Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Cinsel hayat normal. Hani zaten kiyafetlere düşkün olmasa, kırıtmasa kadın gibi ben bu adamda anormallik var demezdim. Size öyle söyleyim.
Çevresine zerre bunu yansıtan bir hareket görmedim. Normal düz bir adam dersiniz. İki telefonu vardır hatta. Ama ikinci telefonda, evdeki telefonunda bu tarz fotoğrafları videoları var bu adamın. Hani bu telefonu yanlışlıkla biri çalsa ipliği pazara çıkacak. Kimse de inanmaz montaj der gerçi

bence sapık.
hem kadına hem erkeğe ilgi duyuyor gibi.

cinsel yönelimi olsaydı daha çabuk anlamaz mıydım? kıyafetlere aşırı ilgisi var, giyince kadınsı hareketler yapıyor ama bunu yatağa yansıtmıyor yani bu yumuşak hareketleri

kadın vücuDündar olmak istiyor ama kadinlarla da cinsel ilişki kuruyor olabilir illa erkeklere ilgi duyacak diye bir şey yok
her şakanin altında bir gerçek var
videoları özel,ayrı, sosyal ortamda kullanılmayan telefonda taşıması bile bir şeylerin farklı olduğunu gösteriyor

peki bu görsel showdan sonra sevişmek istiyor mu?

iki kimliği var bir olmak istediği bir de toplum tarafından kendisine dayatilan
o da istedigi kimliği yaşayabilmek için böyle bir yol bulmuş işte

ben çözemedim ki onu cidden. kıyafetlere olan ilgisini çıkarın, bu adam çok normal dersiniz, ben de öyle diyordum. ama evdeki telefonunda sakladıklarını göstersem dudağınız uçuklar. şifre koydu silemiyorum da. iphone şifresi parmakla olduğundan kırılmıyor da. onlar durdukça ben burada sinir küpü oluyorum.

canım eğer öyle birşey varsa ve eşin tedavi olmak isterse hormon tedavisi ile iyileşebilir. ancak bu çok hassas bir durum. kendisi böyle bir durumda ikna olmak ister mi yada bunu kabul ediyor mu anlamak lazım. piskolojik bir yardım alsanız iyi olur. eğer hala senle evliliğini devam ettirebiliyorsa cinsel açıdanda belkide biseksüeldir. o yüzden senide seviyordur. bilemiyorum. allah yardımcın olsun.

peki bu görsel showdan sonra sevişmek istiyor mu?

Genelde zaten hani normalde benim giyip onu hareketlendirmem gerekir ya, bunu o yapıyor.
Yani ilişkiden önce giyiyor kıyafetleri. Düşünün yani kendi bedenine göre almış zaten çoğunu, ben giymeden önce ne bunlar diyordum? niye büyük yani? değiştirmeye götürecektim. bana allem edip kallem edip unutturdu. kendisine alıyormuş meğer sonradan ufak ufak giymeye başlayınca anladım.

bunun çözümü yok ben olsam bırakırım
özellikle çocuk olmadan

Bu hiiiç normal bir şey değil. Açıkça içinde bir kadın var.

Ya cevap vermeyin su sapiga. Belli bunu yazan erkek. Cinsel durtulerini gidetrmek icin yazmis. Hadi canim hadi yallah baska kapiya burda mama yok sana

Tövbe estagfurullah sonradan oluşan birsey belliki hormonlarla alakali ama bu bi hastalık habercisi de olabilir.bazi hastalıklar bu hormonları ters yönde etkileyebiliyormus...kötü bi durum Allah yardımcınız olsun

Madem kadınlığa özeniyor layığıyla yapsın. Bunun yemeği var bulaşığı var ev işleri var. Sadece sütyen takmakla kadın olunmaz

Ah keşke o konuda istekli olsa nerede sutyen, etek, don bu adam orada. ev işi falan cııııık yani hayatta bulaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…