Kocam yürümüş resmen🤦🏻‍♀️

Sonumuz belli zaten ama birtakım beklediğim durumlar var ve o nedenle kımıldayamıyorum şimdilik… Şartları sağladıktan sonra 1 gün bile durmayacağım.

Ne diyosun sen be? Bilio bilmeden ne atıp tutuyosun.
Ne atıp tutmuşum ben? Böyle düşündüğün bir insanla neden beraber oluyorsun demek mi benim suçum?
işim gücüm kalmamış gibi bu saatten sonra benim kocam yetmemiş gibi bir de başka koca mı arayacağım ben? Yaptığın hadsizlik…
Sana git koca mı ara dedim ben? Onu demeyi bırak, düşünmeni sağlayacak bir kelime bile etmedim.
Resmen suizan,hak yemektir bu. Helal etmiyorum hakkımı sana.
Hak yemekmiş, lafa bak! Sen, hangi kelime ya da cümlemle hak yemişim onu söyle, sonra da iftira etmek günah mı onu düşün. Hakkını helal etmiyormuş, bak bakalım kimin kime hakkı geçmiş. Haydi işine bak sen, kocişinle mutluluklar.

Buna yurumek demem acikcasi. Ama esiniz igrenc bir adam. Sartlariniz olusunca dusunmeden bosanin.

Başka bir adamla birlikte olmak için zemin oluşturduğumu söylediğinizi sandım “Dediğin bir adamla birlikte olmak” diyerek… Cümleyi ben yanlış anladım o halde! Siz hakkınızı helal edin,özür dilerim. Psikolojim berbat durumda…

Kocamla ne mutlu olcam ayrıca? Ölüyorum huzursuzluktan…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…