- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi Ofyoruldum
-
3 yıldır haftanın beş günü başka bir ilde 2 günü evde o da ruhu değil ,neyden emindiniz?Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???
Hayatta hiçbir şeyden eminim denemek lazım doğru ama öyle bı konuşma mesaj veya başka bir tuhaflık görmedim3 yıldır haftanın beş günü başka bir ilde 2 günü evde o da ruhu değil ,neyden emindiniz?
e beş gün yok iki gün sıkar dişini bu demek değildir ki kocanız sizi aldatsın , ama siz yine de eşeği sağlam kazığa bağlayın bir emin olun derim.Hayatta hiçbir şeyden eminim denemek lazım doğru ama öyle bı konuşma mesaj veya başka bir tuhaflık görmedim
size böyle söylemek kolay gelior galiba yaşamayan bilemez karı koca mutsuz da olsalar çocuklar babalarının akşam geleceğini. biliyor. yaşadıkları zaten zor belli bi yaştan sonra daha zor boşanmak onun için çözüm değil bi çatısı var çoçuklarıyla nie bozsun ki ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum kavga gürültü iddia çalışmama gibi bi durum varsa eve getireceği parayı başka bi yere yatırıyosa ozman boşanmak daha kolay glir bnm annem hayatı boyunca calışmadı 35 yaşından sonra çalıştı gerçekten çok zordu hem onun için hemde bizim için okul yıllarıydı pskolojim bozuluyo du hergn kavgadan sınıfta kaldım bidaha gönderemedler maddi olarak erkek kardeşim okulu bırakmak zorunda kaldı annemin çalıştığı yetmıordu evde kim yemek iş yapıcktı 15 yaşındaydım hepsi bana kalıodu ve hergn annemizi beklioduk işten Glsn dye babammı sormayın evlendi oda suanda evliyim 7 aya girdik ve mutluyum çok şükür .Yahu kendi bencilliğinin faturasını neden çocuklarına kesiyorsun ? Adam boşanmak istiyor , evde huzur yok ,kaç kere dile getirmiş ama cevap olarak "ekonomik özgürlüğüm yok" ! Çok saçma ,acayip saçma ! Çocuklarını düşünen anne "önce ben" demez .sen sadece kendini ve rahatını düşünüyorsun .düşecek olan hayat standartın korkutuyor seni ..halbuki adam nafaka verecek, girer bi işe çalışırsın sen de ,eve iki türlü para girer ..e bunun bide mal paylaşımı var ..yattığım yerden hayat güzel demiyorsan seçenek çok ..
Ama bana göre " ben çektim cefasını ,elin kadını gelsin sürsün sefasını " gibi düşünüyor ve istemiyorsun .esinin senden sonra mutlu olma ihtimali batıyor sana ..
Olan size annenize ve kardeşinize olmuş ...bu mudur yani onurlu olmak değilmi bence asıl onur gurur için boşanmak bencillik....herşey bu kadar basit değil ben tek olsam zaten beni istemeyeni ben hiç istemem ama çocuklar istiyor ve onların babaya ihtiyacı olan yaşlarsize böyle söylemek kolay gelior galiba yaşamayan bilemez karı koca mutsuz da olsalar çocuklar babalarının akşam geleceğini sadece yaşadıkları zaten zor belli bi yaştan sonra daha zor boşanmak onun için çözüm değil bi çatısı var çoçuklarıyla nie bozsun ki ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum kavga gürültü iddia çalışmama gibi bi durum varsa eve getireceği parayı başka bi yere yatırıyosa ozan boşanmak daha kolay glir bnm annem hayatı boyunca calışmadı 35 yaşından sonra çalıştı gerçekten çok zordu hem onun için hemde bizim için okul yıllardı pskolojim bozuluyo du hergn kavgadan sınıfta kaldım bidaha gönderemedler maddi olarak erkek kardeşim okulu bırakmak zorunda kaldı annemin çalıştığı yetmıordu evde kim yemek iş yapıcktı 15 yaşındaydım hepsi bana kalıodu ve hergn annemizi beklioduk işten Glsn dye babammı sormayın evlendi oda suanda evliyim 7 aya girdik ve mutluyum çok şükür .
Aynen canım onlar için dayan inşallah eşin düzelir. bazı yorum yapanlarda düşünmeden yazıolar bu düşünmeden yazanlar senin etkilemesnOlan size annenize ve kardeşinize olmuş ...bu mudur yani onurlu olmak değilmi bence asıl onur gurur için boşanmak bencillik....herşey bu kadar basit değil ben tek olsam zaten beni istemeyeni ben hiç istemem ama çocuklar istiyor ve onların babaya ihtiyacı olan yaşlar
Aynen demek istediğim buydu anne olmak gerçekten zor işBen nasılsa yaşarım kimse açlıktan ölmemiş ..ama çocukların alıştığı Madden manen bir yaşam standardı var onlara çocuklar kusura bakmayın babanız benden sıkılmış artık sevmiyormuş o gitsin siz gelin benle sürünün mü diyim
Valla harikasınız ....ne diyim siz nasıl zayiflayacağinizi sorunca problem değilde benim ki mi tuhaf ...alın size cevap kaç yıllık bedeninizi nasıl incelteceğinizi bilmiyorsunuz da buraya mi soruyorsunuz...çok kırıcısınız coook17 yıllık evliliğiniz varmış, kendinize nasıl bağlayacağınızı buraya mı soruyorsunuz
Haklısın canım ya inşallah ihtimaller ihtimal olarak bile kalmaz düzelir umarımBeni sevmiyor orası kesin....gözü dışarıya kaçmış o ihtimalde var ama bizim çocuklarımız için bu evliliğin devam etmesi lazım maddi ve manevi.....çocuklar onu iki gün görmeyince özlüyor... boşanınca daha az görecekler...bide evlenip tekrar çoluk çocuğa karışırsa hepten unutur çocukları....
UmarımHaklısın canım ya inşallah ihtimaller ihtimal olarak bile kalmaz düzelir umarım
Valla harikasınız ....ne diyim siz nasıl zayiflayacağinizi sorunca problem değilde benim ki mi tuhaf ...alın size cevap kaç yıllık bedeninizi nasıl incelteceğinizi bilmiyorsunuz da buraya mi soruyorsunuz...çok kırıcısınız coook
iyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını[/QUOT
Tamam sorun ben uslubunuza kırıldım bende iş te kendi kocamda tüm püf noktaları denedim dedim olmadı belki de ben bilmiyorum dedim fikir almak istedim
Bu stresli halimle valla güldürdünüz ☺bende size bı püf nokta verim sandoloz sakızı abartmayın ama bı de elma sirkesi bide İnsülin direncinize baktirin bir endokrinoloji kliniğine gidiniyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını
Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?