- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi samyeli4125
Onlara nasıl yagdiriyorsa sanada yagdiracak. Muhtemelen baştan aman borçlar bitsin rahata kavuşalım diye kıstın her şeyden kocanda alıştı nasılsa idare ediyor diye senden kısıp diğer harcamalarına bütçe ayırıyor. Yavaş yavaş para harcamaya başla ki kocan alıssin. Atıyorum 1000 lira harcama ama 200-250 ile başka sonra zamanla miktarı yukseltirsin durumunuza göre.
Yeni evlenecek hanımlara sesleniyorum çalışıyor olun ya da olmayın ama kesinlikle aman borcumuz harcimiz var diye isteklerinizi tamamen kısmayın sonunuz bu hanimkizimiz gibi olur.
Evet çok güzel tespit etmişsiniz aynen de öyle yaptım. Borç ödüyor diye annesi kardeşleri vakkodan çanta alırken ben kocamı düşündüm 100 liralık da işimi görür dedim öyle aldım. Annesi evine temizlikçi kadın çağırırken ki 3 kızı var bekar onlarda yapabilir ama yapmadılar. Ben kendi evimi kendim temizledim. Kocamı alıştırdım şimdi de benden kesiyor onlara veriyor
Dediğim gibi yavaş yavaş sende çıtayı yukselt. İhtiyacım vardı aldım merak ettim aldım. Kızarsa falan biraz duygusal bağla misal millete görüyorum benim neyim eksik bende heves ediyorum bende gencim falan artık burasını senin yaratıcılığına bırakıyorum kocanı sen daha iyi tanırsın. Kart borclarini öne surmesinede acima. O kartlarin borcu hic bir zaman bitmeyecek emin ol :) Sadece ailesini fazla gözüne sokma anladigim kadarıyla zaafı var. Annesinden kizkardeslerinden yürürsen ters teper.
Tabi böyle akıl verdim diye çokta abartma da :) sadece artık senden kısıp kizkardeslerine yatırım yapacağına onlardan kısıp sana yatırım yapar olması gerekende bu zaten.