Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Ya bir şey soruyorum ama kimse ona cevap vermiyor. Ciddi ciddi bunu yapıyor bu adam.
Konuşmaya çalıştığımda "eğlenceden anlamayan" ben oluyormuşum bıdı bıdı diyor bide.

Videoya niye çekiyor kendini?İnternete koymasın sakın Ayyy!

Yok ben artık izin vermiyorum diye oradan izliyormuş. Hatta iç çamaşırlı fotoları var. İkinci telefonu yani evdeki telefonunda duruyor bunlar. Diğerini günlük hayatta kullanıyor.

Yok ben artık izin vermiyorum diye oradan izliyormuş. Hatta iç çamaşırlı fotoları var. İkinci telefonu yani evdeki telefonunda duruyor bunlar. Diğerini günlük hayatta kullanıyor.
Ee onlarda mı sakaymis?Bunun neresi şaka demedinmi?Kendini izlemekten zevkmi alıyor yani?Hayır göğsüde yoktur onun neresine takıyor sutyenı?

Eğer fake değilse gerçekten iğrenç bir durum. Sen de onun donlarını giy ve karşısına geç. Bakalım ne diyecek.

Ee onlarda mı sakaymis?Bunun neresi şaka demedinmi?Kendini izlemekten zevkmi alıyor yani?Hayır göğsüde yoktur onun neresine takıyor sutyenı?

ciddiyim ben başta şaka sandım. çünkü kahkaha atarak izledim. hani böyle mahalle teyzeleri olur ya dedikoducu onun taklidini yaptı güle güle öldüm. Ama iş boyut atladı. "şaka, taklit, gülelim hadi" diye diye bunu yaparken artık ciddiyete döndü olay.

Sende ciddiyetle otur konuş..ne iş bu arkadaş diye sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…