- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Nereye daha karpuz keseceğudukYakında gidicem zaten
Aynen oyleHayata dert çekmeye mi geldik be.. kocan olsa kaynana ayrı dert görümce ayrı dert. Kaynana uzak olsa bu sefer koca şuna instadan bakti/ yazdı bana şunu dedi laf soktu bilmemne. Hadi bekar kalayım diyosun bu sefer iş yükü sen bekarsin diye yükleniyor. Evlenip kaynana mi çekelim bekar kalıp müdür mü çekelim? Bayramda seyranda sen daha evlenmedin mi diyen komşu teyzeleri saymıyorum bile. Bana da mesai kitleyip duruyolar valla. .
Sen kesene kadarNereye daha karpuz keseceğuduk
Beni küçümsedin bekarım diye.Aynen oyle
Sen kesene kadar
Sen Nil Bi de rainyy giderse kadınlar kulübü batar. Sizin konularınız ayakta tutuyor bdvyi.Yakında gidicem zaten
Banlanmış ben şok.Sen Nil Bi de rainyy giderse kadınlar kulübü batar. Sizin konularınız ayakta tutuyor bdvyi.
al gitti işte ne yapacağuz şimdi bizSen Nil Bi de rainyy giderse kadınlar kulübü batar. Sizin konularınız ayakta tutuyor bdvyi.
PekiBanlanmış ben şok.
Sevgili üyeler lütfen konumu dağıtmayalım
Tüm ülkede 3 gün yas ilan ediyorumal gitti işte ne yapacağuz şimdi biz
yavrum be burada bile bessbekar dertlerin olduğu için sana yorum yapamıyoruzBanlanmış ben şok.
Neredeyse bekar olduğum için özür dileyeceğim bu ne böyle yaayavrum be burada bile bessbekar dertlerin olduğu için sana yorum yapamıyoruz
olsa ekşınlı bir kayınvalide, görümce, elti konun neyse..
"yetişemiyorum bana bu kadar sorumluluk fazla geliyor" de duruma göre bak
Maşalla dediğim 5 dk yaşamıyor görüyorsun. Nuranka ya sen gitme burası sensiz olmaz dedim 2 dk da uçtu. Sana da besbekarsın diye nazar ederim evli ve eltili olursun sorun kökünden hallolur.Banlanmış ben şok.
Buraya bakMaşalla dediğim 5 dk yaşamıyor görüyorsun. Nuranka ya sen gitme burası sensiz olmaz dedim 2 dk da uçtu. Sana da besbekarsın diye nazar ederim evli ve eltili olursun sorun kökünden hallolur.
Nil kim?Sen Nil Bi de rainyy giderse kadınlar kulübü batar. Sizin konularınız ayakta tutuyor bdvyi.
Her gün bavulumu topladım boşanıyor um diye konu açan üye.Nil kim?
Yaa bir kaç gün bdv ye uğrayamadım neler kaçırmışım.Her gün bavulumu topladım boşanıyor um diye konu açan üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?