- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
Ya bir şey soruyorum ama kimse ona cevap vermiyor. Ciddi ciddi bunu yapıyor bu adam.
Konuşmaya çalıştığımda "eğlenceden anlamayan" ben oluyormuşum bıdı bıdı diyor bide.
Danimarkalı kız diye bir film izlemiştim. İzlesene. Senin konuya açıklık getirebilir. Ama film çok güzeldi.Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.
Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım?
Cinsel ilişkide nasıl peki davranışları normal erkek gibi mi yani
cinsel hayatınız nasıl
Yani eşinize bunu kondurmanızın tek nedeni eşinizin sizin iç çamaşırlarınızı giymesi mi?Tamam sizin iç çamaşırlarınızı giymesi pek normal sayılmaz ama sadece bu da eşinize yakıştırdığınız o kimliğin belirtisi olamaz.Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.
Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım?
Buna crossdresser deniyor internetten biraz araştırabilirsiniz. Cinsel yöneliminden dolayı da yapıyor olabilir, tamamen fetiş amaçlı da yapıyor olabilir.
Yani eşinize bunu kondurmanızın tek nedeni eşinizin sizin iç çamaşırlarınızı giymesi mi?Tamam sizin iç çamaşırlarınızı giymesi pek normal sayılmaz ama sadece bu da eşinize yakıştırdığınız o kimliğin belirtisi olamaz.
Danimarkalı kız diye bir film izlemiştim. İzlesene. Senin konuya açıklık getirebilir. Ama film çok güzeldi.
Siz sizesiniz neticede ne olacak ki,yaşınız kaç bilmiyorum ama gençseniz eşiniz belki de taklit falan yapıyordur,taklit yapmaktan hoşlanıyordur,eğleniyoruz diye düşünüyordur belki de.cinsel yönelimi var mı yok mu anlayamadım ben de. konuştuğumda eğleniyoruz deyip geçiyor. ama kıyafetleri giyince bir yumuşak hareketlere giriyor adam. hani çok tuhaf anlatamam ama tam bir kadını izlemiş gibi oluyorum onun hareketlerini görünce.
Bence seyret. Sen karar ver. Seyretmeye değer bir film.biliyorum filmi ama seyretmedim konusu çok mu benzer?
+1Bir kerimcan daha kaldırmaz bu ülke!
Ona söyleyin bizim tarafta pek bişey yok.
Olduğu gibi kalsın.
Öylesi daha iyi olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?