- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hanfendi benim konumda beni kastederek "aklın sıra" laf sokuyorsun.(onu da başaramazsın da neyse) senle tanıştık bir paylaşımımız oldu. Özelden de mesajlastik meslektaş olduğumuzu söyledik iyi dileklerimizi ilettik. Ben size niye laf sokayım iyi misiniz?Biliyorum okudum hepsini ben de eleştirdim zamanında. Ama burada a dediğinizde eleştirecek bazı insanlar da var. Ben bile eski nişanlımla ilgili tecrübelerimi başka insanlarla aktarırken aklı sıra laf sokmaya çalışan teşebbüsler oldu, bunu söylüyorum aslında.
Al sana evli olmanın avantajlarindan biri dahaEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Benim güzel feysim gulmeyecek mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Tuhaf üyeler var ama burada bir kesim cidden bir şey olsa da dalga geçsek diye tetikte bekliyorlar doğru.
Bu kadar içselleştirmeyin konu siz değilsinizBiliyorum okudum hepsini ben de eleştirdim zamanında. Ama burada a dediğinizde eleştirecek bazı insanlar da var. Ben bile eski nişanlımla ilgili tecrübelerimi başka insanlarla aktarırken aklı sıra laf sokmaya çalışan teşebbüsler oldu, bunu söylüyorum aslında.
Çok normal değil mi? Hepimiz farklıyız. Çevremiz, ailemiz, yaşamımız, işimiz, herşeyimiz farklı. Doğal olarak olaylara bakış açımızda farklı. Size eleştirmeye yer arıyor hibi gelen bir üye aslında hiç bakmadığınız bir açıdan bakıp size fikrini söylüyor olabilir veya ironi yapıyor olabilir çünkü kendisini ifade etme yöntemi bu olabilir. Ben art niyetle vurun abalıya mantığıyla burda kimsenin kimseye yorum yaptığını düşünmüyorum.Biliyorum okudum hepsini ben de eleştirdim zamanında. Ama burada a dediğinizde eleştirecek bazı insanlar da var. Ben bile eski nişanlımla ilgili tecrübelerimi başka insanlarla aktarırken aklı sıra laf sokmaya çalışan teşebbüsler oldu, bunu söylüyorum aslında.
Zaten orada yaşiyorsanız işe gitmekten gocunmaya gerek yok bence. Deprem olmasa zaten calisacaktinız. Meslek ne bilmiyorum ama deprem bolgesinde çalişanlara çok ihtiyaç var. Özellikle memur ve ogretmenlere. O kadar çocuk etrafta bos boş geziyor her türlü kötü olaya açık dirumdalarEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Bu cümleler duygularıma resmen tercüman. Bir önceki iş yerim oğlum kreşte hastalandı diye babası gidemez mi diyen bir patrondan ibaretti(ben 15 dk'lık mesafedeydim). Şimdiki iş yerime bunu bilerek işe başlatın dedim ama yine bin pişmanım. Öğle yemeğimiz çoğu zaman çorba makarnadan ibaret, resmi tatilde mesai vermiyor inatla,millet 2000 TL bayram promosyonu alırken bizim patron işler düştü diye ağlıyor.Evli hatta çocuklu olmak çok daha vahim bu ülkede.Bekarların çilesi de bu Burhan. Evli çocuklu olanlara tolerens gösterildiği gibi fazlaca mobing de uyguluyorlar. Mesela yükselme şansı olmuyor. Hamileysen eğer seni canından bezdiriyorlar. Çünkü performansının düşeceğini düşünüyorlar ve bunları yapan da genelde erkekler oluyor.
Nasıl bekarlığın zorluğu varsa evli ve çocuklunun da zorluğu var. İki kere izin alırsın çocuk hasta diye sanki her gün izin alıyormuşsun gibi tavır takınırlar.
Her hafta psikolog seansı var oğlumun ve eşimle götürüyoruz. Sırf laf söylemesinler diye öğle arasında götürüyorum onda bile tavırlarını farkediyorum. Çocuklu çalışan olmak çok zorBu cümleler duygularıma resmen tercüman. Bir önceki iş yerim oğlum kreşte hastalandı diye babası gidemez mi diyen bir patrondan ibaretti(ben 15 dk'lık mesafedeydim). Şimdiki iş yerime bunu bilerek işe başlatın dedim ama yine bin pişmanım. Öğle yemeğimiz çoğu zaman çorba makarnadan ibaret, resmi tatilde mesai vermiyor inatla,millet 2000 TL bayram promosyonu alırken bizim patron işler düştü diye ağlıyor.Evli hatta çocuklu olmak çok daha vahim bu ülkede.
Ben sizi anliyorum. Banada ayni sey yapiliyor senin cocugun yok gec cikabilirsin senin cocugun yok neden yorgunsun. Tatil alsam once cocuklularEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
ney neyBekarlık Sultanlık
Hacı dile getir, bu nasıl çifte standart de onlar da maaş alıyor sen de herkes fedakarlık yapıcak illa yalan mı konuşalım sen de diyebilirsinki anam babam bakıma muhtaç onlara bakmam gerek vs yapılabilir yani ama gerek yok dosdoğru söyle bekarız diye canımız yok mu deEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
O sosyal deney gibi birşey, kendi kendini kaale almıyor ki. Bence ilgi göstermemek en mantıklısı.Nuranka normal bir şey yazsa da hep dalgaya vuruyorsunuz. Kabul ediyorum zaten, o kadar dil dökmemize rağmen değişen bir şey olmadı ama her seferinde de laf sokacağım diye yarışmanızın manası yok. İyi sabır varmış onda da ya da sizi kaale almıyor bile.
Arkadaş hergun bir konu açıp konunun özü aynı olunca iş ironiye dönüyor. Konu sahipleri burada yazanların gerçek insan değil alo dert hattı gibi otomatik birşey zannediyorlar. Zaman geçtikçe dalga geçmeye başlamak doğal. Bir dk önce okudum 1 hafta içinde 3. anne konusu annenle mesafe koy diyoruz hoooppp tekrar konu açıyor. Eee şimdi ben bu ve benzeri takıntılı üyeye nasil naif ve ciddi yazayım artık.Çok normal değil mi? Hepimiz farklıyız. Çevremiz, ailemiz, yaşamımız, işimiz, herşeyimiz farklı. Doğal olarak olaylara bakış açımızda farklı. Size eleştirmeye yer arıyor hibi gelen bir üye aslında hiç bakmadığınız bir açıdan bakıp size fikrini söylüyor olabilir veya ironi yapıyor olabilir çünkü kendisini ifade etme yöntemi bu olabilir. Ben art niyetle vurun abalıya mantığıyla burda kimsenin kimseye yorum yaptığını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?