Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Ya diğer parmakları denemeye gerek kalmaz
Baş parmaktır o

Benim telefonda o sistem yok ama en çok baş parmak kullanıyorum. Muhtemelen onunki de öyle olmalı. Direk onu deneyeceğim. Hoş açılsa da silmekten vazgeçtim. Konuyu çözüme kavuşturmak birincil meselem ama yine de o telefona ulaşmam gerekiyor. Başka bir iz var mı diye.

Bu okuduğum en ilginç konu belkide
İçim bir tuhaf oldu
Anlamda veremedim eşinizin yaptığına ama inşallah korktuğunuz gibi değildir

Evet iPhone 7 ..dediğin gibi olabilir bende tam bilmiyorum .denemedim hiç parmak izi sifre

Tek elle telefonu kullandığında açabileceği tek parmak başparmak diğerlerini denemeye gerek bile yok bence mantıklı değil

Bu okuduğum en ilginç konu belkide
İçim bir tuhaf oldu
Anlamda veremedim eşinizin yaptığına ama inşallah korktuğunuz gibi değildir

Anlam veremeyen bir de ben varım. Ona göre eğlence ve renk katmak. Bana göre anormallik. Çözemedim gitti bir türlü.

Bence bi gece ailemde kalıcam falan diyin yada başka bi bahane bulun yani eve gelmeyeceğinizden emin olsun eve gizli kamera yerleştirip izleyin sabaha kadar siz yokken yapıyorsa durum vahim

Fake bir konu değilse; cinsel ilişkinizde de bir sorun yoksa eşiniz muhtemelen biseksüel bir trans birey

Konu sahibi neden gitmiş. Fake mi acaba konu :/ özelden de yardım ettim o kadar araştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…