Kocam yalanclkla suluyor

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
Ikı gunde onunla ılgılı ıkıncı konum bu..artık nasıl davranayım ben bu adama bılmıyorum.benı bu gun goyle ufak bırseyle suclayan yarın daha buyuk seylerle suclar.korkuyorum aslında.telefonunu gormus sabah.sen benım sım kartımla oynadınmı dedı.hayır dedım gayet normel.yedı defa degıstırıldı yazıyormus telefonda.nasıl oluyorsa.oynamıssın ıste dedı boyle yazıyor.hayır dedım telefonunun nerde oldugunu bıle bılımıyorum dedım.telefon yalanmı soyleyecek ıste dedı ya...ay kafayı yıycem.telefon dogru soyler ben yalan dımı..daha en ufak bırsey ıcın bıle yalan soylemedım ona.bu nasıl bırsey anlamıyorum.korkuyorum .yarın bırgun bırınden bıse duysada ınanır bu..hayatımı bana guvenmeyen bırıyle nasıl her an korkarak paylasıcm.sızce nasıl davranayım.ne yapayım artık.nefret ederım yalandan benı de sucladıgı seye bak.senağlamasenağlamabelkı bu kucuk bırsey ama yarın bırgun bırı baska bıse dese ınanacak.destegınızı beklıyorum.ne yapmalıyım.

kocanın aklından zoru var. o zaman telefon ona karılık yapsın
.tavrını koy. pısma karşısında da görsün anyayı konyayı

Ne güzel belesten sevap kazanmis oluyorsun arkadasim ya ne diye bu kadar üzülüyorsunki??? :1hug:

Birak bol bol günahini alsin.....Allah bildikten sonra kul ne demis hic umrumda degil bu kocamda olsa....

allah allah canım sen hayır diyorsan o buna inanmak zorunda.bence de tavrını koy ki böyle şeylere izin verme bile.

Cahilliğimi hoşgörün ama telefon nasıl diyormuş 7 kere değiştirildi diye anlamadım.
Acaip bir şey kocanızın yaptığı.

bence hiç karşılık verme
belki seni sınıyor korktuğu bi şey vardır telefonnunda
sen artık onu taakip et bakım nasıl davranacak bide telefonun neden saklarki ortada olsun her ikinizin telfonuuuu güvenmesini oğrenmelisin hem siz hemde eşiniz,

onun bu hayalperestliğine ...sende katıl...
şöyle ki:
sen: sen benim çamaşır makinamı mı karıştırdın?delikafadulden
eşin: :bbo: zonkkk-heee-hıııı!! yooooooooooooooo...
sen : karıştırmışın ...karıştırmışınnn...
makine tam 17 kez karıştırıldım diye dönüyolülülülülülü
eşin: (içinden geçeni) bu benden daha yaratıcı:jeyyar:

öylesine bu lazım cnm..onun dilineden konuşacaksın ...
mantıklı olmaya ve mantık aramaya çalışma!süprizzzzz

cnm kusura bakma ama senin kocanda cok ilginçmiş yani sen karıstırmadım diosan karıstırmamıssındır.. ayrıca telefonunda karıstırılmaması gereken selermi varkii..tavrını koy !!!

kocan çatacak yer arıyo heralde.. belki sim kartını adam gibi yerleştirmedi oynadıkça bilmem kaç kez bilmem noldu diyo telefonu..

böyle kaç defa sim karıtının değiştirildiği söyleyen telefon bi tek eşinizde war galiba...
bu zamana kadar böyle bişi görmedim duymadım..kusura bakmayın,cahilliğime werin lütfen...
eşiniz bol keseden sallıyor bence we sizi de boşu boşuna üzüyor...
hem buarada sen onun eşisin,niye telefonuna bakmayasın ki?
bişi mi yapıyor ki tedirgin oldu telefonu karıştırdın diye düşünüyor!!!

Bazen bende telefonumla oynayıp sim kartı değiştirdiğinde
söylenirim eşime.. Herşey sıfırlanıyor neden sim kartı açıyorsun diye
Ama öyle çok büyütülcek mevzular değilki bunlar . Yok oynamadım dersede oynamamıştır
Telefonumda hiç 7 kez oynandı değişti gibi bir mesajda gelmedi şimdiye kadar

ay guldurdun benı...sozyapıcam boyle bırsey.o zamanda tepkısını anlatıcam sıze

diğer konundan biliyorum kocan takıntılı bi adam o yüzden böle davranıyor, şimdide sim karta takmış, sen napsanda onu inandıramazsın çünkü o kafasına onu yerleştirmiş takıntıları açısından en yakın zamanda bir psikiyatriste görünmeli,takıntının aşırısı rahatsızlık belirtisi çünkü.

zaten ısın tuhaf yanı bu ya telefon gızleme huyu yoktur bızde.hatta kontur hangısındeyse ıkımızde onu kullanırız.ama bu sabah nıye boyle dedı anlamadım.bırde gelınce soracam nasıl oluyor bu yedı kez ısı.o sınırle ustude durmadım ama hakkaten dogru.dur bakalım ogrenırım.

rougemmm çok güldürdün beniiiisırnaşık şey :roflol: :roflol:

vala konu sahibesi arkadaşım gerçekten ilginç bi modelmiş eşin:umursamaz:

teknoloji gün geçmeden gelişmeye görsün, baksana şimdide kaç kere sim çıkartıldığını söleyen tlflar çıkmış

görmezden gel bence, amacı seni sinirlendirmek gibime geldi şakkıdı

Allah kolaylık versin :teselli:

hangı telefon modelı yada hangı hat karıstırıldıgını soylerkı daha neler yada teknolojıde haberımmı yokdur benm
esınız sızın agzınızı aramıs olabılırmı aslında oda karıstırmadıgınızı bılıyodur ve merakdan oyle bı davranıs sergılemıs olabılır dıye dusunuyom nekadarlık suredır evlısınız?

hic böyle birseyde duymadim valla
esinizin telefonu ne kadarda akilliymis
hadi söylemis diyelim telefon esin bundan neden bu kadar rahatsiz olmus sormadinizmi sakladigin birseymi var da panik oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…