Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Ne olmuş? Fake mi çıkmış?
Aradaki mesajları okudum da detaylı detaylı anlatmış.
Fake gibi gözükmüyor sanki. Baştan öyle olduğunu sanmıştım ben de.
Bir açıklama olursa iyi olur.

Bence adama direk dalaşma. Yani psikolojik bir şey gerçekten bir değişim varsa kesin öğren. ilk önce sen psikoloğa git bi bahaneyle sonra seni çağırıyor de. görüştüğün doktora anlat. doktor bu sonuçta.

İlk paragraf normaldi de,
ikinci paragraf pek normal değil
birseyler var gbi evet

Tuhaflıklar var konuda ama, kadınsal davranışlar sergileyen erkekler olduğunu duymuştum, CD diyorlar kendilerine twitter de falan hesapları olanlar vardı yanlıs hatırlamıyorsam, tabiki kesinlikle psikolojık rahatsızlık

:) yok yok korkma kadınlıga özenmiyor...bunu yapan hatta sutyen veya eşlerinin kilotlarını giyip sokaga cıkan bile oluyor.
filmlere bile konu oluyor bazen... bir tür fantezi..ama hastalık boyutu var mı bilmiyorum.
eger transseksüel olmak istese şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum. bu tür davranışlar transseksüelligi direk belirtmiyor. duygusallık sürekli depresyon hayattan keyif alamama, aglama, asosyallik, işinde dikiş tutturamama vb.. şeyler de eklenmeli.
en dogrusu bunu oturup kendisi ile konuşun. kocam senin hoşuna gidiyor bunları yapmak fantezi gibi mi görüyorsun yoksa kendine bile itiraf edemedigin veya cekindigin bir şeyler mi var içinde ? diye sor.
bu olayın 2 şıkkı var :
1-zamanla sen dayanamaz hale geldigin için yeter be diyip boşanma davası acarsın
2- o gercekten azar azar (varsa öyle hissi) transseksüel eğilimi oldugunu kabul eder ve sana zamanla rengini belli eder boşanırsınız
yapman gereken en önemli tek şey :birşeyler belli olana kadar bebek olmaması için korunmanız.

Yok ben artık izin vermiyorum diye oradan izliyormuş. Hatta iç çamaşırlı fotoları var. İkinci telefonu yani evdeki telefonunda duruyor bunlar. Diğerini günlük hayatta kullanıyor.
Giysin neolcak enfazla bollasir
Sende onun beyaz donuyla kamyoncu atletini giy

konu fake mi değil mi bilemem ama bu tür olaylar oluyor olmuyor mu sanki ...
danish girl filmi aklıma geldi . ordada adam ilk kadın kıyafetlerine özeniyordu eşinin kıyafetlerini giyerek ona modellik yapıyordu . gerçek bir olaydan alıntıdır film bu arada ilk cinsiyet değiştirme ameliaytı olan kişiyi konu alır ..
olur mu olur ...hiç bir sağlıklı adam sütyen falan giymez evin içinde .

Crossdressing merakı sardı sanırım eşinizi artik renkli bir cinsel hayat istiyor galiba evlilikte bi süreden sonra monitinlasinca tabi. Bence alın karşınıza guzel guzel konuşun hareketlerin beni korkutuyor ben senin eşinim ne hissediyorsan rahatca söyleyebilirsin diye.

Fantazisi olabilir, fetiş olabilir, role play istiyordur belki ?? sıkıcı giden cinsel yaşamınız için olabilir mi ?? yatakta erkek olarak davranıyorsa sorun yok bence.

Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Yahu bunu buraya yazacağınıza bir psikoloğa gitmeniz daha uygun olmaz mı ? Kocanıza da sorabilirsiniz ? Alın karşınıza konuşun. Bundan hoşlanmadığınızı söyleyin. Belki adam rahatsız olduğunuzun farkında bile değil. Hemen cinsiyetçi yorumlar yazılmış adam yerden yere vurulmuş. Belki kendi çapında fantazi yapıyor. Çok alemsiniz yani adamlar sizle alışverişe çıkmasa ilgisiz dersiniz, çıkınca da gay mi diyorsunuz... Herşeyin başı konuşmak doğru diyalog kurmaktan geçiyor. Medeni insanlarsanız oturun konuşun. Bu sebepten hemen soğudum kocam gibi göremiyorum demek yerine ona nasıl davranmanız gerektiğini çözümleyin bence ve bunu yalnız başınıza yapmayın eşinizle birlikte yapın.

Danimarkalı kiz filminin etkisinde kalmis olabilir mi.?o ressamin gercek hayat hikayesinide okusun bi.
Siz esinizden biraz daha sert olmasini isteyin iliski sirasinda vs.belki bu kadinsi hareketlerinden hoslanmadiginizi anlar.

basta sacmaladiginizi sandim
ama bi erkekgin sutyen denesi falan igrencccc...
ne kadar artti ulkemizde boyle karsi cins donusme meraki
Allah im korusun evlerden irak olsun..
bi oturun konusun bu sorulmaz da hay Allah cok zor ya ne denir bilemedim
siz daha cok gozlemleyin esinizi her hareketine dikkat edin bakin

Etrafımızda kendini kamufle etmeye çalışan bir sürü eşcinsel erkek var Allah YARDIMCINIZ olsun konuşunca kesin inkar edecek cevre baskısı toplum tarafından ayıplanma korkusu ve öyle birşey yok deyip bu defa sizin şüpheleneceğiniz hiç bir tavırda bulunmayacak ama siz tetikte olun

Etrafımızda kendini kamufle etmeye çalışan bir sürü eşcinsel erkek var Allah YARDIMCINIZ olsun konuşunca kesin inkar edecek cevre baskısı toplum tarafından ayıplanma korkusu ve öyle birşey yok deyip bu defa sizin şüpheleneceğiniz hiç bir tavırda bulunmayacak ama siz tetikte olun

Isminiz cisminiz yok ama kocanizu rezil ediyorsunuz farkinda misiniz adam espirili olabilir . Cinsel hayatınız normalse bir sıkıntı yok

Isminiz cisminiz yok ama kocanizu rezil ediyorsunuz farkinda misiniz adam espirili olabilir . Cinsel hayatınız normalse bir sıkıntı yok
İyi de o zaman kadınlar klübünün yarısı kocasını rezil ediyor ne alaka kadın sıkıntısını paylaşmış yok bide size kimlik bilgisini verecek

İyi de o zaman kadınlar klübünün yarısı kocasını rezil ediyor ne alaka kadın sıkıntısını paylaşmış yok bide size kimlik bilgisini verecek
Kinaye var hanımefendi orda kimlik isteyen yok idrak meselesi . Burda bu durumu test edecek uzman kişi değilsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…