- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Tabi ki de.Dimi doğru ya , eşimle kötü olduktan sonra kız hakkımda melek demiş ne faydası var valla artık. Öyle düşüncem bende
Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçasıBu çok iyi fikir bence , sanki sinir olmamış gibi davranıcam doğru :)
Ya kusura bakmayın ama hal böyleyse siz gerçekten iflah olmaz bir eziksiniz. Bence buradan taktik almak yerine bir psikoloğa danışın, terapi iyi gelecektir size.Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
14 yaşında çocuğa toplumsal cinsiyet rollerini ezberletin hemen aman geç kalmayın. Siz tavsiye vermeyin kimseye bence.Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçası
Zaten 30 yaşında biri 14 yaşındakiyle pek sohbet edemez sıkılır ortak nokta bulunmaz ki hayat görüşü olmaz o yaşlarda. Kendiniz olun herkes farklıdır sizi seven öyle sevsin.Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
Size mi sorcam tavsiye verip veremicemi çay koymakla cinsiyetin ne alakası var benim erkek yeğenlerim erkek kardeşim ev temizler bulaşık yikar çay da koyar kızı erkeği yok konuda ki kişi bir kız olabilir ama erkekte olsa aynı tavsiyeyi verirdm.14 yaşında çocuğa toplumsal cinsiyet rollerini ezberletin hemen aman geç kalmayın. Siz tavsiye vermeyin kimseye bence.
Kuzum muçocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin
Evet... Turnusol adeta.Kuzum mu
Böyleleri gerçek hayatta varmış. Kuzum,tatlım,şekerim gibi yapış yapış kelimeleri gerçekten kullananlar varmış.Kuzum mu
Bu dediklerini uygulicam:)ben genelde yengecim sen otur ben yaparım diyorum ama bundan sonra senin dediğin gibi derim :)Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçası
Düşünsün kim ki o?Yarış değil hanfendi , kız benim yengesinin 30 yaşında daha konuşmayı beceremeyen bi kadın olduğumu düşünmesin istiyorum
Ya kusura bakmayın ama hal böyleyse siz gerçekten iflah olmaz bir eziksiniz. Bence buradan taktik almak yerine bir psikoloğa danışın, terapi iyi gelecektir size.
Canım buradakiler linc etmeye meraklı ne zaman konu açsam kavga çıkıyor haha mutsuzluklarını böyle atıyor onlar da en iyisi hiç cevap verme daha çok uzar konuşsunlar kendi kendine sen bana direk mesaj atabiliyorsan at :)Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçası
Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?