- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi survivorben
-
Önce kendinizi düşünün. Hah geliyor hiçde masum sıradan bir tepki değil. İnsan beklediğine görmek istediğine verir bu tepkiyi. Kızmakta sonuna kadar haklısınız. Utanmadan birde o lafları ediyor çünkü suç bastırıyor eşiniz.Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
Yani haklısın takip et eşiniBu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
ben de bu olayda kıskançlık/çapkınlık eksenine çekilecek bir şey olmadığını düşünüyorumOlayda bir şey olmadığı düşünen sadece ben miyim ? Yani aklında kalmış bir şekilde hah işte geldi demiş olabilir bir anlık dalgınlıkla sadece buradan anlam çıkartmayın benve
Kadını kahvaltı için beklediyseniz olabilir de beklemediyseniz sıkıntı büyükBu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Aynen ben de.. hiç rahatsız olmazdım.. geldi dese ne demese ne. Yorumları okudum da acaba bende mi birsey var.Ben neden hiçbir olumsuzluk düşünmedim?
Davranış beni de rahatsız ederdi ama böyle bir durumda da hemen boşanmak düşünülmez.Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?
Aynen hoş olmamış ama kadın çok kıskanç adam çok kababen de bu olayda kıskançlık/çapkınlık eksenine çekilecek bir şey olmadığını düşünüyorum
ama adam biraz boş konuşmuş densizlik var bir nebze
fakat
daha sonraki kavgada "seninle tanıştığm güne lanet olsun, hastasın" filan. ohoooo yani.
ya konu sahibi adama her kadın için ona niye baktın buna niye selam verdin nefes aldırmıyor ya da adam büyük boş konuşan bir tip...veya ikisi birden
bilmiyorum
olayda bir şey yok normalde de ilişki çok da normal görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?