Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Buna crossdresser deniyor internetten biraz araştırabilirsiniz. Cinsel yöneliminden dolayı da yapıyor olabilir, tamamen fetiş amaçlı da yapıyor olabilir.

Cinsel ilişkide nasıl peki davranışları normal erkek gibi mi yani

Cinsel ilişkide nasıl peki davranışları normal erkek gibi mi yani

Ya bir şey soruyorum ama kimse ona cevap vermiyor. Ciddi ciddi bunu yapıyor bu adam.
Konuşmaya çalıştığımda "eğlenceden anlamayan" ben oluyormuşum bıdı bıdı diyor bide.

videolari gizli sosyal medya hesabina yüklüyordur
bu tarz insanlar var hayatta
boşanin bence

Danimarkalı kız diye bir film izlemiştim. İzlesene. Senin konuya açıklık getirebilir. Ama film çok güzeldi.

Yani eşinize bunu kondurmanızın tek nedeni eşinizin sizin iç çamaşırlarınızı giymesi mi?Tamam sizin iç çamaşırlarınızı giymesi pek normal sayılmaz ama sadece bu da eşinize yakıştırdığınız o kimliğin belirtisi olamaz.

Buna crossdresser deniyor internetten biraz araştırabilirsiniz. Cinsel yöneliminden dolayı da yapıyor olabilir, tamamen fetiş amaçlı da yapıyor olabilir.

cinsel yönelimi olsaydı daha çabuk anlamaz mıydım? kıyafetlere aşırı ilgisi var, giyince kadınsı hareketler yapıyor ama bunu yatağa yansıtmıyor yani bu yumuşak hareketleri

cinsel yönelimi var mı yok mu anlayamadım ben de. konuştuğumda eğleniyoruz deyip geçiyor. ama kıyafetleri giyince bir yumuşak hareketlere giriyor adam. hani çok tuhaf anlatamam ama tam bir kadını izlemiş gibi oluyorum onun hareketlerini görünce.

Yorumları okumadım cinsel hayatınız nasıl?
Yani eşinizin konuşma tarzı hareketleri giyim tarzı saçı kaşı ? Bunlar önemli
Bana esprili gibi geldi sizinle alışverişe çıkıp fikir vermesi de çok hoş.

Siz sizesiniz neticede ne olacak ki,yaşınız kaç bilmiyorum ama gençseniz eşiniz belki de taklit falan yapıyordur,taklit yapmaktan hoşlanıyordur,eğleniyoruz diye düşünüyordur belki de.

Tövbe bismillah.peki yatakta nasıl bu adam diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…