- Konu Sahibi samyeli4125
Evlilik görücü usulü muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet deniycem ona sormadan bişeyler yapmayı. Ama adam bir değişik ben arkadaşlarımla bir yere gitsem ona da gün doğuyor. Ben 1 yapıyorsam o 10 yapıyor
Daha önce denedim bunu olmadı maalesef. Bana gelince kartları dolu bu ay dikkat etmemiz lazım. Resmen bu evde hizmetçiyim
Bu adam hep bu kafayla gider kaç kurtar kendini tekrar ekonomik özgürlüğünü eline al hayatını doya doya yaşa. Ona nereye kadar hizmetçilik yapacaksın?arkadaşlar nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Evleneli 1.5 yıl oldu eşimin çok fazla şahsi borcu vardı. Ben çalışmıyorum ama çalışmama izin vermediği için. Yoksa evlenene kadar çalışıyordum. Eşimin ailesi de çok zengin. Benim eşimin problemi eşim ailesine çok para harcıyor. Kardeşlerine annesine. Resmen babalarının onlara yapmadığı babalığı yapıyor. Her ihtiyaçlarını alıyor. Ama benimle aile gibi değil. Ben evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Eşim Benimle ne bir çay bahçesine gider ne de bir alışveriş merkezine. Ama kendisine gelince herşey serbest ben ona hesap soramam. İstediği yere gider istediğiyle yer içer oturur. Resmen bekar hayatı yaşıyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yaklaşımım nasıl olmalı. Gözümün içine sokarcasına annesinde kardeşlerine aldıkları iyice canımı sıkmaya başladı. Aldıkları da ucuz şeyler değil. 50 100 lira olsa neyse. 3000 5000 kafayı yiycem.
Borçlarını zaten bir tek babası bilmiyor yada biliyor ama ödememek için ses etmiyorkorkma onun adimlarini düsünerek kendini kisitlama. konu ise gelince görürsün neler oluyo madem bu kadar karsi. o sana güvendiginden seni vura biliyor. onun aklini karistircak haraketler yap.
bak gereksiz misal: benim esim cok tin tin haraket ederdi. yillardir delirdim hadi cikalim hadi. tam cikiyoruz adam evi süpürmeye baslardi. randevumuz var yok hep gec kalirdik... cocugum oldu k bakma keyfini bekliyemem dedim cocuk bunalio. basta ciddiye almadi beni. ben hep dedim su bu saatde hazir olmalisin kendini ona göre ayarla yoksa arabaya biner giderim sen sana uygun saatde sonradan gelirsin dedim. bir yaptim iki yaptim adam kararliligimi görünce benden önce bitmeye basladi. arada tuz biber olsun diye ben simdi zaman birakiorum kudursun nasil oluyormus görsün.
diicem o ki o senin kararinin ne kadar net oldugunu görürse okadar dengesi sarsilir. sana hesap sormays kalktiginda lafi agzinda cevir o sana aciklama yapma durumda kalsin
o aileye para verme hatasini ben cok yaptim. o ailenin pislolojik oyunundan kaynaklanio. acitasyon vs. cok zor durum iki sene tedavi gördüm. belki baska sebebden dolayi tedaviye yönlendir hatasini kendi farketmesini sagla...
yada tehdit etsen? ailene bu kadar sey yapiosun bende gider borclarini anlatirim desen?
Getirdim ya getirmezmiyim. Onun parasıymış istediğine harcarmış beni ilgilendirmezmiş. Benim rızkımı başkalarıyla harcıyor
Sizin çalışmanıza engel oluyorsa hiç kusura bakmasın, benim param hesap soramazsın diyemez size.... O para da sizin de hakkınız varBana psikolojik baskı yapıyor. Kartımın borcum var diye. Bişey söyleyince de kıskanıyor oluyorum. Onun parasının hesabını soramazmışım. Evlilik kavramı zayıf
Seviyor gibi davranıyor ama bana tahammülü yok. Annesinden yüz bulunca hemen anacı oluyor. Ailesiyle arası iyi olduğu zaman bana sırt dönüyorBoşan diyenlere bakma..burada bir kolaycilik var gidiyor..hemen boşanma tavsiyesinde bulunuyorlar.bence sabırla bu adamı işlemek gerekir.yani aile olduğuna adapte olmalı.bu yönde tavsiyelere ihtiyaç var.her evlilikte sorunlar oluyor.sen soyle bakalım bu adamın seni sevdiğinden eminmisin?
Hakkım var bana sormadan gizli gizli işler yapıyor buda annesinin kardeşlerinin hoşuna gidiyor. Abilerinin yuvasını yıkıyolar halbuki.Sizin çalışmanıza engel oluyorsa hiç kusura bakmasın, benim param hesap soramazsın diyemez size.... O para da sizin de hakkınız var
Evet görücü usulü. Böyle mi oluyor görücü usulü oluncaEvlilik görücü usulü muydu?
Eşiniz evlilik kavramını öğrenememiş maalesefHakkım var bana sormadan gizli gizli işler yapıyor buda annesinin kardeşlerinin hoşuna gidiyor. Abilerinin yuvasını yıkıyolar halbuki.
Ah kendi babami gördüm eşinizde.Bana psikolojik baskı yapıyor. Kartımın borcum var diye. Bişey söyleyince de kıskanıyor oluyorum. Onun parasının hesabını soramazmışım. Evlilik kavramı zayıf
arkadaşlar nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Evleneli 1.5 yıl oldu eşimin çok fazla şahsi borcu vardı. Ben çalışmıyorum ama çalışmama izin vermediği için. Yoksa evlenene kadar çalışıyordum. Eşimin ailesi de çok zengin. Benim eşimin problemi eşim ailesine çok para harcıyor. Kardeşlerine annesine. Resmen babalarının onlara yapmadığı babalığı yapıyor. Her ihtiyaçlarını alıyor. Ama benimle aile gibi değil. Ben evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Eşim Benimle ne bir çay bahçesine gider ne de bir alışveriş merkezine. Ama kendisine gelince herşey serbest ben ona hesap soramam. İstediği yere gider istediğiyle yer içer oturur. Resmen bekar hayatı yaşıyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yaklaşımım nasıl olmalı. Gözümün içine sokarcasına annesinde kardeşlerine aldıkları iyice canımı sıkmaya başladı. Aldıkları da ucuz şeyler değil. 50 100 lira olsa neyse. 3000 5000 kafayı yiycem.
Evlendikten sonra senin paran benim param diye kavram mi olurmus? Madem onun parasının hesabini soramazmissiniz sizde kendinize gore yemek temizlik yapin bi evde ayri iki kisi gibi yasayin. Oda size hesap soramasin Sonuçta oda sizin emeginiz.Bana psikolojik baskı yapıyor. Kartımın borcum var diye. Bişey söyleyince de kıskanıyor oluyorum. Onun parasının hesabını soramazmışım. Evlilik kavramı zayıf