Kocam yürümüş resmen🤦🏻‍♀️

Kadın cevap verse muhabbet ilerleyecekmiş yazma amacı buymuş. Mesajın altına değilde özelden mesaj yazmasından belli.
Aranızda sevgi saygı zaten kalmamış bu olaydan bağımsız olarak.

Kadın cevap verse muhabbet ilerleyecekmiş yazma amacı buymuş. Mesajın altına değilde özelden mesaj yazmasından belli.
Aranızda sevgi saygı zaten kalmamış bu olaydan bağımsız olarak.
Aynen öyle… Özelden atmasaydı sıkıntı olmazdı. Ama mesajın altına değil özelden yazması mide bulandırdı.

adamı sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz boşanmayı düşünüyorsunuz niye hesap soruyorsunuz anlamadım. adamla neden seviştiğinizi hele hiç anlamadım.
kendisiyle zoraki seviştiğini bilen bir kadınla yine de sevişen adama diyecek laf bile bulamadım insanda biraz haysiyet olur.

bence bütün erkekler böyle , bazıları yaklanmıyor , ayrı hesaplar kullanıyor. iş yerinde farklı hesap kullanana var bilidiğim .

Bence doğru anlamışsın. Zaten bu evlilikte çoktan bitmiş. Hemde belli ki ikiniz içinde...

Ağustos diyorsunuz devamı yok mesajın başkasına atılan da yok. Kavga etmeden önce düşünseydiniz biraz. Zaten boşanma düşüncesi ile evlilik mutlu geçmez. İki yıl boyunca tamamen ayrı mı kaldınız hiç bir araya gelinmedi mi

"bence böyle mesaj atmayan erkek yok" meselesine gelmiş yine konu.

Konu sahibi siz eşinizi tanırsınız, herkes eşini tanır, o mesajın atılma sebebini ve cevap verilse nerelere gideceğini biliyorsunuzdur ki böyle bir hesap sorma yaşanmış. Madem şartların olgunlaşmasını bekliyorsunuz, çok yüz göz olmadan akışına bırakın vakit gelene kadar.

Kıza yazdığında bir şey yok bence yani ne var ki bunda zamanla alışırsın demiş.
Asıl söyledikleri kötü.
Sanırım eşinizde sizden boşanmak istiyor.

bence mesajda bir şey yok, bu mesajın devamı var mıdır bilemiyorum ama bu teselli mesajından sizi aldattığı birine sizin deyişinizle "yürüdüğü" anlamı çıkmaz.
Ama size davranışları söyledikleri çok çok çirkin, çok üzüldüm sizin adınıza

İlişkiniz kötü olabilir o ayrı. Bu mesajda hiçbir şey yok. Özel mesaj olması birşey değiştirmez.

Kendisi de baska bir sehirde oldugu icin, moral vermek amacli yazmis olabilir, kesin yurume var denmez bu mesaja ama tartisirken size soyledikleri derhal bosanmayi gerektirecek seyler.

Eşiniz de öğretmen mi ? Benim daha çok mesleki şeyler paylaştığım sayfam var instagramda cinsiyet fark etmeksizin böyle mesajlar alıyorum bazen sohbet ettiğim meslektaşlarım oluyor. Atıyorum şu iş çok yorucu yazmışım hikayeye işte ben de zorlanıyorum haklısınız vs vs diye . Hiçbirinin de bana yürüdüğünü düşünmedim. Ama sonrasında ettiği laflar çok onur kırıcı . Böyle sinirlenince kendini kontrol edemeyen insandan korkarım ben çok büyük saygısızlık.

Yatağıma zorla giriyorsun mu dedi boşa bacım çekme bu mendeburu..

Herkese teşekkür ederim. Neden yatağına giriyorsun diyenler olmuş,haklılar da… Benim de içim almıyor Ancak bilmediğiniz şeyler var hanımlar. Boşanma fikrinden eşimin haberi yok henüz… Zemini oluşturmayı bekliyorum,dolayısıyla katlanmak zorundayım. Bu kulaklarım dile gelse de konuşsa… Neler duyduğunu anlatsa. Sabrediyorum,şartlarımı oluşturduğum anda durmayacağım.

Sabah tuhaf bi şekilde fark ettim ve acıdım da kendime… Ettiği hakaretlere öylesine alışmışım ki,canımı acıtmadı bu kez. Sustum,sadece sustum.

Bir mesajdan ne olacak ki diyen arkadaşlarım da olmuş. Ben kocamı tanıyorum. Kız cevap verse muhabbeti ilerletecek potansiyele sahip biri. Sever,hoşuna gider yani… Tanıdığım için midem bulandı zaten,yoksa asla deşmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…