Ne biçim erkeksin sen diye hiç sormadın mı ya
Regl de olsun ama ya haksızlık bu !Agda da yapiyormu
Bence lazere gitsin etkili çözüm.Agda da yapiyormu
Videoya niye çekiyor kendini?İnternete koymasın sakın Ayyy!
Ee onlarda mı sakaymis?Bunun neresi şaka demedinmi?Kendini izlemekten zevkmi alıyor yani?Hayır göğsüde yoktur onun neresine takıyor sutyenı?Yok ben artık izin vermiyorum diye oradan izliyormuş. Hatta iç çamaşırlı fotoları var. İkinci telefonu yani evdeki telefonunda duruyor bunlar. Diğerini günlük hayatta kullanıyor.
Portakal koyuyor olabilir mi?Ee onlarda mı sakaymis?Bunun neresi şaka demedinmi?Kendini izlemekten zevkmi alıyor yani?Hayır göğsüde yoktur onun neresine takıyor sutyenı?
Ee onlarda mı sakaymis?Bunun neresi şaka demedinmi?Kendini izlemekten zevkmi alıyor yani?Hayır göğsüde yoktur onun neresine takıyor sutyenı?
Portakal dediğin başucuna koyulur.sonrada bir yalan uydurulur Duma Duma dum olurPortakal koyuyor olabilir mi?
Portakal koyuyor olabilir mi?
Sende ciddiyetle otur konuş..ne iş bu arkadaş diye sor..ciddiyim ben başta şaka sandım. çünkü kahkaha atarak izledim. hani böyle mahalle teyzeleri olur ya dedikoducu onun taklidini yaptı güle güle öldüm. Ama iş boyut atladı. "şaka, taklit, gülelim hadi" diye diye bunu yaparken artık ciddiyete döndü olay.
Bıdı bidi mi diyor .
portakal değil de kalın çoraplardan dolduruyor içi yünlü oluyor ya hani ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?