- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi Ofyoruldum
-
Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???
Bu stresli halimle valla güldürdünüz ☺bende size bı püf nokta verim sandoloz sakızı abartmayın ama bı de elma sirkesi bide İnsülin direncinize baktirin bir endokrinoloji kliniğine gidin
Geçen tartışmada kızgınlık la boşol dedi şimdi kızgınlık la dedim diyor ama böyle nereye kadar gidecek ne yapmalıyım da onun saygısını tekrar kazanmaliyim veya bitmelimi artık ama çocuklar çok etkilenir ekonomik özgürlüğümde yok ....
Telefonu sürekli ortada şifresini biliyorum sürekli elimde teli ,şehir dışında kaldığindada iş yerinde kalıyor,şüpheli hiç bir durum yaşamadık şu anda olmadığını düşünüyorum ama başka bir arkadaşın dediği gibi beğendiği benden ayrılınca gitmek istediği birileri var mı bilememBaşka biri olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Hem de bu kadar sıkıntılı bir evlilikte hayret.
Telefonu sürekli ortada şifresini biliyorum sürekli elimde teli ,şehir dışında kaldığindada iş yerinde kalıyor,şüpheli hiç bir durum yaşamadık şu anda olmadığını düşünüyorum ama başka bir arkadaşın dediği gibi beğendiği benden ayrılınca gitmek istediği birileri var mı bilemem
Yok niye üzesiniz doğru şeyler söylüyorsunuz haklısınız da kendime saygı ne demek ti gerçekten kelime anlamını unutmuş durumdayımFarklı bir telefonu olabilir.
Yani bir sürü kılıf bulanabilir.
Sizi üzmek istemem ama bana başka biri var gibi geliyor.
Size saygı duymasını istiyorsanız öncellikle siz kendinize saygı duyun.
Boşanmak sizi bu kadar korkutmasın.
Sizi sevmeyen biriyle olmaktansa tek olun.
Kocanızın püf noktası ne demek Allah aşkına! İnsanın püf noktası olmasının manası nedir yahu!iyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını
Sağolasın hemen araştırdım ilk fırsatta yapacamO Ofyoruldum silinen msjları resimleri geri getiren programlar var. Bunun dışında Eşiniz geldiğinde tlfnunu alıp bilgisayar yada tabletiniz varsa WhatsApp web uygulamasını kullanabilirsiniz. Eşinize gelen her mesajı onunla birlikte görebilirsiniz. Ama kullanacaksanız dikkat edin eşiniz msjı görmeden açıp msjı siz okursanız, msj okundu olarak görünür, eşiniz anlayabilir.
Eşiniz sizden boşanmayı kafasına koyduysa ağzınızla kuş tursanız da Çifter Çifter avukatla mahkemede karşı koysanız da o adam sizden boşanır mümkün değil engelleyemezsiniz. Evde anlayışlı da olsanız köpek de çekseniz her daim defileye çıkacak gibi bakımlı da olsanız sizden gönlü geçen artık sevmeyen insana kendinizi sevdiremezsiniz. İlişkiler evlilikler bazen can yakıcı olur; kimseye kendinizi zorla sevdiremez ve evli kalamazsınız. Bu acı gerçeği kabullenin. Ben elimden geleni yaptım demek istiyorsanız bi evlilik terapistine gitmeyi deneyin. Ama hala olmuyorsa hala adam boşanacağım diyorsa yenileceğiniz savaşa girmeyin. Burada boşanın diyen arkadaşlar boş gurur olsun diye demiyor; sizin ruh sağlığınız ve mutluluğunuz için söylüyorlar bunu. Eşinizin kesinkes boşanmayı kafasına koyduğunu anladığınızda siz de hayıııır diye kendinizi yıpratmayın. Vallahi kendinize edersinizBeni sevmiyor orası kesin....gözü dışarıya kaçmış o ihtimalde var ama bizim çocuklarımız için bu evliliğin devam etmesi lazım maddi ve manevi.....çocuklar onu iki gün görmeyince özlüyor... boşanınca daha az görecekler...bide evlenip tekrar çoluk çocuğa karışırsa hepten unutur çocukları....
Yahu kendi bencilliğinin faturasını neden çocuklarına kesiyorsun ? Adam boşanmak istiyor , evde huzur yok ,kaç kere dile getirmiş ama cevap olarak "ekonomik özgürlüğüm yok" ! Çok saçma ,acayip saçma ! Çocuklarını düşünen anne "önce ben" demez .sen sadece kendini ve rahatını düşünüyorsun .düşecek olan hayat standartın korkutuyor seni ..halbuki adam nafaka verecek, girer bi işe çalışırsın sen de ,eve iki türlü para girer ..e bunun bide mal paylaşımı var ..yattığım yerden hayat güzel demiyorsan seçenek çok ..
Ama bana göre " ben çektim cefasını ,elin kadını gelsin sürsün sefasını " gibi düşünüyor ve istemiyorsun .esinin senden sonra mutlu olma ihtimali batıyor sana ..
O kadar doğru ki dediklerin herşeyi denedim hiç bakımlı olmak anlayışlı olmak diye bişey yok ...fayda etmiyor bişey değişmiyor daha ben üstüne tükenmişliğe giriyorumEşiniz sizden boşanmayı kafasına koyduysa ağzınızla kuş tursanız da Çifter Çifter avukatla mahkemede karşı koysanız da o adam sizden boşanır mümkün değil engelleyemezsiniz. Evde anlayışlı da olsanız köpek de çekseniz her daim defileye çıkacak gibi bakımlı da olsanız sizden gönlü geçen artık sevmeyen insana kendinizi sevdiremezsiniz. İlişkiler evlilikler bazen can yakıcı olur; kimseye kendinizi zorla sevdiremez ve evli kalamazsınız. Bu acı gerçeği kabullenin. Ben elimden geleni yaptım demek istiyorsanız bi evlilik terapistine gitmeyi deneyin. Ama hala olmuyorsa hala adam boşanacağım diyorsa yenileceğiniz savaşa girmeyin. Burada boşanın diyen arkadaşlar boş gurur olsun diye demiyor; sizin ruh sağlığınız ve mutluluğunuz için söylüyorlar bunu. Eşinizin kesinkes boşanmayı kafasına koyduğunu anladığınızda siz de hayıııır diye kendinizi yıpratmayın. Vallahi kendinize edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?