- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi persephone__
-
ne bekliyorsun ki dava bile açmamışsın adam senden ciddi bir adım görmeyince kendi de gevşek gevşek hareket ediyor işte.Hanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.
Yaa yorum falan yapmayın valla çünkü bence dalga geçiyor ayrı falan oldukları yok. 20 nisanda ayrıyız dava açıcam diye konu açıyor sonra saçımız kızıla mı boyatayım diye konu açıyor, sonra gece sıcaktan uyuyamıyorum diye konu açıyor hiçbirşey yokmuş gibi. Şimdi yine ayrılıyoruz diyor.
Eşiyle kavgaları olmuş eski konusuna bakanlar görür, üniversite okuyor kim görürse hanım kızımız ama evde oldduğu halde derslere çalışmayıp sınav zamanı sürekli rapor alıyormuş okula vermek için kocası da buna kızıyormuş. Bir keresinde yine çalıştım demiş ama gitmiş yine rapor almış. Eşi de kızmış dersiniz çalış yalan yere rapor alma hastayım diye demiş adam haklı mı haklı..
Ailesinden para almasını istemiyormuş eşi gitmiş ailesindne yine para almış onunla da gitmiş bir sürü makyaj malzemeleri almış eşi de kredi kartını yeni kapattık nasıl aldın deyince ailesinden para aldığı ortaya çıkmış eşi yine kızmış. Haklı mı haklı.
Bir beğendiği ışıklandırma varmış eşi yanlışlıkla çarpmış kırılmış çok seviyormuş diye oturmuş ağlamış eşi de çocuk gibi ağlama demiş ne var ağlanacak dedi diye eşinize kızmış.
Bir haftasonu kayınpeder kaynana görümce geleceklermiş mangal yakacaklarmış başka şehirden gelecekler, istemem onları demiş görüşmek istemiyorum demiş.
Sorumluluk yok konu sahibinde, sınav zamanı ders çalışmayıp rapor alıyor sonra eşim sorumsuz diyor, başka konusunda da sabahlara kadar gezip hiç tanımadığı adamla sabaha kadar muhabbet ediyor öbür akşam yine aynı yere gidip adamla görüşüyor. Şimdi bu hatla isim yazmalar zaten olayı bitirmiş başka arayışlar başlamış yani ama yine bitirmez çünkü yalan boşanacağı falan yok..
Kaç kaç kaç... Ne edepsiz bi kocan varmış ya okurken ben de utandım seninle, yerinde olmak istemezdim. Umarım tez zamanda kurtulursun ondanHanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.
Pardon da daha 20 nisan da açtığınız konuda boşanıyoruz demişsiniz ama sonra bir yere gitmişsiniz tesadüfe bakın o zamanda sınav zamanıymış ne sınavdır arkadaş her ay bir sınav yani.. Dışarıda geç saatlerde gezmişsiniz bir yerde sabaha kadar bir adamla muhabbet etmişsiniz, bir de konuşmayı ne kadar özlediğimi farkettim demişsiniz, sonra öbür aksam yine oraya gitmişsiniz mutlaka adamı görürüm umuduyla gittiniz, adam da bekliyormuş demek ki pilav yiyelim mi demiş bu konu nedir? daha boşanmadınız farkındaysanız bu konuda da arkadaşınız adını yazmış hat sanatıyla vermiş ki bayan arkadaş değil herhalde ne alaka adını orda yazıp sana veriyor bir boşanın naparsanız yapın yani çok masum gelmediniz bana. 20 nisandan bu yana da1 ayda bir dava açılamamış o zamandan bu zamana ayrıysan hamile olma ihtimalin nasıl oluyor söyler misin?
Bu teşkilat dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı. Ciddiye alınmasa da sonuçta bir sürü öğrenciye burs veriliyor, hibe yapılıyor, yayınları var, bu yayınların basılması dağıtılması vs var (mesela eşim genelde matbaa/yayınevi işlerinde çalışıyor) dolayısıyla bir çok maaşlı çalışanı varSiyasi teşkilat maaş veriyo mu benim bildiğim gönüllü olunur da ondan dedim
Eskiden gidiyordu ama bana yaptıklarından sonra hiçbişeyi hoşuma gitmiyor sevgim yine var eskiden kalma ama her hareketinden midem bulaanıyorYani hoşuna gidiyor gibi bu hareketler,zaten gitmese ta başta bu adamı evlenmek için seçmezdin, ben bu tipleri kaldırımda görsem diğer şeride geçiyorum
evet okula öğrenci olmayanlar da girebiliyor. Ve bu öss değil tabii ki herkes notuyla falan giriyor sınav başlayınca sıranın altına koyuluyor ki birçok kişi de kopya çekiyor. Hatta bazı sınavlarda notlara bakmak serbesttir önemli olan yorum olduğu zaman. Hiç mi duymadınız ?Okula gittiğinize göre daha yaşınız küçük herhalde. Ne işiniz var baştan böyle bir adamla ayrıca peşinizden nasıl gelebiliyor ki sınıfa kadar öyle elini kolunu sallayarak yani ayrıca bir de sınav var diyorsunuz sınıfa kadar gelmek o kadar kolay mı sınav zamanlarında ayrıca iş gücü yok mu çalışmıyor mı peşinizden geliyor? hat sanatı yaptı bana da defterden düştü de bilmem ne çok inandırıcı da değil yani defterle sınava girilebiliyor mu ? Şikayet edin beni rahatsız ediyor diye okul güvenliğine almasınlar yani. Hamile olduğunuzdan da durup dururken nasıl şüphelendi anlamadım siz mi dediniz hamile olabilirim diye uzaklaştırma kararı çıkartın bu kadar basit..
Üniversitede mazeret sınavlarıyla finaller arasında o kadar zaman vardır zaten. Burda size sınav takvimimi mi paylaşayım ? Yazı kısmına gelince neden yaptı bilmiyorum ama bir tek bana yapmadı önündekine arkasındakine de yaptı erkekler de dahil. Ne var ki bunda ?Pardon da daha 20 nisan da açtığınız konuda boşanıyoruz demişsiniz ama sonra bir yere gitmişsiniz tesadüfe bakın o zamanda sınav zamanıymış ne sınavdır arkadaş her ay bir sınav yani.. Dışarıda geç saatlerde gezmişsiniz bir yerde sabaha kadar bir adamla muhabbet etmişsiniz, bir de konuşmayı ne kadar özlediğimi farkettim demişsiniz, sonra öbür aksam yine oraya gitmişsiniz mutlaka adamı görürüm umuduyla gittiniz, adam da bekliyormuş demek ki pilav yiyelim mi demiş bu konu nedir? daha boşanmadınız farkındaysanız bu konuda da arkadaşınız adını yazmış hat sanatıyla vermiş ki bayan arkadaş değil herhalde ne alaka adını orda yazıp sana veriyor bir boşanın naparsanız yapın yani çok masum gelmediniz bana. 20 nisandan bu yana da1 ayda bir dava açılamamış o zamandan bu zamana ayrıysan hamile olma ihtimalin nasıl oluyor söyler misin?
Boşanıyorum diye başka hiçbir şeyle ilgilenmeyim, saçımı boyamayayım mı ? Ayrıca ışıklandırma değil aydınlatıcı.Yaa yorum falan yapmayın valla çünkü bence dalga geçiyor ayrı falan oldukları yok. 20 nisanda ayrıyız dava açıcam diye konu açıyor sonra saçımız kızıla mı boyatayım diye konu açıyor, sonra gece sıcaktan uyuyamıyorum diye konu açıyor hiçbirşey yokmuş gibi. Şimdi yine ayrılıyoruz diyor.
Eşiyle kavgaları olmuş eski konusuna bakanlar görür, üniversite okuyor kim görürse hanım kızımız ama evde oldduğu halde derslere çalışmayıp sınav zamanı sürekli rapor alıyormuş okula vermek için kocası da buna kızıyormuş. Bir keresinde yine çalıştım demiş ama gitmiş yine rapor almış. Eşi de kızmış dersiniz çalış yalan yere rapor alma hastayım diye demiş adam haklı mı haklı..
Ailesinden para almasını istemiyormuş eşi gitmiş ailesindne yine para almış onunla da gitmiş bir sürü makyaj malzemeleri almış eşi de kredi kartını yeni kapattık nasıl aldın deyince ailesinden para aldığı ortaya çıkmış eşi yine kızmış. Haklı mı haklı.
Bir beğendiği ışıklandırma varmış eşi yanlışlıkla çarpmış kırılmış çok seviyormuş diye oturmuş ağlamış eşi de çocuk gibi ağlama demiş ne var ağlanacak dedi diye eşinize kızmış.
Bir haftasonu kayınpeder kaynana görümce geleceklermiş mangal yakacaklarmış başka şehirden gelecekler, istemem onları demiş görüşmek istemiyorum demiş.
Sorumluluk yok konu sahibinde, sınav zamanı ders çalışmayıp rapor alıyor sonra eşim sorumsuz diyor, başka konusunda da sabahlara kadar gezip hiç tanımadığı adamla sabaha kadar muhabbet ediyor öbür akşam yine aynı yere gidip adamla görüşüyor. Şimdi bu hatla isim yazmalar zaten olayı bitirmiş başka arayışlar başlamış yani ama yine bitirmez çünkü yalan boşanacağı falan yok..
Çalışıyor ama günün her saati dolu değil gelecek zaman buluyor masabaşı iş değil sonuçta bidr işi gereği sürekli istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyor bütün gün o yüzden uğrayabiliyorSen onun kıroluklarından hoşlanıyordun, aşktan ölüyodunuz filan
Günümüze dönersek barışalım da gerçek bi bebek yapalım demesi bile cidden kıroca
Gönlünü almadan dan diye çocuk
Hoş gönül mönül işi kalmamış ama senin de boşanacağını sanmıyorum
Her hesaba çektiğinde bir bir cevaplıyosun, sana ne bile demiyorsun
Bu adam çalışmıyo mu, muştayla kahvehane basmasa sizin okulu basıyo bekçiyle kanka filan oluyo ?
Sen bu durumdan memnun gibisinÇalışıyor ama günün her saati dolu değil gelecek zaman buluyor masabaşı iş değil sonuçta bidr işi gereği sürekli istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyor bütün gün o yüzden uğrayabiliyor
Yaa yorum falan yapmayın valla çünkü bence dalga geçiyor ayrı falan oldukları yok. 20 nisanda ayrıyız dava açıcam diye konu açıyor sonra saçımız kızıla mı boyatayım diye konu açıyor, sonra gece sıcaktan uyuyamıyorum diye konu açıyor hiçbirşey yokmuş gibi. Şimdi yine ayrılıyoruz diyor.
Yüzüne karşı diyemem çünkü kendisinden çekiniyorum hem de okuldayız bir ihtimal beni herkese rezil edebilir bir ihtimal kendini kaybedebilir dışarda olsak bi derece. Ayrıca kafaya takıp araştırabilir de beni arkadaşlarıma küçük düşürebilirSen bu durumdan memnun gibisin
Niye hep arkadaşım yazdı , adı da bayan adı filan diye hesap veriyosun
Boş sınıfta salak mısın sen diye bağırmaya çekinmiyosun amaYüzüne karşı diyemem çünkü kendisinden çekiniyorum hem de okuldayız bir ihtimal beni herkese rezil edebilir bir ihtimal kendini kaybedebilir dışarda olsak bi derece. Ayrıca kafaya takıp araştırabilir de beni arkadaşlarıma küçük düşürebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?