Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

gercekse errorlasıyor da eleanorlasmasa bariii bence hoslanmadıgını belırt gulme yani...

Market alışverişi dediğinizden soruyorum yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım, eşiniz türk mü?

5 kere okudum kelime kelime nasıl tanımlamaymış yahu

Gece uyurken tarat parmak izini

Gece kocamın donunu giyip karsisına çıksam adamın yüreğine iner ,ertesi gün boşar beni :) "bu erkekmis" hakim bey diyip hırsından donuma kadar da alır bence sen kocanın çamaşırlarını giy , güzel de bir bıyık yap kendine ..atla kucağına,karıcım marıcım de ..gerçekten karın gibi davranıyorsa da yol ver gitsin .

Bütün parmaklarını dene .kilitlenirse de 5 dk sonra acılır tekrar denersin .anlaşılmayacak birşey yok

Çözülecek bir sorun varsa yönetimle aranızda çözersiniz. Ben ne desem boş aynı itham gelip duruyor. Her neyse onun dışında bu tarz tabirleri bilmiyorum şuan öğrenmiş oldum sayenizde.

Sol baş parmaktır o
Baş parmak dışında parmak izi taratan hiç görmedim
en pratiği kullanılan elin başparmağı

Evet yurtdışındayım. Eşim Türk.
Eşiniz yabancıysa belki onlarda doğaldır normaldir diye sordum böyle konularda daha rahatlar hoş bizde de sütyeni kafasına takıp pazarda satıyor abiler :) Gerçekten bi anormallik var çözmeniz gerek benide çok huzursuz ederdi. Açık açık sorardım herhalde ve rahatsız olduğumu farklı ilgileri varsa ben hayatından çekilebileceğimi söylerdim. Ne denebilir ki kınanmaz yargılanmaz böyle şeyler hormonal yaradılış bi yerde

Güzel öneri konu sahibi. Bi zar at bakalım.

Bunu bilmiyordum .eşim çocukların erişimini kısıtlamak için şifre koydu .2 yaşındaki kızım sürekli kilitliyor .5dk sonra acıliyor .
İphone mu kullanıyor. Normal şifreyi bilmiyorum ama parmak izinde 5 hak var. Hatta hırsızlığa karşı ayarı yapılınca yanlış denemeler sonrası telefonuda sıfırlıyor telefon çöp oluyo diye bişey duymuştum ama tam emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…