- 24 Eylül 2016
- 109
- 221
- 103
- 32
Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.
Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım?
İlk paragraf normaldi de,Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.
Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım?
:) yok yok korkma kadınlıga özenmiyor...bunu yapan hatta sutyen veya eşlerinin kilotlarını giyip sokaga cıkan bile oluyor.Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
normal de aklı cıkar şaka olarak giyse bile resim olarak ne olur ne olmaz die cektırmez bile bellki baya hoşuna gidior uzgunumAdamın videoları bile var elimde lütfen. Kendi kendini çekmeye de bayılıyor. Fake değilim.
Giysin neolcak enfazla bollasirYok ben artık izin vermiyorum diye oradan izliyormuş. Hatta iç çamaşırlı fotoları var. İkinci telefonu yani evdeki telefonunda duruyor bunlar. Diğerini günlük hayatta kullanıyor.
İyi de o zaman kadınlar klübünün yarısı kocasını rezil ediyor ne alaka kadın sıkıntısını paylaşmış yok bide size kimlik bilgisini verecekIsminiz cisminiz yok ama kocanizu rezil ediyorsunuz farkinda misiniz adam espirili olabilir . Cinsel hayatınız normalse bir sıkıntı yok
Kinaye var hanımefendi orda kimlik isteyen yok idrak meselesi . Burda bu durumu test edecek uzman kişi değilsiniz .İyi de o zaman kadınlar klübünün yarısı kocasını rezil ediyor ne alaka kadın sıkıntısını paylaşmış yok bide size kimlik bilgisini verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?