Kocam yalanclkla suluyor

aa çok enteresan.. bence de çatacak yer arıyor gibi duruyor..
yeni evli de diilsiniz, yeni mi böle oldu yoksa eskiden de mi hep böleydi? veya aranızda şüpeciliğini teşvik eden bişey mi geçti ki?

akannehir
kocanız sıze güvenmeyı ögrenememıs.
yada bıseyler var.
ınsan böyle bısey ıcın esını kırarmı ya...

bellı kı takıntılı bır esınız var

ayrıca sım kartını 7 kez degıstıgını soyleyen telefon kımın degıstırgınıde soylemesı lazım degıl mı ama :1ninca:

bellı kı takıntılı bır esınız var

ayrıca sım kartını 7 kez degıstıgını soyleyen telefon kımın degıstırgınıde soylemesı lazım degıl mı ama :1ninca:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saat 06 ya yaklaşıyor farkında mısın necselhihoyyyt
ayyyyyyy gülmek iyi geldi ama ....helal sana Şeniz

konu sahibi arkadaşım yeme içme git bunu eşine sor ......vereliniortak

bu arada sen benim yazdığım mesajı uygulayacaktın ...ne oldu ...?cokacimcoook

canım senın seneryonada ben cok guldum....varolan uykumda kactıı.....

delikafadulden çok hoşsun yav
hakkaten ne tasalancak aynen böyle desin sırnaşık şey
hiç

dicekti ...du bakalım yarın alırız havadisleri kızlar.....:jeyyar:kaydirigubbakcemile

yani bugün :hulya:

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım, benim ki senin kinden de psikopat
Ömrümü yedi resmen, konunun takipçisiyim ama çok fazla sana yardımcı olamam, benim durumum seninkinden daha vahim çünkü:gitme:
Allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

yahu kesinlikle böyle bi telefon olduğuna inanmıyorum sadece seni telefondan uzak tutmaya çalışıyor lmaz:telefon madem bu kadar becerikli fotosunuda çekseydi kanıt olurdu:umursamaz:

o an cok kizgin olmus olabilirmi .yoksa hala daha mi inanmiyor.yapacagin fazla bir sey yok yapmmadim diyorsan yapmamissindir kendi yaptigini unuttu belki

o an cok kizgin olmus olabilirmi .yoksa hala daha mi inanmiyor.yapacagin fazla bir sey yok yapmmadim diyorsan yapmamissindir kendi yaptigini unuttu belki

o gunden sonra bırdaha hıc o konuacılmadı.hatta soyledıgıne pısman oldugunu bıle hıssettım.ama kırdı tabı o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…