Yorumları okumadım cinsel hayatınız nasıl?
Yani eşinizin konuşma tarzı hareketleri giyim tarzı saçı kaşı ? Bunlar önemli
Bana esprili gibi geldi sizinle alışverişe çıkıp fikir vermesi de çok hoş.
Sende bir bıyık tak vay yavrum vay diye bıyığını bur madem.
bence sapık.cinsel yönelimi var mı yok mu anlayamadım ben de. konuştuğumda eğleniyoruz deyip geçiyor. ama kıyafetleri giyince bir yumuşak hareketlere giriyor adam. hani çok tuhaf anlatamam ama tam bir kadını izlemiş gibi oluyorum onun hareketlerini görünce.
cinsel yönelimi olsaydı daha çabuk anlamaz mıydım? kıyafetlere aşırı ilgisi var, giyince kadınsı hareketler yapıyor ama bunu yatağa yansıtmıyor yani bu yumuşak hareketleri
cinsel yönelimi var mı yok mu anlayamadım ben de. konuştuğumda eğleniyoruz deyip geçiyor. ama kıyafetleri giyince bir yumuşak hareketlere giriyor adam. hani çok tuhaf anlatamam ama tam bir kadını izlemiş gibi oluyorum onun hareketlerini görünce.
Cinsel hayat normal. Hani zaten kiyafetlere düşkün olmasa, kırıtmasa kadın gibi ben bu adamda anormallik var demezdim. Size öyle söyleyim.
Çevresine zerre bunu yansıtan bir hareket görmedim. Normal düz bir adam dersiniz. İki telefonu vardır hatta. Ama ikinci telefonda, evdeki telefonunda bu tarz fotoğrafları videoları var bu adamın. Hani bu telefonu yanlışlıkla biri çalsa ipliği pazara çıkacak. Kimse de inanmaz montaj der gerçi
kadın vücuDündar olmak istiyor ama kadinlarla da cinsel ilişki kuruyor olabilir illa erkeklere ilgi duyacak diye bir şey yok
her şakanin altında bir gerçek var
videoları özel,ayrı, sosyal ortamda kullanılmayan telefonda taşıması bile bir şeylerin farklı olduğunu gösteriyor
canım eğer öyle birşey varsa ve eşin tedavi olmak isterse hormon tedavisi ile iyileşebilir. ancak bu çok hassas bir durum. kendisi böyle bir durumda ikna olmak ister mi yada bunu kabul ediyor mu anlamak lazım. piskolojik bir yardım alsanız iyi olur. eğer hala senle evliliğini devam ettirebiliyorsa cinsel açıdanda belkide biseksüeldir. o yüzden senide seviyordur. bilemiyorum. allah yardımcın olsun.Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum ama burayı 2013'den beri takip ediyorum.
Öncelikle kusura bakmazsanız bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Kocamla evliliğimizin 1.5 yılındayız fakat kendisinde artık git gide ileri boyuta taşan tuhaflıklar sezmeye başladım. Öncelikle kendisi garip bir şekilde benimle alışveriş yapmaya bayılır. Yani diğer erkeklerle kıyaslayınca garip geliyor bana. Ama cidden tuhaf bir konu var ki, o da benim kıyafet alışverişlerimde en çok onun çenesi açılır. Yani bu olmaz, bu rüküş bilmem ne gibi... Çünkü ciddi ciddi bu işi zevkle yapıyor.
Ama işler artık boyut atlamaya başladı. Güye hayatımız renklensin diye Kırmızı, mor, siyah iç çamaşır takımlarını hediye olarak bana alıyor ama resmen sutyenleri ilk o giyiyor. Bir oldu güldüm, iki oldu güldüm ama artık dozajı aştı bu adam!!! Resmen aldığı iç çamaşırlarını üzerine giyip defileye çıkmış gibi salınıp durmaya başladı. Lütfen bana bir akıl verin artık onu bir eş gibi göremiyorum. Her şakanın altında da bir gerçek yatar derler, yoksa cidden böyle şeylere mi özeniyor kendisi. Ne yapmam lazım?
peki bu görsel showdan sonra sevişmek istiyor mu?
Yalanciyi öküzler tepsinmiportakal değil de kalın çoraplardan dolduruyor içi yünlü oluyor ya hani ondan
ben çözemedim ki onu cidden. kıyafetlere olan ilgisini çıkarın, bu adam çok normal dersiniz, ben de öyle diyordum. ama evdeki telefonunda sakladıklarını göstersem dudağınız uçuklar. şifre koydu silemiyorum da. iphone şifresi parmakla olduğundan kırılmıyor da. onlar durdukça ben burada sinir küpü oluyorum.
Bu hiiiç normal bir şey değil. Açıkça içinde bir kadın var.Genelde zaten hani normalde benim giyip onu hareketlendirmem gerekir ya, bunu o yapıyor.
Yani ilişkiden önce giyiyor kıyafetleri. Düşünün yani kendi bedenine göre almış zaten çoğunu, ben giymeden önce ne bunlar diyordum? niye büyük yani? değiştirmeye götürecektim. bana allem edip kallem edip unutturdu. kendisine alıyormuş meğer sonradan ufak ufak giymeye başlayınca anladım.
Yalanciyi öküzler tepsinmi
Tövbe estagfurullahGenelde zaten hani normalde benim giyip onu hareketlendirmem gerekir ya, bunu o yapıyor.
Yani ilişkiden önce giyiyor kıyafetleri. Düşünün yani kendi bedenine göre almış zaten çoğunu, ben giymeden önce ne bunlar diyordum? niye büyük yani? değiştirmeye götürecektim. bana allem edip kallem edip unutturdu. kendisine alıyormuş meğer sonradan ufak ufak giymeye başlayınca anladım.
Madem kadınlığa özeniyor layığıyla yapsın. Bunun yemeği var bulaşığı var ev işleri var. Sadece sütyen takmakla kadın olunmaz
Pırıl pırıl bir adet "BAN" :)))))elde edebileceğim bir şey varsa eğer yalancı olayım fark etmez.
ucunda benim kazanacağım şeyi söyleyin ama önce bana bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?