Kocam???

survivorben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
24
18
1
43
Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.

O zaman haklısınız ben de şok olurdum. Bence hesap sorun ne münasebetle öyle bir tepki verdin diye. Bunun rutin kıskançlığı falan olmaz valla aynısını siz yapsanız eminim olay çıkarır.
Benim hasta oldugumu iddia ediyor. Ben uyduruyormusum.

Sakın bu manipülasyona gelmeyin. Bir şeyi örtbas etmek için söylenen klasik bir cümle. Bence takipte kalın varsa bir şey bi açık verir mutlaka.
Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?

Kocan sevincini engellememiş dışa vurmuş. kadının gelip gelmeyeceği hakkında masada konuşuldu mu ondan dolayı da ortaya söylemiş olabilir
Ben duymadim ama güya konusulmas ama yine de tuhaf degil mi? Bir samimiyetimiz yok. Kalabalik ortam.

Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?
Şimdi sırf bunun için boşanın diyemem ben size. Ama kocanızın buna benzer başka davranışları varsa, dış dünyaya sinyalleri çok açık bir insansa düşünmeniz gerekir. Çok saçma bir şey yapmış yani anlamsız.

Ben duymadim ama güya konusulmas ama yine de tuhaf degil mi? Bir samimiyetimiz yok. Kalabalik ortam.
Bence sakin ol. bu olayı hafızana yaz. bir daha bu kadın hakkında bir hata yapacak mı diye gözünü ayırma. Boşanmak için neden olamaz hah işte geldi demek. Bu adamın manipülatif çenesini çekeceğine konuşma daha iyi.

Surekli manipüle ediyor beni bilmiyorum. Iste ne yaptigini bilmiyorum ama gün icinde cok arar. Kimseye guvenmiyorum artik. Yaptigi buna benzer bi kac sey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…