- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Market alışverişi dediğinizden soruyorum yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım, eşiniz türk mü?İşte hep o telefon aklımı kurcalıyor. Bu adam anlarım bir fantezi kurar belki, iğrenç ama neyse. Ama görüntüleri tutmak? Bu sanki tescillenmiş gibi geliyor. Zaten sırf o açıdan silmeye kafayı taktım. Sanki hani silersem bitecekmiş gibi. 2 haftadır o olaydan eser yok bu arada yani eylem fiil olarak. İşte 4 gün önce görüntüleri sakladığını öğrenince konu gündeme oturdu tekrar.
Off off kafam bulanık gerçekten.
Bu arada hepinize teşekkür ederim. Benim market alışverişine çıkmam lazım. Sonra yemek falan derken giremem bir süre. Eğer kendince akıl verecek, bir şey söylemek isteyen biri olursa yokum birkaç saat.
5 kere okudum kelime kelimeTransvestik fetişizm heteroseksüel erkeklerin kadın elbiselerine bürünme fantezileri ve isteklerini cinsel uyarılma veya cinsel ilişki için yardımcı öğe olarak kullanmalarını tanımlar.
Travesti demişsiniz de .
Alakası yok .bilin istedim
Ayrıca fake misiniz onu çözemedim
Gece uyurken tarat parmak iziniZaten bende ondan sorun olarak görmeye başladım. Yedek telefonundaki görüntülere ulaşsam, kafasını programla kesip size bile atardım ama parmak izi şifresi koymuş. Bunu da 4 gün önce gizlice şarja takıp doldurduktan sonra fark ettim. Açılmıyor katiyen. Onun parmak izi lazım.
Gece kocamın donunu giyip karsisına çıksam adamın yüreğine iner ,ertesi gün boşar beni :) "bu erkekmis" hakim bey diyip hırsından donuma kadar da alırYatakta sıkıntısı yok yani ilişkide. Ama öncesinde benim giymem gereken allı pullu dantelli kıyafetleri o giymek istiyor ve giyiyor da. O kısımda kadınsı hareketler yapıyor. Bunu ise eğlence olarak görmekte ısrarcı eşim. Ben artık iğrenme durumuna geçtim. İlişkimiz son yaptığı o kırıtmalı yürüyüş, salınmalar falan filandan sonra olmadı. Tahmini 2 haftadır yok aramızda bişey. 4 gün önce daha kavga ettik büyük bir kavga ama olmuyor, anlamıyor.
Bütün parmaklarını dene .kilitlenirse de 5 dk sonra acılır tekrar denersin .anlaşılmayacak birşey yokOlur mu ki öyle? Hangi parmağı olduğunu bilmiyorum hepsini denesem tamamen kilitlenir mi? Çünkü bu eski telefonu 1 haftadır açmadığından şarjı bitip kapanmıştı. Ben doldurdum ama açamıyorum. Şimdi tamamen kilitlenirse ya servise götürünce görürlerse? Ay pek anlamıyorum ben android kullandığımdan.
Bütün parmaklarını dene .kilitlenirse de 5 dk sonra acılır tekrar denersin .anlaşılmayacak birşey yok
Market alışverişi dediğinizden soruyorum yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım, eşiniz türk mü?
5 kere yanlış girerse Apple kimliği ister.Bütün parmaklarını dene .kilitlenirse de 5 dk sonra acılır tekrar denersin .anlaşılmayacak birşey yok
Transvestik fetişizm heteroseksüel erkeklerin kadın elbiselerine bürünme fantezileri ve isteklerini cinsel uyarılma veya cinsel ilişki için yardımcı öğe olarak kullanmalarını tanımlar.
Travesti demişsiniz de .
Alakası yok .bilin istedim
Ayrıca fake misiniz onu çözemedim
Ben de bunu soruyorum işte. Hatalı denemeler kapatırsa kötü olur. Bu gece deneyeceğim.5 kere yanlış girerse Apple kimliği ister.
Sol baş parmaktır oKilitlenmez dimi? Solak olduğu için direk aklıma sol parmakları geliyor ama denemek lazım.
Zaten telefon şifresi çözülse de sorunlar çözülmedikçe bir işe yaramayacak bana. ama en azından silip rahatlamak istiyorum. Sanki onlar durdukça böyle hiçbir zaman vazgeçmeyecekmiş gibi geliyor çünkü. Teşekkür ederim bu arada, bu gece deneyeceğim.
Eşiniz yabancıysa belki onlarda doğaldır normaldir diye sordum böyle konularda daha rahatlar hoş bizde de sütyeni kafasına takıp pazarda satıyor abiler :) Gerçekten bi anormallik var çözmeniz gerek benide çok huzursuz ederdi. Açık açık sorardım herhalde ve rahatsız olduğumu farklı ilgileri varsa ben hayatından çekilebileceğimi söylerdim. Ne denebilir ki kınanmaz yargılanmaz böyle şeyler hormonal yaradılış bi yerdeEvet yurtdışındayım. Eşim Türk.
Evet sol yada sağ baş parmak olması yüksek. Bende sağ başparmak diğerlerini okutmak zorSol baş parmaktır o
Baş parmak dışında parmak izi taratan hiç görmedim
en pratiği kullanılan elin başparmağı
Güzel öneri konu sahibi. Bi zar at bakalım.Gece kocamın donunu giyip karsisına çıksam adamın yüreğine iner ,ertesi gün boşar beni :) "bu erkekmis" hakim bey diyip hırsından donuma kadar da alırbence sen kocanın çamaşırlarını giy , güzel de bir bıyık yap kendine ..atla kucağına,karıcım marıcım de ..gerçekten karın gibi davranıyorsa da yol ver gitsin .
Hayır tamamen kilitlenmez. Belli bir süre sonra acıliyor. Bu süre genelde 5 dk .ben olsam sabaha kadar dener açardım. Sabredemem aslaHatalı denemeler tamamen kilitler mi onu sordum. Deneyeceğim.
Bunu bilmiyordum .eşim çocukların erişimini kısıtlamak için şifre koydu .2 yaşındaki kızım sürekli kilitliyor .5dk sonra acıliyor .5 kere yanlış girerse Apple kimliği ister.
İphone mu kullanıyor. Normal şifreyi bilmiyorum ama parmak izinde 5 hak var. Hatta hırsızlığa karşı ayarı yapılınca yanlış denemeler sonrası telefonuda sıfırlıyor telefon çöp oluyo diye bişey duymuştum ama tam emin değilim.Bunu bilmiyordum .eşim çocukların erişimini kısıtlamak için şifre koydu .2 yaşındaki kızım sürekli kilitliyor .5dk sonra acıliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?