diye benden vazgececeksen bitsin bu evlilik hatta hic baslamamasi gereken bir iliskiymis bizimkisi bir sigara yuzunden bana bu kadar eziyet etmen vicdansizlik dedim . Daha sonra benim esimden sogudugumu anlayinca tamm dedi izin vericem ic artik yapacak birsey yok seni kaybetmek isyemiyrum dedi suan karsilikli icebiliyoruz bi skinti kalmadi ama iki yil yasadigimi anlayamam yazdiklarinizi gorunce kendi yasadigimi okudum sanki tuvalette icerdim bende gizli gizli umarim sizi anlar bir gun
Icsede benim icmemi kabullenemiyordu takinti haline gelmisti artik engel olamiyordu sinirlerine birakmayi dusunuyorum bende ama bi zaman sonrakendi iciyomus sana niye karisiyo. icmese karissa bir nebze hakli yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?