Kocam yine saçma sapan davranıyor

Sen ne okuyorsun ?Hocan da melekmiş. Baska üni hocası olsa eller kollar kelepçeli çıkardı ordan..

Terbiyesiz herif ya..

Merhaba....
Benim de Hat sanatçısı çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve bana sürekli ismimi eşimle beni artı kızımın vs hep yazar bana hediye ederdi eşim kıskanç bir adam olduğu halde bu tarz şeylere tepki göstermediği için ben saklamaz söylerdim. Çünkü arkadaşım çocukluk arkadaşımdı beraber büyümüştük.
Ama burada ki bahsi geçen koca yaşlı bir adama gidip hop amca bey bir durum mu var ben kocasıyım diye çıkışabiliyorsa kızcağız da kalkıp Hat yazısı için doğruyu söylememekte haklı çünkü bu hediyeyi gerçekten bir kızda verebilirdi ama adam kız ismi olduğu halde yinede delirmiş.
Anladığım kadarıyla karşımızda
Özgüven sorunu yaşayan hasta ruhlu bir koca var.

En azından neremi neremi diye şarkısı yok bacım. persephone__
Kusura bakma güzel kadın, ama banu alkan işte.
Kocasıyla canlı yayında dalavere çeviren banu.
Reklamlarda aptal sarışını oynayan.
Vs vs.

Hadi böyle bi hanzodan hoşlandın. Gençtin, toydun falan.
Evlenmek neden?
Bi de ondan başka kimseyle gezmezdim, çevrem yoktu diyorsun.
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Ne yaşadın, ailen çocukluğunda neyi eksik bıraktı de böyle bi magandayı "cesur" diye gözünde büyüttün acaba?
Bu kadar mı acizsin de koruyup kollanmak uğruna hayatını bi ruh hastasıyla birleştirdin?
Ondan seni kim koruyacak şimdi?
Ah o kafalar nasıl üniversite okuyor bilmem ki.

Siyasi teşkilatta demiştim işte karşıt görüşten insanlarla çok olayları oluyor burda iki grup arasında rekabet falan çok var sürekli bi kavga halindeler
Adamın siyasi teşkilatını da baya yüceltmişsiniz yok işte dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı şöyle iyi böyle iyi gerçekten böyle gereksiz şeylerden mi etkilendiniz ya ahskhakskak bi de kavga ediyolarmış da çok düşmanı varmış rekabettelermiş sizde hiçbişeyden korkmuyo diye çok etkilendiniz öyle mi hahagsjsha boş beleş adamdan etkilenmişsiniz sadece bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yaşınız genç üniversitedesiniz ama kendinizi bi barzoya layık görmüşseniz kimsenin yapabileceği bir şey yok size ve o aşırı cesur polat alemdar kocanızla mutluluklaarr

Dünyanın en kalabalık 2.teşkilatı da Türkiye'den çıkardı zaten. Allah bilir şu baskıcı partinin kıytırık gençlik kollarıdır düşmanı da başka gençlik kollarının üyeleridir kavgaları da parti bayraklarını yakmaktır sajhfdssfd

Yahu gerçekten ben bu yorumlara dayanamıyorum artık.
Şöyle açıklayım, ben de parti olarak bu görüşteyim ama sadece oyumu verir geçerim. Teşkilatları övdüğüm yok.
Sürekli olarak eşimin tam olarak ne iş yaptığı soruluyor, daha doğrusu para almadığı işsiz olduğu söyleniyor. Ben de diyorum ki bu teşkilat dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı , şöyle şmyle faliyetleri var o yüzden bu işleri yapacak maaşlı çalışanları var. Yani bu teşkilat dünyanın en güzel teşkilatı demiyorum, en kalabalık diyorum. Bu ne demektir ? Birilerinin çalışması zorunlu demektir. Bu nesnel bi gerçek. Bir övgü değil.
Diğer konuda evet ilk o yönünden etkilendim ve o zaman 14 yaşındaydım. O zamanki aklımla etkilendim o zamandan sonra da öyle gitti kendimi ona şartladım yıllarca beklemem gerekti vs vs. Bu davranışımı övmüyorum ama biraz objektif olun.
Cidden teşkilat için "şöyle iyi böyle iyi" dediğim tek bir mesajımı bulur musunuz ?

Hee aynen aynen

Valla sen onu bunu geç de bu adamdan boşanmaya bak ülkenin başbakanı olsa ne farkeder ruh hastasının önde gideni
Hala dava açmamış olmam da çok eleştirildi ama ben ekonomik özgürlüğü ve bu konularda tecrübesi olan yol yordam bilen biri değilim ailemle yaşıyorum onlardan para alıyorum babam haftaya açacağımızı söyledi ben de ona bağlıyım açıkçası ama artık bitiyor tamamen

Ne zamana mezun oluyosun?

ben bu koca profiline pek inanamadim açıkçası.resmen karsimda ramiz dayınin gençliği. yok artik. dünyanin en buyuk 2. siyasi teskilatı? nerde ola ki bu? istanbulda mi? dünyanın? dusmanlari var falan filan ?yani pek inandirici gelmedi. tabii bu sahsi gorusum. ayrica istanbul üniversitesinde hocaya beyamca falan diyecek hoca gulecek. yani bu hikayede pek inandirici degil. bilemedim yani.

Neden inanilmamis ki teskilat icin soylediklerine.Genel baskabi partinin basina gectiginden beri her ne kadar o lümpen,ulkucu style lari fazlasiyla elemis cehresini degistirmis olsa da ilce teskilari kendi aralarinda hala ülkücülük oynuyor ve o 80'ler havasinda ve fazlasiyla organizeler.Boyle issiz,kimligi,kisiligi olusmamis adamlar icin bicilmis kaftan.
Temsilcilikler,teskilatlar siyasi fikrin degiskenligine gore boyle profiller kayniyor.Yapmayin yani.

bölümün nedir? ben yerinde olsam bosanirdim.onunde hayat var..esin degismez artik ve bence sizin ortak gelecek birliginiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…