Kocam yeğeni ve benim ezik kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadersizdepresif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
77
-14
3
27
Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin

14 yaşındaki bir çocukla mı kıyaslıyorsunuz kendinizi ?
Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum

Çok affedersiniz ama kendinizi düşürdüğünüz durum çok acınası geldi bana. Rahat olun? Kasmayın? Kendiniz olun mesela?

Yarış değil hanfendi , kız benim yengesinin 30 yaşında daha konuşmayı beceremeyen bi kadın olduğumu düşünmesin istiyorum
30 yaşında konuşmayı beceremeyen biriyseniz bunu 14 yaşında çocuk dışında herkes farkeder ve dert etmeniz gereken son şey de çocuğun fark etmesi olur zaten.

Cocuk neden ezik olduğunuzu düşünsün ki ?
Neyseniz , nasıl bir insansanız öyle davranmaya devam edin .

Ergen bir çocukla da kendinizi kıyaslamayın , bunu da eşinize falan söylemeyin . Adamın gözünde komik duruma düşmeyin .

14 yaşındaki bebe ile yarışa mı girdin tedavi oll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…