Evlenmeden önce hiç yakalamadım sorun şu ki artık be yapacağının nasıl davranacağı mı bilemiyorum şaşkınım bahanesi ise kavga etmek istemediği için söylememiş iyide yalan söylediğini öğrendiğim için kızdım yoksa dükkan tabikide gidilip gelinecek sorun bayan olup olmaması değil bana yalan söylemesi ve sonu gelmiyorbazı insanda huydur. hiçbir sebep olmasa da yalan söyler.
evlenmeden önce nasıldı? sonradan mı başladı?
Ayrı yatsan ne olacak? Adamın umrunda olsanız yalan söyler mi sizce? Belki ağır oldu ama çok sinir oldum. Siz hemcinsimsiniz böyle bişey yaşamanıza üzüldüm eşinize de çok kızdım. Bence alın karşınıza hiç görmediği bir kadın gösterin ona. Gideceğinizi düşündürün. Aklını karıştırın. Kızsanız bile yalan çözüm değil güvenimi yıktın falan diyebilirsiniz bence korkutucu bir konuşma iyi olur ayrı yatsanız 1 hafta sonra yine düzelir o çözüm değilArkadaşlar yardıma ihtiyacım var eşimin sürekli yalanlarını yakalıyorum ama hiç ders almıyor uzun zamandır güvenmeliyim diye telkinlerim oluyordu onu da bugün bitirdi ne yapmalıyım
konu şu ki dükkanı var ve açalı pek bir zaman olmadI üretimhane küçük bir oda ama bunu duyan herkes gelmek istediğini söyledi benimde arkadaşlarım onlarda talep etti ama eşim bayanlar gelmiyor dedi okey dedim aradan baya zaman geçti bugüne gelelim arkadaşları bir bayan ve iki çocukla dükkana gidilmiş
Evden çıkarken sordum dükkana dedim tamam kimler geliyor yabancı yoksa bende geleyim kuşlara bakıcam biraz neyse yok gelme dışarda işim var dedi bende gözlerimle gördüm bir arkadaş video yollamış evi yakın olan biri bak bize yok dedin bayanlar gelmiş DİE
ben şok ne yapmalıyım bilmiyorum
Aradım kimlerlesin iki arkadaş başka yok kimse diyor hala yalana devam ediyor açık bir şekilde yalan söylediğini belirttiğimdeyse sen kavga edersin diye söylemedim diyor
ne yapmalıyım
Ayrı mı yatmalıyım bilmiyorum bir akıl verin
Küçük hayvanlar üretiyorlar kuş falan yani yoğun erkek geliyor diye gitme mi istemiyor arkadaşlarım da merak edip gelmek istedi sordum kadınların ne işi var dedi niye böyle anlamış değilmTam olarak dükkan ne dükkanı ? Kaldı ki her ne ise müşteri gelecek ve müşteriler sadece erkekler değil bunun nesine kızacaksınız da kızarsın diye söylemedim diyor? Kaldı ki bayanlar gelmiyor diye neden en baştan size telkin veriyor? Gelse ne gelmese ne ? Ne satıyor ki eşiniz dükkanda da bayanlar gelmiyor diyor size? Ayrıca geleyim diyorsunuz yok gelme işim var diyor işi olsun sizin gitmenizle ne alakası var da gelme diyor? Çok çelişkili ve insanı tedirgin edici cevaplar vermiş eşiniz. Şahsen ben olsam beklerim 1-2 gün sonra aniden giderim dükkana sonuçta eşimin dükkanı neden haber vereyim giderken? Bu işin peşini bırakmayın. Yani illa sizi aldatıyor demiyorum ama bu yalan söyleme huyundan vazgeçmesi gerek, kendinizi salak yerine koydurtmayın.
Ayrı yatsan ne olacak? Adamın umrunda olsanız yalan söyler mi sizce? Belki ağır oldu ama çok sinir oldum. Siz hemcinsimsiniz böyle bişey yaşamanıza üzüldüm eşinize de çok kızdım. Bence alın karşınıza hiç görmediği bir kadın gösterin ona. Gideceğinizi düşündürün. Aklını karıştırın. Kızsanız bile yalan çözüm değil güvenimi yıktın falan diyebilirsiniz bence korkutucu bir konuşma iyi olur ayrı yatsanız 1 hafta sonra yine düzelir o çözüm değil
sakladığı bir şey mi var acaba
Bilmiyorum konduramıyorum yapmaz diyorum ama hep bir bahanesi oluyor şaşkınımsakladığı bir şey mi var acaba
siz yine de çok güvenmeyin bence.. sonuçta bir insan niye yalan söyler? saklamak istediği birşey var benceBilmiyorum konduramıyorum yapmaz diyorum ama hep bir bahanesi oluyor şaşkınım
Ama ne yapmalıyım öğrenmek için beni uzak tutuyor işlerinden müdahil olmak istediğimde bol sebepler sıralıyor çaresiz bırakıyor ben onun açığını aramak asla istemiyorum normal aile olalım istiyorum gidelim gelelim ne var bunda ben mi yanlış yapıyorum karışmamalı mıyımsiz yine de çok güvenmeyin bence.. sonuçta bir insan niye yalan söyler? saklamak istediği birşey var bence
orasını hiç bilemiyorum işte, nasıl yapmalı.. evli olan hanımlar bu konuda daha yardımcı olabilir sizeAma ne yapmalıyım öğrenmek için beni uzak tutuyor işlerinden müdahil olmak istediğimde bol sebepler sıralıyor çaresiz bırakıyor ben onun açığını aramak asla istemiyorum normal aile olalım istiyorum gidelim gelelim ne var bunda ben mi yanlış yapıyorum karışmamalı mıyım
Teşekkür ederim desteğiniz içinorasını hiç bilemiyorum işte, nasıl yapmalı.. evli olan hanımlar bu konuda daha yardımcı olabilir size
Küçük hayvanlar üretiyorlar kuş falan yani yoğun erkek geliyor diye gitme mi istemiyor arkadaşlarım da merak edip gelmek istedi sordum kadınların ne işi var dedi niye böyle anlamış değilm
Ayri yatmak onlarin hic bi yerinede olmuyor ben denemistim 1 ay cici olup sonra inandigimizi sanip yine yapacaklar 1 kere yalan soyleyen yine soyler sen ipleri ski tut bos birakmaArkadaşlar yardıma ihtiyacım var eşimin sürekli yalanlarını yakalıyorum ama hiç ders almıyor uzun zamandır güvenmeliyim diye telkinlerim oluyordu onu da bugün bitirdi ne yapmalıyım
konu şu ki dükkanı var ve açalı pek bir zaman olmadI üretimhane küçük bir oda ama bunu duyan herkes gelmek istediğini söyledi benimde arkadaşlarım onlarda talep etti ama eşim bayanlar gelmiyor dedi okey dedim aradan baya zaman geçti bugüne gelelim arkadaşları bir bayan ve iki çocukla dükkana gidilmiş
Evden çıkarken sordum dükkana dedim tamam kimler geliyor yabancı yoksa bende geleyim kuşlara bakıcam biraz neyse yok gelme dışarda işim var dedi bende gözlerimle gördüm bir arkadaş video yollamış evi yakın olan biri bak bize yok dedin bayanlar gelmiş DİE
ben şok ne yapmalıyım bilmiyorum
Aradım kimlerlesin iki arkadaş başka yok kimse diyor hala yalana devam ediyor açık bir şekilde yalan söylediğini belirttiğimdeyse sen kavga edersin diye söylemedim diyor
ne yapmalıyım
Ayrı mı yatmalıyım bilmiyorum bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?