Kocam Yok Ama Dertlerim Var

Evlen

Bekarların çilesi de bu Burhan. Evli çocuklu olanlara tolerens gösterildiği gibi fazlaca mobing de uyguluyorlar. Mesela yükselme şansı olmuyor. Hamileysen eğer seni canından bezdiriyorlar. Çünkü performansının düşeceğini düşünüyorlar ve bunları yapan da genelde erkekler oluyor.
Nasıl bekarlığın zorluğu varsa evli ve çocuklunun da zorluğu var. İki kere izin alırsın çocuk hasta diye sanki her gün izin alıyormuşsun gibi tavır takınırlar.

Burhan'cım dilerim herşey senin gönlünce olsun,yani mükemmelsin diye de bedel ödetmek nedir ,neşeni hiç kaybetme sakın

Evli olmam ve böyle dertlerimin olmaması şoku

Üstünüz tanıdıksa aslında şikayetinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Sakin bir dille. Söylemiyorsanız demekki sıkıntı yok vuralım abalıya ay abalıya değil bekara derler

Nuranka normal bir şey yazsa da hep dalgaya vuruyorsunuz. Kabul ediyorum zaten, o kadar dil dökmemize rağmen değişen bir şey olmadı ama her seferinde de laf sokacağım diye yarışmanızın manası yok. İyi sabır varmış onda da ya da sizi kaale almıyor bile.

gunde 1500 tane konu aciyor, bdvye bagirsak haraketlerine kadar konu aciyor, her konusunun icerigi birbirinden mantiksiz, konularini birakip milletin konusunda akil veriyor ne kadar ciddiye alabiliriz ki onu?
Kaale almıyor değil, dediklerimizi anladığından bile supheliyim ben

Boş ver evlenip dert sahibi olacağına bekar kalıp çalış daha iyi

işyerinde evli, bekar ayrımına karşıyım.ama çocuk bu yok hasta oluyor, yok bilmem nerden düşüyor, yok kayboluyor, yok kavga ediyor, yok ateşleniyor.tam eşitlik olması mümkün olamıyor maalesef.ama çocuk yoksa tamemen eşitlik olmalı bence.ama işte ülkenin neresi doğru ki bu konu doğru olsun.

Tuhaf üyeler var ama burada bir kesim cidden bir şey olsa da dalga geçsek diye tetikte bekliyorlar doğru.

Tuhaf üyeler var ama burada bir kesim cidden bir şey olsa da dalga geçsek diye tetikte bekliyorlar doğru.

Arkadaşın kendi ve diğer konularda yazdıklarını okumanızı tavsiye ediyorum. Kadınlara bu kadar nefret kusan başka üye yoktur

Is hayatinda evlilere hep ayricalik taniniyor en guzel vardiyalara geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…