- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
DoğruDüşünsün kim ki o?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DoğruDüşünsün kim ki o?
TmmYa kusura bakmayın ama hal böyleyse siz gerçekten iflah olmaz bir eziksiniz. Bence buradan taktik almak yerine bir psikoloğa danışın, terapi iyi gelecektir size.
Burda sana ezik diyenler karşısındakine ağzını acamayan tipler aslındaCanım buradakiler linc etmeye meraklı ne zaman konu açsam kavga çıkıyor haha mutsuzluklarını böyle atıyor onlar da en iyisi hiç cevap verme daha çok uzar konuşsunlar kendi kendine sen bana direk mesaj atabiliyorsan at :)
TmmmYa kusura bakmayın ama hal böyleyse siz gerçekten iflah olmaz bir eziksiniz. Bence buradan taktik almak yerine bir psikoloğa danışın, terapi iyi gelecektir size.
evet çok doğru ama eşim böyle sessiz olduğum için beni ezik görüyorSizde kendini ifade etme sorunu var bence. Burada da şimdi aynı şeyi yaşadınız. Derdinizi anlatamadığınız için haklı olarak hepimiz kendinizi 14 yaşındaki çocukla yarıştırdığınızı düşündük.
Şimdi herkesin bir fıtratı vardır. Ben sosyal ortamlarda girişkenimdir, konuşkanımdır ama en fazla 2-3 saat sosyalleşebilirim. Sonra sosyal pilim biter, bir kenarda stand by moduna geçerim. Kimi insan az konuşur, kimi insan çok konuşur, kimisi ortamı domine eder, kimisi ne denirse ona uyar. Siz de anladığım kadarıyla sessiz sakin kendi köşenizde oturmayı seviyorsunuz. Yanlış mı düşünüyorum?
Ahahah aynenBurda sana ezik diyenler karşısındakine ağzını acamayan tipler aslında![]()
Önce onun bir çocuk olduğuna kendin inanmalısın. O yaşlar bilmiş oluyor ki zaten. Çok takma ilgili davran anlattıklarına.Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Tmmm
evet çok doğru ama eşim böyle sessiz olduğum için beni ezik görüyor
Yok o direk demedi de , sen ortalamalara girince pasif kalıyorsun dinliyorsun sadece dedi bi kere komşumuza gittik karı kocaEzik kelimesini kullanmak istemiyorum ben. Lütfen siz de ne kendiniz için ne de başkaları için kullanmayın.
Eşiniz size açıkça "sen eziksin" dedi mi? Eğer böyle bir şey dediyse çözüm "ben nasıl değişirim" diye düşünmek değil. Çözüm adama haddini bildirmek. İnsan hayat arkadaşı olarak seçtiği kişiye böyle bir yakıştırmada bulunur mu?
Doğru diyorsunuzKonuşmayan neden ezik olsun önce bu kafadan çıkın.
Kendinize kötü etiket yapistirdiginizin farkında mısınız?
Bir de olaya söyle bakalım mi ?
Hadi tersten olsun her şey.
Siz cok konuşan ortamın maymunu olun.
Yeğen de sessizce dinleyen pek Konuşmayan büyüklerinin yanında ayak ayak üstüne atmayan olsun.
Bu sefer de derdiniz ki
Keske Yeğen kadar olgun oturaklı sessiz olabilsem.
Kendinize çok acımasızca davranıyorsunuz.
Kişiliğinizi sevin.
Karakterinizle var olun.
Olgun oturaklı edepli de denilebilir. Niye yani en kötüsünü der ki insan kendisine.
Dip not : Kendinizi sevin. Çünkü sizden bir tane var.
bengumm konuyu açan talep etmediği sürece konuyu kapatamamMune lütfen konuyu kapatın yazamasinlar
Yok o direk demedi de , sen ortalamalara girince pasif kalıyorsun dinliyorsun sadece dedi bi kere komşumuza gittik karı koca![]()
Benim anlamadığım neden özellikle 14 yaşındaki kızın gözüne girmeyi bu kadar önemsediğiniz? Yani gerçekten anlamak için soruyorum, mesela neden eşiniz değil, kayınvalideniz ya da kayıpederiniz falan değil de özellikle 14 yaşındaki kız? Hani deseniz ki eşim beni ezik görmesin veya kayınvalidem ezik görmesin, bi nebze anlarım da 14 yaşında bir ergenin gözüne girmeye çalışmayı kafamda oturtamadım.Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Ben etiket yapmayı bilmiyorum konuyu kapatabilirsinizbengumm konuyu açan talep etmediği sürece konuyu kapatamam![]()
Mesela konuşursam ukala olucam beni sevmicekler gibi geliyorPeki içinizden konuşmak mı gelmiyor? Konuşursanız ne olacağını düşünüyorsunuz? Ve her sosyal ortamda mı böylesiniz yoksa kendinizi daha rahat hissettiğiniz sosyal ortamlar var mı?
Cocukla çocuk olma dedikleri bu olsa gerek tam sizlik olmuşMerhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Bu kaçıncı konunuz?Canım buradakiler linc etmeye meraklı ne zaman konu açsam kavga çıkıyor haha mutsuzluklarını böyle atıyor onlar da en iyisi hiç cevap verme daha çok uzar konuşsunlar kendi kendine sen bana direk mesaj atabiliyorsan at :)
Hiçkimseye kendinizi ispatlamak sevdirmek zorunda değilsiniz. Belki asosyalsiniz belki de insanlarla bçr anda samimi olamıyorsunuz. Çok sessiz biri de olabilirsiniz ortsmın neşe kaynağı da olabilirsiniz. Ayrıca insanların ruh haline göte durumları değişebilir. Sevmeyen sevmesin, siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öylr davranın. İnsanlar arasındaki saygı mecburidir sevgi zamanla oluşur. Sıkmayın canınızı.Mesela konuşursam ukala olucam beni sevmicekler gibi geliyor