Kocam

Eşiniz ne iş yapıyor? Siz ne iş yapıyorsunuz? Çocuklar kaç yaşında? Bunlar çok önemli.
Bence eşiniz gözünü dışarıya dikmiş. Yani illa aldatmasına yani mesajlaşmasına biriyle görüşmesine gerek yok ki. Belkide beğendiği biri var ve siz ayrılınca ona yönelecek. Ve kuvvetle muhtemel öyle olacak.
Biz kadınlar olarak bakımlıyız, sosyaliz, kendimizi geliştiriyoruz diyoruz ama hayatımızı yönetemiyoruz. Eşiniz eve geldiğinde çocukların yanında "bütün hafta bende yoruldum bu hafta kendime şöyle şöyle program yaptım zaten sende hafta boyu çocuklara hasret kaldın sende onlarla vakit geçir" deyip hemen çıkın evden. Özgürlükse sizde isteyin. "Bu vakte kadar çocuklarımı büyüttüm şu şu kurslara kayıt oldum " deyip hafta sonunu ayarlayın.
Adam rahatlamış çocuklarda zaten büyüdü diye düşünüp yolunu çizmeye başlamış.

Adam sizi sevmiyor. Sırf özgürlüğüne kavuşamasın diye kendinize de çocuklarınıza da bu sevgisiz, ilgisiz, belli belirsiz hayatı reva görüyorsunuz. Yazık günah ya. Size de bir şey olmaz. Mis gibi çalışır, çocuklarınızla gezer eğlenirsiniz. Beklentiniz olmaz, duygular sizi yormaz.

3 yıldır haftanın beş günü başka bir ilde 2 günü evde o da ruhu değil ,neyden emindiniz?

Hayatta hiçbir şeyden eminim denemek lazım doğru ama öyle bı konuşma mesaj veya başka bir tuhaflık görmedim
e beş gün yok iki gün sıkar dişini bu demek değildir ki kocanız sizi aldatsın , ama siz yine de eşeği sağlam kazığa bağlayın bir emin olun derim.

size böyle söylemek kolay gelior galiba yaşamayan bilemez karı koca mutsuz da olsalar çocuklar babalarının akşam geleceğini. biliyor. yaşadıkları zaten zor belli bi yaştan sonra daha zor boşanmak onun için çözüm değil bi çatısı var çoçuklarıyla nie bozsun ki ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum kavga gürültü iddia çalışmama gibi bi durum varsa eve getireceği parayı başka bi yere yatırıyosa ozman boşanmak daha kolay glir bnm annem hayatı boyunca calışmadı 35 yaşından sonra çalıştı gerçekten çok zordu hem onun için hemde bizim için okul yıllarıydı pskolojim bozuluyo du hergn kavgadan sınıfta kaldım bidaha gönderemedler maddi olarak erkek kardeşim okulu bırakmak zorunda kaldı annemin çalıştığı yetmıordu evde kim yemek iş yapıcktı 15 yaşındaydım hepsi bana kalıodu ve hergn annemizi beklioduk işten Glsn dye babammı sormayın evlendi oda suanda evliyim 7 aya girdik ve mutluyum çok şükür .

Son düzenleme:
17 yıllık evliliğiniz varmış, kendinize nasıl bağlayacağınızı buraya mı soruyorsunuz

Olan size annenize ve kardeşinize olmuş ...bu mudur yani onurlu olmak değilmi bence asıl onur gurur için boşanmak bencillik....herşey bu kadar basit değil ben tek olsam zaten beni istemeyeni ben hiç istemem ama çocuklar istiyor ve onların babaya ihtiyacı olan yaşlar

Ben nasılsa yaşarım kimse açlıktan ölmemiş ..ama çocukların alıştığı Madden manen bir yaşam standardı var onlara çocuklar kusura bakmayın babanız benden sıkılmış artık sevmiyormuş o gitsin siz gelin benle sürünün mü diyim

Aynen canım onlar için dayan inşallah eşin düzelir. bazı yorum yapanlarda düşünmeden yazıolar bu düşünmeden yazanlar senin etkilemesn
Allah kolaylık versin cnmm

Aynen demek istediğim buydu anne olmak gerçekten zor iş

Beni sevmiyor orası kesin....gözü dışarıya kaçmış o ihtimalde var ama bizim çocuklarımız için bu evliliğin devam etmesi lazım maddi ve manevi.....çocuklar onu iki gün görmeyince özlüyor... boşanınca daha az görecekler...bide evlenip tekrar çoluk çocuğa karışırsa hepten unutur çocukları....

17 yıllık evliliğiniz varmış, kendinize nasıl bağlayacağınızı buraya mı soruyorsunuz
Valla harikasınız ....ne diyim siz nasıl zayiflayacağinizi sorunca problem değilde benim ki mi tuhaf ...alın size cevap kaç yıllık bedeninizi nasıl incelteceğinizi bilmiyorsunuz da buraya mi soruyorsunuz...çok kırıcısınız coook

Haklısın canım ya inşallah ihtimaller ihtimal olarak bile kalmaz düzelir umarım

iyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını

iyi de hanımefendi bu benim kendi kişisel bedenimle alakalı, incelmenin püf noktalarını sorabilirim, burdaki insanlar ne bilsin sizin kocanızın püf noktasını
Bu stresli halimle valla güldürdünüz ☺bende size bı püf nokta verim sandoloz sakızı abartmayın ama bı de elma sirkesi bide İnsülin direncinize baktirin bir endokrinoloji kliniğine gidin

Cevap sende zaten ya böyle kabul edeceksin .(ilgisiz v.s) .... Yada boşanacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…