Kocam yürümüş resmen🤦🏻‍♀️

Kıza yem atmış eşiniz, kız cevap verse yürürmüş. Aman bosverin zaten bosanacaksınız.

tweeti yanıtlamış olsaydıda kötüydü bence kimse değinmemiş ben değineyim mesela bende sorun etmezdim herkesin görebileceği bir yerde verilen bir yanıt olduğu için zira sosyal medyayı kullanmanın bir amacıda bu. fakat böyle iyi niyetli düşünmektede zarar var. evlisiniz sonuçta çevrenizden birileri bunu görüp hakkınızda ileri geri konuşabilir kısacası yanlış anlaşılmalara mahal vermemek gerekir evlilikte diye düşünüyorum. kötülüğe giden yol iyi niyet taşlarıyla döşeli oluyor malesef. sizinkiside o hesap olmuş. tabiki bu bitirmek için bir sebep olmazdı orasıda ayrı. fakat özel mesaj attıgına göre kızı teselli etmek ona düştü değilde kızdan özel bir teselli beklemiş desek daha doğru olur. eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz kız cevap verseydi bu konuşma nereye varacaktı onu düşünün, ardından asıl düşünmeniz gereken şeye odaklanın size ettiği hakaretlerle, sizin ona ettiğiniz hakaretlerin bir tesellisi var mı onu düşünün. zorla hiç bir şey yapılamaz, olmayacak şeyide oldurtmaya çalışmayın o gider tesellisini bulur, siz tesellisiz kalırsınız. vicdanınızla değil mantığınızla hareket edin.

Hala evliyiz çünkü. Sonra ne yaparsa yapsın.
İyi de evli olmak demek sadece kağıt üzerinde atılan bir imza değil ki. Hayatı paylaşmak, beraber yaşamak, gezmek, hastalıkta mutlulukta bir arada olmaktır. 2 sene ayrı yaşayan bir çift bana göre evli sayılmıyor.
Yatağıma zorla giriyorsun demiş eşiniz, niye giriyorsunuz? O sizi zorlasa siz de direnemeyip karşı koyamazsınız gibi bir durum değilmiş, bile isteye niye gidip adamla beraber oluyorsunuz?

Beklediğiniz durumlar nedir, bu kadar aşağılanmaya gurursuzsun pisliksin beceriksizsin laflarını çekmeye değiyor mu?

Adam istemiyor işte.
İstenmedgığın yerde durmayacaksın bu hayatta.
Bu ısrar nedir anlamıyorum.
O laflardan sonra büyük konuşmayayım ama hiçbir kuvvet beni o evde tutamazdı.
İşin gücün varmış neyi bekliyorsun ki.
Bu arada adam kıza bayagı yürümüş hiç öyle iyi niyetki olamıcam.
Sohbet açmaya çalışmış kız sallamamış.
Böyle evli adamlar sosyal medyada birilerine yürüyor hep.
Engelledim kaç kişiyi sayısını hatırlamıyorum bile.
Profilinde eşiyle fotosu olan bile vardı içlerinde.
Pislik çok etrafta

Allah aşkına nasıl bir koşul ki bu kadar hakareti susmanız gerekiyor. Sanki kendinizi kandırıyor gibisiniz.

Ben sizi haklı buldum, adam chow chow cinsi köpek gibi kimi görse tasmasını çekip o tarafa seyrediyor .... boşanıcaksınız madem atın yataktan gitsin.
En sevdiğim cins kalp ben. Konu sahibi eşiniz bence yürümemiş ya normal bir mesaj o. Geri kalan olayda siz haklısınız.

Şu hakaretleri yiyip de bu adamla hala yatağa girip sevişiyorsanız bunu anlayamam. İster istekli olun ister isteksiz olun farketmez. Bir de yaşadığınız tablodan iğrenç hissediyorsunuz kendinizi.

Mesajı ayrı değerlendiriyorum, bu kadarcık tek mesajdan bir şey çıkmaz. İki yıl ayrı kaldığınız kocanızı tabii ki araştırın.

Sonumuz belli zaten ama birtakım beklediğim durumlar var ve o nedenle kımıldayamıyorum şimdilik… Şartları sağladıktan sonra 1 gün bile durmayacağım.
Dediğin bir adamla birlikte olmak, o da iyiymiş...

Adamın twitter mesajında bir şey yok da sen de kartlarını dürüst oynayan biri değilsin. Kıymete mi bindi kocan şimdi birden? Yoo hala boşanma hayallerindesin. Sal o zaman sorun yok burda

Adım atmış ama yürüyememiş, karşı taraftan yanıt gelse muhabbeti ilerletecekti muhtemelen,

aranızda geçen konular her neyse saygı ve sevgi bittiyse ve durum aşağılamaya geldiyse bu evliliğin sonu gelmiştir

Adam yürümemiş ki. Normal bi mesaj bu. Geçenlerde ben de birine yorumlarda bulunduğum şehir hakkında bilgi verdim. Adam sonrasında dm atarak başka sorular da sordu ve konuyu kapattık. Hemen hemen aynı şeyler işte
Bir de sırf bu sebeple hakaret ettiğini düşünmüyorum. İlla ki karşılığı vardır yani.
Siz sessiz sessiz durdunuz o da öylece o yazdıklarınızı söyledi öyle mi?
Hiç inandırıcı değil

Emin olmak için 2 kere okudum da bir şey yok ki bu konuda. Mesafe korunduğu sürece karşı cinsle iletişim bana normal geliyor. Tanımadığım insanlarla belli bir konu üstüne yazıştığım da oldu sevgilim varken ama hiçbir zaman sohbet değişik yerlere evrilmedi ve sınırlar aşılmadı. Kapandı gitti kendiliğinden. Bir de taa geçen sene olmuş.

Dediğin bir adamla birlikte olmak, o da iyiymiş...
Ne diyosun sen be? Bilio bilmeden ne atıp tutuyosun. İşyerimde sorunlarım var istifam söz konusu… Tayini oldurmaya çalışıyorum,olmasa istifa… O raddedeyim. Paramı kazanamadan çocuklarıma nasıl bakayım ben? 2 evladım var benim,işim gücüm kalmamış gibi bu saatten sonra benim kocam yetmemiş gibi bir de başka koca mı arayacağım ben? Yaptığın hadsizlik… İşyermi ayarlayınca diyorum. Beklediğim bu… Resmen suizan,hak yemektir bu. Helal etmiyorum hakkımı sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…