Kocam

Bende 2 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var. Hiç bir yuva kolay kurulmuyor. Bende zorlukları aşarak bu yuvayı kurdum peki ne için? Eşimi sevdiğim için. Sevildiğími bildiğim için. Ama eşim bir gün karşıma geçip boşanalım diye diretse uzatmam. Önce sorunları düzeltmeye çalışırım tab ki. Ama çözemiyorsakta uzatmanın anlamı yok. Boşajmamak için çocukları öne sürüyorsun ama çocuklarıyla da ilgili bir baba değilmiş ki zaten. Uzun lafın kısası beni istemeyenin benim hayatı mda yeri yoktur.

bır evlilik terapistıne falan gıdın baktın olmuyor bosan nafaka alırsın zaten, evınız de varsa ev araba ortak mal sayılıyor evı sen al araba onun olsun coxuklarınla kalırsın evınde nafaknda gelır bı ıse gırersın cocuklar kucuk degılmıs. Yaşar gıdersın neden korkuyorsun bu kadar

Seni anliyorum.
Bu bir anlik hirs ama.
Unutma.
"Cefasini ben cektim sefasini eller surmesin" dusuncesindesin.
Kizmiyorum ama yanlis.

Sakin ol ve kendini dusun.
Seni istemeyen bir adamla yasamak, mutsuz yuvada mutsuz iki cocuk..
Nasil bir gelecek vereceksiniz onlara?
Ileride demeyecekler mi biz cekmek zorunda miydik sizi diye?

Bence kafani toplamalisin.
Hayatinda biri olduguna da bahse girerim.
Yoksa seni bu denli gozden cikaramazdi.

Kalibimi basarim ki adamin gittigi yerde baska bi ailesi en azindan sevdigi hayatinda olan biri var....

Başka biri olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Hem de bu kadar sıkıntılı bir evlilikte hayret.

Başka biri olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Hem de bu kadar sıkıntılı bir evlilikte hayret.
Telefonu sürekli ortada şifresini biliyorum sürekli elimde teli ,şehir dışında kaldığindada iş yerinde kalıyor,şüpheli hiç bir durum yaşamadık şu anda olmadığını düşünüyorum ama başka bir arkadaşın dediği gibi beğendiği benden ayrılınca gitmek istediği birileri var mı bilemem

Farklı bir telefonu olabilir.
Yani bir sürü kılıf bulanabilir.
Sizi üzmek istemem ama bana başka biri var gibi geliyor.
Size saygı duymasını istiyorsanız öncellikle siz kendinize saygı duyun.
Boşanmak sizi bu kadar korkutmasın.
Sizi sevmeyen biriyle olmaktansa tek olun.

Yok niye üzesiniz doğru şeyler söylüyorsunuz haklısınız da kendime saygı ne demek ti gerçekten kelime anlamını unutmuş durumdayım

iyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını
Kocanızın püf noktası ne demek Allah aşkına! İnsanın püf noktası olmasının manası nedir yahu! Vallahi size verilecek en mantıklı cevabı vermiş konu sahibi. Ayakta alkışlıyorum İncelmenin püf noktası varsa ilişki kurtarmanın da püf noktaları vardır tabiki.

O Ofyoruldum silinen msjları resimleri geri getiren programlar var. Bunun dışında Eşiniz geldiğinde tlfnunu alıp bilgisayar yada tabletiniz varsa WhatsApp web uygulamasını kullanabilirsiniz. Eşinize gelen her mesajı onunla birlikte görebilirsiniz. Ama kullanacaksanız dikkat edin eşiniz msjı görmeden açıp msjı siz okursanız, msj okundu olarak görünür, eşiniz anlayabilir.

Sağolasın hemen araştırdım ilk fırsatta yapacam

Eve geldi yüzük tekrar parmağa takılmış ama surat 5 karış ne yapmaya çalışıyor madem boşanmak istiyorsun o yüzük niye parmağa tekrar takılıyor...

eGerçekten boşanmak istiyorsa hayatında başka biri vardır. Erkekler rahatlarını bozmak istemezler. Kontrol et sen onu biraz. Birşeyler bulacağından eminim.

Eşiniz sizden boşanmayı kafasına koyduysa ağzınızla kuş tursanız da Çifter Çifter avukatla mahkemede karşı koysanız da o adam sizden boşanır mümkün değil engelleyemezsiniz. Evde anlayışlı da olsanız köpek de çekseniz her daim defileye çıkacak gibi bakımlı da olsanız sizden gönlü geçen artık sevmeyen insana kendinizi sevdiremezsiniz. İlişkiler evlilikler bazen can yakıcı olur; kimseye kendinizi zorla sevdiremez ve evli kalamazsınız. Bu acı gerçeği kabullenin. Ben elimden geleni yaptım demek istiyorsanız bi evlilik terapistine gitmeyi deneyin. Ama hala olmuyorsa hala adam boşanacağım diyorsa yenileceğiniz savaşa girmeyin. Burada boşanın diyen arkadaşlar boş gurur olsun diye demiyor; sizin ruh sağlığınız ve mutluluğunuz için söylüyorlar bunu. Eşinizin kesinkes boşanmayı kafasına koyduğunu anladığınızda siz de hayıııır diye kendinizi yıpratmayın. Vallahi kendinize edersiniz

Valla o çocuklar aynı Zaman'da o Ada'mın da çocukları. Neden anne düşünmek zorunda hep. Kadın evinin başında. Koca Of'lara puflaya çocuklarının yanında. Çocuklarla paylaşımda bulunacağına tv , maç izliyor. Hollanda'lı erkekler kız çocuklarının saçlarını örebilmek için kurslara gidiyorlar. Bu kadın kendi kendine yapmadı bu çocukları. Konu sahibi kocan gerçekten boşanmak istiyorsa boşan. Ama yaş tahtaya basma. Sevgilisi varsa yüzde yüz o kusurlu olur. O zaman maddi sıkıntı çekmezsin.

O kadar doğru ki dediklerin herşeyi denedim hiç bakımlı olmak anlayışlı olmak diye bişey yok ...fayda etmiyor bişey değişmiyor daha ben üstüne tükenmişliğe giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…