Ya diğer parmakları denemeye gerek kalmaz
Baş parmaktır o
Evet iPhone 7 ..dediğin gibi olabilir bende tam bilmiyorum .denemedim hiç parmak izi sifreİphone mu kullanıyor. Normal şifreyi bilmiyorum ama parmak izinde 5 hak var. Hatta hırsızlığa karşı ayarı yapılınca yanlış denemeler sonrası telefonuda sıfırlıyor telefon çöp oluyo diye bişey duymuştum ama tam emin değilim.
Tek elle telefonu kullandığında açabileceği tek parmak başparmak diğerlerini denemeye gerek bile yok bence mantıklı değilBenim telefonda o sistem yok ama en çok baş parmak kullanıyorum. Muhtemelen onunki de öyle olmalı. Direk onu deneyeceğim. Hoş açılsa da silmekten vazgeçtim. Konuyu çözüme kavuşturmak birincil meselem ama yine de o telefona ulaşmam gerekiyor. Başka bir iz var mı diye.
Bu okuduğum en ilginç konu belkide
İçim bir tuhaf oldu
Anlamda veremedim eşinizin yaptığına ama inşallah korktuğunuz gibi değildir
Şimdi onu diyecektim:) direkt o filmi anlatıyor ama film gerçek hayattan alıntı olunca doğru söyleme ihtimali de yüksek. Yine de fake olmasını dilerim.İnşallah "The Danish Girl" filmini izleyip gelen bir fake üye değilsinizdir.
Hakkaten , erkek olmak bu ülkede kadın olamaya göre çok daha kolayken bize hiç özenmesinler:)Bir kerimcan daha kaldırmaz bu ülke!
Ona söyleyin bizim tarafta pek bişey yok.
Olduğu gibi kalsın.
Öylesi daha iyi olsa gerek.
Nasıl yardım ettiniz merakımdan soruyorum, yani bu durumda ne yapılabilir , şaşkınım:)Konu sahibi neden gitmiş. Fake mi acaba konu :/ özelden de yardım ettim o kadar araştırıp
Araştırma yaptım canımNasıl yardım ettiniz merakımdan soruyorum, yani bu durumda ne yapılabilir , şaşkınım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?