- 19 Eylül 2022
- 24
- 18
- 1
- 43
- Konu Sahibi survivorben
-
Aynen yillardir hep o hakli.Bence sakin ol. bu olayı hafızana yaz. bir daha bu kadın hakkında bir hata yapacak mı diye gözünü ayırma. Boşanmak için neden olamaz hah işte geldi demek. Bu adamın manipülatif çenesini çekeceğine konuşma daha iyi.
KahvaltidanmiKocaya bak aaaaa çok sinir olurdum ve çok haklısınız!! O an oradan ayrılırdım
Çokmu kıskançsınız yani sürekli ima ederek mi konuşursunuzda kocanız böyle düşünüyorBenim rutin kiskancliklarimi ornek vererek.
Evettttt nerede olursam olayım kaldırabileceğim bir şey değil aslaaaKahvaltidanmi
Evet biraz kiskancim ama yersiz harekete tahammulum yok. Illa ki bir sebep vardir.Çokmu kıskançsınız yani sürekli ima ederek mi konuşursunuzda kocanız böyle düşünüyor
Bu söyledikleri çok ağır, bi sakince konuşulsaydı keşke.Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.Kahvaltıda kadının konusu geçmişse ; buna istinaden gördüğünde böyle bir tepki vermiş olabilir.
Yani beklenen biri var,ileriden gorunmus..
Senin safta çocukça, saçma sapan bir tepki vermiş.
Bana önemli bir şeymiş gibi gelmedi.
Yani o kadın kocanin aklında olsa ; böyle aptalca bir tavırla bütün okları kendisine çevirmezdi.
Ha kocan aşırı saf,sapsal bir şeyse o zaman haklısın.
Ama bu sanki konusu geçip beklenen kişi uzaktan görününce ona verilmiş bir tepki gibi.
Soktan yuzune bakamadim. O tarafa bakiyordu. Ben de sinirlice Kim geldi dedim sadece.Hah geldi derken nasıldı yüzü? Heyecanlı, mutlu, bıkkın? Belki diğerlerine şükür geldi ne saygisizmis bekletti gibi bir imayla söylemek istemiştir. Slm ben polyanna
Eşinizin başka yanlşlarıda olmalı yada siz şüpheci yaklaşıyorsunuzBu söyledikleri çok ağır, kendi suçunu kapatmak için böyle hakarete varan şeyler söylemiş.
Ben de onu anlamaya calisiyorum.Eşinizin başka yanlşlarıda olmalı yada siz şüpheci yaklaşıyorsunuz
Tanımadığı kadın için durduk yerde Hah geldi demesi zaten saçma
Bi an bana dediniz sandım, dedim noluyoEşinizin başka yanlşlarıda olmalı yada siz şüpheci yaklaşıyorsunuz
Tanımadığı kadın için durduk yerde Hah geldi demesi zaten saçma
Pardon yanlış alıntı yapmışımBi an bana dediniz sandım, dedim noluyo
Yahu konusu geçmiş işte.AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.
Hayir her gün yeni insanlar taniyabilir. Heyecan falan yapmaz. Niye heyecan yapsin.Hangi dünya kız dunyanın ne sucu var kocan suclu. Ayrıca kadını önceden 2 kez görmüştük diyorsunuz demek ki eşinizn görsel hafızası daha kuvvetli benim esimde oyle ilk kez gitttigi yeri bile unutmaz yol olsun yön olsun insan olsun ben evin önündeki markete 50 kere de gitsem yine kocama soruyorum bu taraftamıydı diye.misal yani. Demek ki eşinizde daha önce gordugu için unutmamıs tanımıs yüzünü geliyor dems. Ama gelmesine cok hevesli gibi davranmış belki ortamdaki en yabancı kadın o diye sonucta yeni biiryle aynı ortamda duruvaksınız heyecan yapmıstır karsıcins diye. Bende esimle otururken bi arkadası arar mesela oda gelsenze x mekandayız der onlar geliyorlarsa ben de heyecan yaaprım kimler nasıllar nasıl davranıcam vs yeni tanıycam ve ilk kez birlkte vakit gecircez sonucta .
Sizin dediklerinizin dogru olmasini o kadar cok isterim ki. Ins ben seytanlik yapmisimdir.Yahu konusu geçmiş işte.
Geleceği biliniyormus.Yani sizinle eş zamanlı kahvaltı yapmasına gerek yok.
Mekana geleceği belli.Bu şekilde düşün.
Seninki de görünce,geliyor demiş.
Bana öyle geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?