Kocam yeğeni ve benim ezik kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya yapılan yorumları ayrıca okuyacağım.
14 yaşında bir çocuk anladığım kadarıyla öz güveni olan , kendisini ifade edebilen biri.Ben size gerçekten çok şaşırdım.Kendinizi çocuk üzerinden ispatlamaya çalışıyorsunuz.Evli olduğunuza göre yetişkin birisiniz ve bu durum maaleef sağlıklı değil.Sizin genel kültür , sosyal ortamlarda oturup kalkma, adabı muaşeret gibi konularda eksikleriniz olabilir.Yetişme şartlarınız vs bilemiyorum yalnız bu küçük kızı boşverin.Bir şeyler okuyun, gündemi takip edin, bir fikriniz olsun, yakın tarih uzak tarih,dünyada ne oluyor bi haber olmayın.Bunu kendiniz için yapın.Benim eşimin de 14 yaşında bir yeğeni var Hatta eşim en küçük çocuk olduğu için 14 ten başlayıp 40 yaşına kadar yeğenleri var . Kızı erkeği çok Cook, eğitimli tatlı çocuklar.40 yaşındaki adımla hitap ediyor mesela.Çok garip geldi bana bu durumunuz

İstediğiniz yorum meğer kıza tatlım de, çay doldurt, üstten bak filanmış biz bilemedik affedin. Biz de terapi merapi bilimsel bilimsel konuşuyoruz işte peh. Küçücük çocuğu kıskanıyorsunuz ağzınız o kadar bile laf yapmadığı için. Güya kırmamak için söylemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…