- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bekarlık SultanlıkEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan, genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Benim güzel feysim gulmeyecek mi?
Aaa bir dakika bunu tüm ciddiyetinle söylediğini söyle lütfen . Heyecan yaptım şuan.Bekarlık Sultanlık
Gunde 1518915 tane konu acip bir de milletin konularina yetisiyorsun massallah sanaBekarlık Sultanlık
Ev-le-ne-cem diyen Nurankaaaadan şok yorumGunde 1518915 tane konu acip bir de milletin konularina yetisiyorsun massallah sana
Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan, genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
açtığı konulara bakmıyo kiGunde 1518915 tane konu acip bir de milletin konularina yetisiyorsun massallah sana
YokCanim ya bosaniyor musun yine
Yakında gidicem zatenaçtığı konulara bakmıyo ki
bu arada burhanım tam manyaksın
Evet öyleAaa bir dakika bunu tüm ciddiyetinle söylediğini söyle lütfen . Heyecan yaptım şuan.
ben sana git demedim ki konu açıp kimseyi sallamıyosun kendi konuna da dön arada dedim burda birine neden git diyeyimYakında gidicem zaten
Bekarlık Sultanlık Partisi kurulsun oy verelim. Irkçılık yapıyorlar resmenEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?