- 19 Eylül 2022
- 24
- 18
- 1
- 43
- Konu Sahibi survivorben
-
Yok hayir kahvaltilar bitti.Aşırı iyi niyetli bir yaklaşım yapmak istiyorum. Kahvaltıya başlamak için kadını mı beklediniz?
Benim rutin kiskancliklarimi ornek vererek.Sanki eşiniz kadının gelmesini dört gözle beklemiş gibibu konuda nasıl kendini haklı çıkardı cidden merak ettim
O zaman haklısınız ben de şok olurdum. Bence hesap sorun ne münasebetle öyle bir tepki verdin diye. Bunun rutin kıskançlığı falan olmaz valla aynısını siz yapsanız eminim olay çıkarır.Yok hayir kahvaltilar bitti.
BekarNiye hah işte geliyor demiş niye yolunu gözlüyor kadın evli mi
Benim hasta oldugumu iddia ediyor. Ben uyduruyormusum.O zaman haklısınız ben de şok olurdum. Bence hesap sorun ne münasebetle öyle bir tepki verdin diye. Bunun rutin kıskançlığı falan olmaz valla aynısını siz yapsanız eminim olay çıkarır.
Sakın bu manipülasyona gelmeyin. Bir şeyi örtbas etmek için söylenen klasik bir cümle. Bence takipte kalın varsa bir şey bi açık verir mutlaka.Benim hasta oldugumu iddia ediyor. Ben uyduruyormusum.
Kocan sevincini engellememiş dışa vurmuş. kadının gelip gelmeyeceği hakkında masada konuşuldu mu ondan dolayı da ortaya söylemiş olabilir
Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?Sakın bu manipülasyona gelmeyin. Bir şeyi örtbas etmek için söylenen klasik bir cümle. Bence takipte kalın varsa bir şey bi açık verir mutlaka.
Ben duymadim ama güya konusulmas ama yine de tuhaf degil mi? Bir samimiyetimiz yok. Kalabalik ortam.Kocan sevincini engellememiş dışa vurmuş. kadının gelip gelmeyeceği hakkında masada konuşuldu mu ondan dolayı da ortaya söylemiş olabilir
Şimdi sırf bunun için boşanın diyemem ben size. Ama kocanızın buna benzer başka davranışları varsa, dış dünyaya sinyalleri çok açık bir insansa düşünmeniz gerekir. Çok saçma bir şey yapmış yani anlamsız.Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?
Bence sakin ol. bu olayı hafızana yaz. bir daha bu kadın hakkında bir hata yapacak mı diye gözünü ayırma. Boşanmak için neden olamaz hah işte geldi demek. Bu adamın manipülatif çenesini çekeceğine konuşma daha iyi.Ben duymadim ama güya konusulmas ama yine de tuhaf degil mi? Bir samimiyetimiz yok. Kalabalik ortam.
Surekli manipüle ediyor beni bilmiyorum. Iste ne yaptigini bilmiyorum ama gün icinde cok arar. Kimseye guvenmiyorum artik. Yaptigi buna benzer bi kac sey var.Şimdi sırf bunun için boşanın diyemem ben size. Ama kocanızın buna benzer başka davranışları varsa, dış dünyaya sinyalleri çok açık bir insansa düşünmeniz gerekir. Çok saçma bir şey yapmış yani anlamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?