- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi persephone__
-
Merhaba....Ayrica hat sanati ile adini yazan arkadasi icin bayan demesi bana tuhaf geldi, belki kocasi kro anlayis gostermezdi ama bir erkekten boyle bir seyi kabul edip sadece kagit uzerinde dahi olsa evli oldugu adama kiz ismi uydurup soylemesi etik gelmedi bana, sanki artik ayrilik psikolojisi ile flortlesmeye acik duruma gelmis gibi,
Çok özür diliyorum ama kurduğunuz cümlede ki BARZO kelimesi beni çok güldürdü.Ben böyle barzolarla kimle evleniyor diyordum, artık öğrendim.
Yarildim ya cok pardonçok tuhaf bi ilişki.
kro, ergenliğini tamamlayamamış bi koca.
banu alkan profilli, eşine salak diyen bi kadın.
bilemedimki.
empati kuramadım.
Yarildim ya cok pardonbanu alkan i katınca isin icine
Marilyn monroe'yu kimse garipsemiyor halbuki zeka kültür vs hiçbir yönden banu alkan'dan ve çoğu kişiden üstün bir yönü yok :/Banu alkan yaa.
Banu alkan yani.
Ne yorum yapıyım o profili görünce.
Dondum kaldım.
Adamın siyasi teşkilatını da baya yüceltmişsiniz yok işte dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı şöyle iyi böyle iyi gerçekten böyle gereksiz şeylerden mi etkilendiniz ya ahskhakskak bi de kavga ediyolarmış da çok düşmanı varmış rekabettelermiş sizde hiçbişeyden korkmuyo diye çok etkilendiniz öyle mi hahagsjsha boş beleş adamdan etkilenmişsiniz sadece bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yaşınız genç üniversitedesiniz ama kendinizi bi barzoya layık görmüşseniz kimsenin yapabileceği bir şey yok size ve o aşırı cesur polat alemdar kocanızla mutluluklaarrSiyasi teşkilatta demiştim işte karşıt görüşten insanlarla çok olayları oluyor burda iki grup arasında rekabet falan çok var sürekli bi kavga halindeler
Dünyanın en kalabalık 2.teşkilatı da Türkiye'den çıkardı zaten. Allah bilir şu baskıcı partinin kıytırık gençlik kollarıdır düşmanı da başka gençlik kollarının üyeleridir kavgaları da parti bayraklarını yakmaktır sajhfdssfdAdamın siyasi teşkilatını da baya yüceltmişsiniz yok işte dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı şöyle iyi böyle iyi gerçekten böyle gereksiz şeylerden mi etkilendiniz ya ahskhakskak bi de kavga ediyolarmış da çok düşmanı varmış rekabettelermiş sizde hiçbişeyden korkmuyo diye çok etkilendiniz öyle mi hahagsjsha boş beleş adamdan etkilenmişsiniz sadece bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yaşınız genç üniversitedesiniz ama kendinizi bi barzoya layık görmüşseniz kimsenin yapabileceği bir şey yok size ve o aşırı cesur polat alemdar kocanızla mutluluklaarr
Yahu gerçekten ben bu yorumlara dayanamıyorum artık.Adamın siyasi teşkilatını da baya yüceltmişsiniz yok işte dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı şöyle iyi böyle iyi gerçekten böyle gereksiz şeylerden mi etkilendiniz ya ahskhakskak bi de kavga ediyolarmış da çok düşmanı varmış rekabettelermiş sizde hiçbişeyden korkmuyo diye çok etkilendiniz öyle mi hahagsjsha boş beleş adamdan etkilenmişsiniz sadece bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yaşınız genç üniversitedesiniz ama kendinizi bi barzoya layık görmüşseniz kimsenin yapabileceği bir şey yok size ve o aşırı cesur polat alemdar kocanızla mutluluklaarr
Hee aynen aynenDünyanın en kalabalık 2.teşkilatı da Türkiye'den çıkardı zaten. Allah bilir şu baskıcı partinin kıytırık gençlik kollarıdır düşmanı da başka gençlik kollarının üyeleridir kavgaları da parti bayraklarını yakmaktır sajhfdssfd
Valla sen onu bunu geç de bu adamdan boşanmaya bak ülkenin başbakanı olsa ne farkeder ruh hastasının önde gideniHee aynen aynen
Hala dava açmamış olmam da çok eleştirildi ama ben ekonomik özgürlüğü ve bu konularda tecrübesi olan yol yordam bilen biri değilim ailemle yaşıyorum onlardan para alıyorum babam haftaya açacağımızı söyledi ben de ona bağlıyım açıkçası ama artık bitiyor tamamenValla sen onu bunu geç de bu adamdan boşanmaya bak ülkenin başbakanı olsa ne farkeder ruh hastasının önde gideni
Ne zamana mezun oluyosun?Hala dava açmamış olmam da çok eleştirildi ama ben ekonomik özgürlüğü ve bu konularda tecrübesi olan yol yordam bilen biri değilim ailemle yaşıyorum onlardan para alıyorum babam haftaya açacağımızı söyledi ben de ona bağlıyım açıkçası ama artık bitiyor tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?