- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
ÇalışmadımBurhancım sınav noldu?çalışdın mı
Nasıl ? Onlar uzman oldu ben olamadım. Maaşta bile torpilliler yaaaaBekarların çilesi de bu Burhan. Evli çocuklu olanlara tolerens gösterildiği gibi fazlaca mobing de uyguluyorlar. Mesela yükselme şansı olmuyor. Hamileysen eğer seni canından bezdiriyorlar. Çünkü performansının düşeceğini düşünüyorlar ve bunları yapan da genelde erkekler oluyor.
Nasıl bekarlığın zorluğu varsa evli ve çocuklunun da zorluğu var. İki kere izin alırsın çocuk hasta diye sanki her gün izin alıyormuşsun gibi tavır takınırlar.
Bir de bana inanmiyorlar. Bekarlara mobbing var.Resmen mobing bekar diye iş kitleme
Benim iş yerinde de sekreter kıza sen herkesten 1 saat geç çıkacaksın bakarsın işin mi var dediler kız işi bıraktı
Evetİşte kocan olsa böyle dertlerin olmayacaktı. Halen bekarlığı savunacak mısın
İyi fikirmiş bunu bir düşüneyimParavan evlilik? Balayı izni, “kocam var” bahanesi, takılan altınlar da cabası. İşine gelmemeye başlayınca boşarsın gider
Çalışan demir yıpranır.çalışan demir ışıldar.
sen parlıyorsun o evliler mat.
gece vakti avuntusu bu kadar oldu
Maşallah attıklarım 3 gün sonra evleniyor.Fakirin yüzü gülür mü be
Dua et bekarsın, o gül cemalinle bir de hunharca ev işi yapman, kocana bakman eksikti. Bak ben evleniyor muyum
Benimki bilinçli bekarlık, kaza kurşununa kurban gitmediğim sürece evlenmemMaşallah attıklarım 3 gün sonra evleniyor.
Olur mu onlar mağdur(!) Onlar çiçek onlar böcekBen şey diyorum burhanim, asıl benim daha az çalışıp daha çok gezmem lazım , koca bulmam gerekiyor :) siz işten eve evden işe takılın
Evlenme dersin evlenirsin ben halen bekar kalırım. Lütfen cümlelerini seçerek söyle.Sana "sınavda regl oldum dersin" diyen aklıma edeyim. Kendi sınavımda regl oldum nasıl calıstırıyosak cekim yasasını.
En verimli yaşlardasın şimdi calismayacaksin da ne zaman çalışacaksın senin yaşında şöyleydim böyleydim diyorTanıdık amirle konuşma şansınız yok mu?
Zorlanıyorum,yetişemiyorum,evli değilim ama ailem,arkadaşlarım,kendime göre bir sosyal çevrem ve halletmem gereken işlerim var vb şekilde.
Baska yolu yok gibi. Açıkça konuşun.
Ama olmaz yani.En verimli yaşlardasın şimdi calismayacaksin da ne zaman çalışacaksın senin yaşında şöyleydim böyleydim diyor
bayılıcan mıÇalışmadım
Beni beni bihterini diyip bayılacağımbayılıcan mı
Biliyorum okudum hepsini ben de eleştirdim zamanında. Ama burada a dediğinizde eleştirecek bazı insanlar da var. Ben bile eski nişanlımla ilgili tecrübelerimi başka insanlarla aktarırken aklı sıra laf sokmaya çalışan teşebbüsler oldu, bunu söylüyorum aslında.Arkadaşın kendi ve diğer konularda yazdıklarını okumanızı tavsiye ediyorum. Kadınlara bu kadar nefret kusan başka üye yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?