Kocam yine saçma sapan davranıyor

Evlerden ırak bu nasıl adam böyle
Polisten nezaretten korkmaz deyince kalakaldım
Sikayet et okula giremesin en azından okuldayken seni rahat bırakır.

boşannn boşann

Üniversiteye elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor olması düşündürücü. Her yer manyak kaynıyor.
Adamın davranışı karakteri ortada, bildiğimiz yontulmamış erkek tiplemesi.. Ayrılmayı düşünüyor gibi değilsiniz. Ayrılmayacaksanız problem çıkartmayın gül gibi yaşayın.

Kusura bakma ama...

Ya boşan arkadaşım ne isin var boyle adamla? Resmen hödük... Hal ve hareketleri hiç iyiye gitmiyor.. Rezil ediyor bence seni.

Okula gittiğinize göre daha yaşınız küçük herhalde. Ne işiniz var baştan böyle bir adamla ayrıca peşinizden nasıl gelebiliyor ki sınıfa kadar öyle elini kolunu sallayarak yani ayrıca bir de sınav var diyorsunuz sınıfa kadar gelmek o kadar kolay mı sınav zamanlarında ayrıca iş gücü yok mu çalışmıyor mı peşinizden geliyor? hat sanatı yaptı bana da defterden düştü de bilmem ne çok inandırıcı da değil yani defterle sınava girilebiliyor mu ? Şikayet edin beni rahatsız ediyor diye okul güvenliğine almasınlar yani. Hamile olduğunuzdan da durup dururken nasıl şüphelendi anlamadım siz mi dediniz hamile olabilirim diye uzaklaştırma kararı çıkartın bu kadar basit..

Pardon da daha 20 nisan da açtığınız konuda boşanıyoruz demişsiniz ama sonra bir yere gitmişsiniz tesadüfe bakın o zamanda sınav zamanıymış ne sınavdır arkadaş her ay bir sınav yani.. Dışarıda geç saatlerde gezmişsiniz bir yerde sabaha kadar bir adamla muhabbet etmişsiniz, bir de konuşmayı ne kadar özlediğimi farkettim demişsiniz, sonra öbür aksam yine oraya gitmişsiniz mutlaka adamı görürüm umuduyla gittiniz, adam da bekliyormuş demek ki pilav yiyelim mi demiş bu konu nedir? daha boşanmadınız farkındaysanız bu konuda da arkadaşınız adını yazmış hat sanatıyla vermiş ki bayan arkadaş değil herhalde ne alaka adını orda yazıp sana veriyor bir boşanın naparsanız yapın yani çok masum gelmediniz bana. 20 nisandan bu yana da1 ayda bir dava açılamamış o zamandan bu zamana ayrıysan hamile olma ihtimalin nasıl oluyor söyler misin?

Yaa yorum falan yapmayın valla çünkü bence dalga geçiyor ayrı falan oldukları yok. 20 nisanda ayrıyız dava açıcam diye konu açıyor sonra saçımız kızıla mı boyatayım diye konu açıyor, sonra gece sıcaktan uyuyamıyorum diye konu açıyor hiçbirşey yokmuş gibi. Şimdi yine ayrılıyoruz diyor.

Eşiyle kavgaları olmuş eski konusuna bakanlar görür, üniversite okuyor kim görürse hanım kızımız ama evde oldduğu halde derslere çalışmayıp sınav zamanı sürekli rapor alıyormuş okula vermek için kocası da buna kızıyormuş. Bir keresinde yine çalıştım demiş ama gitmiş yine rapor almış. Eşi de kızmış dersiniz çalış yalan yere rapor alma hastayım diye demiş adam haklı mı haklı..

Ailesinden para almasını istemiyormuş eşi gitmiş ailesindne yine para almış onunla da gitmiş bir sürü makyaj malzemeleri almış eşi de kredi kartını yeni kapattık nasıl aldın deyince ailesinden para aldığı ortaya çıkmış eşi yine kızmış. Haklı mı haklı.

Bir beğendiği ışıklandırma varmış eşi yanlışlıkla çarpmış kırılmış çok seviyormuş diye oturmuş ağlamış eşi de çocuk gibi ağlama demiş ne var ağlanacak dedi diye eşinize kızmış.

Bir haftasonu kayınpeder kaynana görümce geleceklermiş mangal yakacaklarmış başka şehirden gelecekler, istemem onları demiş görüşmek istemiyorum demiş.

Sorumluluk yok konu sahibinde, sınav zamanı ders çalışmayıp rapor alıyor sonra eşim sorumsuz diyor, başka konusunda da sabahlara kadar gezip hiç tanımadığı adamla sabaha kadar muhabbet ediyor öbür akşam yine aynı yere gidip adamla görüşüyor. Şimdi bu hatla isim yazmalar zaten olayı bitirmiş başka arayışlar başlamış yani ama yine bitirmez çünkü yalan boşanacağı falan yok..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Kocam siyasi bir teşkilatta çalışıyor. 28 yaşında.
siyasi teşkilat diyince hatırladım. kocan seni seviyor bence de ama bu iş yürümez. ben burda kimseye boşan demedim sana da demem. ama diyeceğim 2 şey var 1.si boşanmaktan vazgeçeceksen önce kocanın psikolojik tedavi görmesi gerek. bir de vazgeçeceksen bir daha boşanma konusunu açıp durma bence biyerden sonra iş yalama oluyor ki bence sizde olmuş belli ki adam baya gevşemiş bu nasılsa benden ayrılmaz kafasında.
boşanacaksan ve kesin kararlıysan da kararından dönme. yine aynı dediğime geliyor konu açıldıkça iş çirkinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…