Kocam yine saçma sapan davranıyor

Sen onun kıroluklarından hoşlanıyordun, aşktan ölüyodunuz filan
Günümüze dönersek barışalım da gerçek bi bebek yapalım demesi bile cidden kıroca
Gönlünü almadan dan diye çocuk
Hoş gönül mönül işi kalmamış ama senin de boşanacağını sanmıyorum
Her hesaba çektiğinde bir bir cevaplıyosun, sana ne bile demiyorsun
Bu adam çalışmıyo mu, muştayla kahvehane basmasa sizin okulu basıyo bekçiyle kanka filan oluyo ?

ne bekliyorsun ki dava bile açmamışsın adam senden ciddi bir adım görmeyince kendi de gevşek gevşek hareket ediyor işte.

vala sen yazınca hepsini hatırladım iyi mi? kk kadınlarından korkulur dedektif gibisiniz vala ama çok işe yarıyor.
ben de saf saf yorum yaptım ama hatırlayınca cevabımı değiştiriyor ve konu sahibinin kendinin de kocasının da psikolojik tedavi görmeleri gerektiğine kanaat getiriyorum.
çünkü bunlar normal şeyler değil.

Çok itici ya. Hiç komik bulamadim şahsen.
Kaç yaşında insansınız çocuk gibi rezalet çıkarıyor.
Tanımamazlıktan gelmek lazim böylesini. Hatta uzaklaştırma kararı aldırmak,yolda karsilaşınca istikamet degişirmek. Ama sizde hatalisiniz bunca olaya rağmen boşanma davasını erteliyorsunuz. Eski konularınizdan hatırladığım sık sık yakınıyorsunuz eşinizden ama ısrarla evli kalmaya devam ediyorsunuz tuhaf.

Kaç kaç kaç... Ne edepsiz bi kocan varmış ya okurken ben de utandım seninle, yerinde olmak istemezdim. Umarım tez zamanda kurtulursun ondan

Siz söyleyince hatırladım ben de..
Konusahibinin ciddi bir rahatsızlığı var bence..
Ya olmamış şeyleri olmuş zannediyor..
Ya da insanlarla alay ederek eğlenecek kadar zavallı..
Bu kadar alakasız, bağlantısız şeyler ya hayal ürünü ya da çirkin bir oyun..

Siyasi teşkilat maaş veriyo mu benim bildiğim gönüllü olunur da ondan dedim
Bu teşkilat dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı. Ciddiye alınmasa da sonuçta bir sürü öğrenciye burs veriliyor, hibe yapılıyor, yayınları var, bu yayınların basılması dağıtılması vs var (mesela eşim genelde matbaa/yayınevi işlerinde çalışıyor) dolayısıyla bir çok maaşlı çalışanı var

SEnde ki de iyi cesaret valla kocan madem böyle boşanmadan başkasıyla flörtleşmeler filan hadi cesaretin var diyelim ama etik mi sence?

Yani hoşuna gidiyor gibi bu hareketler,zaten gitmese ta başta bu adamı evlenmek için seçmezdin, ben bu tipleri kaldırımda görsem diğer şeride geçiyorum
Eskiden gidiyordu ama bana yaptıklarından sonra hiçbişeyi hoşuma gitmiyor sevgim yine var eskiden kalma ama her hareketinden midem bulaanıyor

evet okula öğrenci olmayanlar da girebiliyor. Ve bu öss değil tabii ki herkes notuyla falan giriyor sınav başlayınca sıranın altına koyuluyor ki birçok kişi de kopya çekiyor. Hatta bazı sınavlarda notlara bakmak serbesttir önemli olan yorum olduğu zaman. Hiç mi duymadınız ?

Üniversitede mazeret sınavlarıyla finaller arasında o kadar zaman vardır zaten. Burda size sınav takvimimi mi paylaşayım ? Yazı kısmına gelince neden yaptı bilmiyorum ama bir tek bana yapmadı önündekine arkasındakine de yaptı erkekler de dahil. Ne var ki bunda ?

Boşanıyorum diye başka hiçbir şeyle ilgilenmeyim, saçımı boyamayayım mı ? Ayrıca ışıklandırma değil aydınlatıcı.

Çalışıyor ama günün her saati dolu değil gelecek zaman buluyor masabaşı iş değil sonuçta bidr işi gereği sürekli istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyor bütün gün o yüzden uğrayabiliyor

Çalışıyor ama günün her saati dolu değil gelecek zaman buluyor masabaşı iş değil sonuçta bidr işi gereği sürekli istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyor bütün gün o yüzden uğrayabiliyor
Sen bu durumdan memnun gibisin
Niye hep arkadaşım yazdı , adı da bayan adı filan diye hesap veriyosun

Oha ya olaya bak. Boyle koca gormussun öp basina koy diycem ama bence sen boşan. Sabaha kadar elin adamlariyla ne isin var? Ahlak falan kalmamis sonra da kocasina laf atiyor pes!!!

Sen bu durumdan memnun gibisin
Niye hep arkadaşım yazdı , adı da bayan adı filan diye hesap veriyosun
Yüzüne karşı diyemem çünkü kendisinden çekiniyorum hem de okuldayız bir ihtimal beni herkese rezil edebilir bir ihtimal kendini kaybedebilir dışarda olsak bi derece. Ayrıca kafaya takıp araştırabilir de beni arkadaşlarıma küçük düşürebilir

Dava da hala açmama sebebim babamın işleri yokuşa sürmesiydi tamam açıcaz diye beni oyaladı geçen de dedi hala kararlı mısın çünkü o kesin barışırız diye düşünmüş ve ben kendi kendime bu işleri halledebileceği sanmıyorum ama artık babam da ikna oldu

Boş sınıfta salak mısın sen diye bağırmaya çekinmiyosun ama
Valla ben bi senden bi de Elif'ten bişey anlamadım
Siz ikiniz boşanamazsınız ama rahatlık ta vermiyosunuz
Ne istiyosunuz belli değil
Muştadan bile peynir ekmek gibi bahsediyodun bu adam sonradan kıro olmadı hep böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…