Kocam

Kendim çocuklar ve ev adına bişey istediğim zaman maddi veya manevi sanki dünyanın en kötü şeyini istemişsin hissi verir

Ben diğerlerinin aksine aldatma olduğunu dusunmuyorum kusura bakmayın ama mesaslar geldikçe ben sizi de hatalı bulmaya başladım esinizi çok mu bunaltiyorsunuz acaba haftanın iki günü evde onu da kavga ve gurultuyle geçiriyor biraz nefes alsın dinlensin eve kosarak gelecegi bir ortam yok çok üstüne düşmüşünüz bilmiyorum cinsel hayatınız nasıl ama biraz da başka türlü davransanız kırıcı olmak istemem ama bu evliliği kurtarmak öyle kolay değil

Ona göre özgürlük aslında bana göre eş ve baba sorumluluklarını reddetmek...
Yazdıklarınıza göre onun sizden değil sizin ondan boşanmayı istemeniz lazımmış.çok şikayetçisiniz eşinizden .boşansanız da mutsuz olacaksınız boşanmasanız da bence onu bi kenara bırakın kendinize odaklanın .hayatınızın merkezine eşiniz oturmuş.

1 bosanma olmus yalniz dini olarak.. Boş ol demiş.. Bi araştırın bence bunu.. Oyle kizginlikla dedim diye bi sey yok..

Öncelikle üzüldüm durumunuza fakat adam istemiyor belli, yanı sizin yapacağınız birşey yok ya kabulleneceksınız boyle ya da ayrılacaksınız.

Evet kolay değil onun için burdayım ...sadece dertleşmek için değil hatalarım varsa yüzleşmek ve doğru davranabilmek için...aynen cinsellik te ayda 1...

Evet evliliğimiz bu şartlarda yürümez farkındayım onun için diyordum mesajın en başında onun sevgisini ve saygısını nasıl kazanırım diye? Yani bu ilişki bu haliyle yürümüyor ne yapmalıyım da ikimizin de sorumluluklarını keyifle yapar hale getirebilirim di ? Ben mi çok şey bekliyorum ? O mu gerçekten görevlerinden kaçıyor bunu anlayamıyorum

Adam seni sevmiyor, boşanmak istiyor. Onun da ömrü gidiyor. Bu ezikliği kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ki? Yüzsüzlüğe gerek yok bence. Onurlu olun. Her şey ondan ibaret değil.
Ne acımasız bir yorum böyle yazık gerçekten

Kendinizi geri çekin uzun bir süre. Bu dönemde siz gezin tozun imkan vardır umarım. Çocuklarınızla keyifli vakit geçirin, dibine kadar mutlu görünün ama onu bu mutluluğa dahil etmeyin , normal konuşun ama asla evliliğinizle ilgili talepleri dile getirmeyin.
Sevgisiz bir evlilik çok zor anlıyorum , bu yazdıklarımı içiniz kan ağlaya ağlaya yapmak da kolay olmayacak ama denemeye değer.
Kaçan kovalanır her daim. Siz üstüne düstur kendini bir şey sanmış eşiniz.

Sağolun söylediklerinizi yapamayı deniycem

Ne acımasız bir yorum böyle yazık gerçekten
+1000 ben yazicaktim o kadar haklısınız ki kadın 17 yıl dile kolay evli herifcioglu bosanicakmis eee çocuklar var kolay mi bir çözüm ariyor ki cok haklı geri donup bakmaz en azından ger yolu denedim olmadi der çoğu kadın böyle degilmi zaten yuvayı kurtarmak için son ana kadar çırpınır ama yok ezik onursuz bunlar çok çirkin sorarlar acaba kendi hayatin mükemmel mi diye

Kendi rahatın için boşanmıyorsun tabi çalışmak zor gelecek standartın düşecek , adamı kullanmış oluyorsun deniyor ya. E adam da 17 yıl bu kadını kullanmış, yemiş içmiş gezmiş tozmuş. Eve gelmiş sıcak yemek, temiz ev, temiz çamaşır ohh ne güzel.
Ortada kullanmak varsa iki taraf içinde geçerli bence bu. Erkek karısını kullanınca hakkı , kadın kullanıcı onursuz mu olmuş oluyor bu durumda?
Nafaka dediğiniz kaç kuruş, o çocukların hangi ihtiyacına yeter sanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Geçen sene buna benzer bir dönemden geçti evliliğimiz. Her hareketini yanlış anlar olmuştum. Beni istemediğini ,sevmediğini düşünmüştüm hatta burada bir konum var bu duygumla ilgili. Böyle soğuk savaşın olduğu bir dönemdi. En sonunda açık açık konuştuk. Çoğu şeyi yanlış anladığımı,onu yıprattığımı anladım. Karşılıklı içimizde ne varsa döktük ortaya. Kendi yanlışlarımla yüzleştim, eşimi yanlışlarıyla yüzleştirdim. Onun beni sevmediğini,istemediğini düşünürken o da benim onu artık istemediğimi düşünüyormuş meğer. Herşeyi baştan belirledik. Mesela benim çocuklarla ilgili yaptığım herşeyi onun başına kaktığımı söyledi. Düşündüm doğruydu. Evet yapıyordum. Sürekli şikayet ediyordum. Okuldan sonra etkinliğe götürüp bir saat söyleniyordum. Bundan hoşlanmadığını öğrendim. Sonrasında herşeyi toparladık. Evliliğimiz eskisinden bile daha iyi. Bu arada mba yapıyordu onu bitirdi. Ben de ona hayatı daha katlanabilir hale getirerek işleri kolaylaştırdım. Şimdi eskisi gibi birbirimizin üzerine titriyoruz. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır. Eşinizle açıkça konuşun. Herkesin evlilik dinamiği farklı. Ben konu açtığımda boşan lafları havada uçuştu. İyi ki gaza gelip dönülmez yollara gitmemişim. Sizinde evliliğiniz bir sınavdan geçiyor demekki. Lütfen önce mücadele edin sonra eğer sonuç alamazsanız ayrılma seçeneğini düşünün. Erkekler için de hayat kolay değil. Biz bazen tek taraflı düşünüp yorumluyoruz herşeyi. Allah yardımcınız olsun

Kullanmak kullanilmak kelimesi ne kadar cirkin bi kelime.herkes her evli gibi hayati paylasiyor.kimisi calisir eve para getirir kimisi yemek yapar evi temizler cocuga bakar ayni evde yasamanin sorumlulugu kullanilmak ne alaka

Evet öyle diyorlar desinler ben kendimi biliyorum , kullanma falan değil bu yaptığım çocuklarımı düşünmek zorundayım ve öte yandan ben ne olursa olsun gerçekten onu herşeye rağmen çok sevdim tabi onun beni sevmediği istemediği söz konusu olunca bunu hiç dile getirme gereği duymadım , diğer bı taraftan maddiyat bir yana bu adam boşanımca bekar mı kalacak evlenecek çocuk sahibi olacak tekrar ve çocuklarımızdan iyice kopacak ve çocuklarımız çok duygusal bunu kaldıramaz ağır yaralar açar onların çocuk ruhlarında bundan da korkuyorum...yani maddiyat işin sadece bi boyutu ....

Kullanmak kullanilmak kelimesi ne kadar cirkin bi kelime.herkes her evli gibi hayati paylasiyor.kimisi calisir eve para getirir kimisi yemek yapar evi temizler cocuga bakar ayni evde yasamanin sorumlulugu kullanilmak ne alaka
Ben böyle düşünmüyorum , kadının eşini kullandığını söyleyenler için yazdım bunu.

Evet kolay değil onun için burdayım ...sadece dertleşmek için değil hatalarım varsa yüzleşmek ve doğru davranabilmek için...aynen cinsellik te ayda 1...
O zaman zor günler sizi bekliyor çok sabırlı olmanız lazım haddim olmadan size bir kaç öneri de bulunmak istiyorum eşiniz cuma geliyor galiba guzel bir karşılama guler yüzle kısa süren hos sohbet bir sofra ardından çocuklarınıza da soyleyin babanız yorgun yoldan geldi biraz dinlensin diye müsade edin odasında yalnız vakit geçirsin uyusun dinlensin çocuklar uyuduk tan sonra da geceler sizin olsun esinize evliliğin güzelliğini hissettirin evliliğin %85;ı cinselliktir unutmayın. Cumartesi günü de guzel bir kahvaltı organize edin eşinizin ailesini hatta anlasıyorlarsa kendi ailenizı de davet edin. Aile olmanın güzelliğini hatırlasın gülen yüzünüzü eksik etmeyin birakın biraz sorumluluk falan almasın en azından siz söylemeyin biraz çekilin ve izleyin hala değişen bir şey yoksa bu evlilik bitmistir. Eşinizin üzerine dusmeyın kendiniZe ait zamanlarıniz olsun sizler bireylik hakkınızdan vazgeçmişiniz bu insanı bunalıma surukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…