- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
İlaç kullanmıyor musun? Ayrıca bir de iyi yanından bak, durumun farkındasın. Ne yaparsan eşin nasıl tepki verir biliyorsun. Biraz daha kendini törpüleyip oluruna bırakmak için çabalasan olmaz mı? Uzun süre denesen?Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
Kullanmiyorim ilaçlar daha kotu yapiyorİlaç kullanmıyor musun? Ayrıca bir de iyi yanından bak, durumun farkındasın. Ne yaparsan eşin nasıl tepki verir biliyorsun. Biraz daha kendini törpüleyip oluruna bırakmak için çabalasan olmaz mı? Uzun süre denesen?
İste ben de onu anlamiyorum adamda bedeni ihtiyaç diye bir şey yok 2 ay yaklaşmasam bana misin demez pes bu normal değil diyorum ama kabul etmiyor bence kesin bi şeyler eksik biraz hani nasil desem tutucu muhafazakar ama ne alakasi var bence yokSadece kadının yaklaşmasıyla gerçekleşen ilişki biyere kadar yürür sanırım
Bi süre hiç ilgilenme
Sonuçta bedeni ihtiyaç duyacak ozaman napacak ona bak.
3 yillik evliyiz çocuk yok istiyorduk ama olmuyoryaşlar kaç .çocuk varmı kaç yıllık evlisiniz
ilgi istiyorum diyince sinirleniyor mu anlamadım..saçma değil mi?Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
nasıl daha kötü yapabilir?? yapmayın lütfen...ilaçlar önce alışması zor olur ama düzenli ve en az 3 ay düzenli kullanımda etki görmeye başlarsınız..ayrıca okb yi de daha kötü yapmaz...Kullanmiyorim ilaçlar daha kotu yapiyor
haliyle olmaz.. 2 ay sevişmeden durursanız normal yani...3 yillik evliyiz çocuk yok istiyorduk ama olmuyor
Evet annemnde öyleydi zaten zehir ettin çocukluğu muzuOKB kısmına yardımsı olmak isterim. Bu tedavi edilebilen en azından azaltılabilen bir hastalık. Aileniz bile size katlanamıyorsa ileri derecede demek ki. Bende de var. Benim en büyük korkum çocuklarıma da etki etmekte. tuvaletlerde oraya dokunma buraya elleme diye psikopata bağlayıp bağıran annelerden olmakta. Çocukların ellerini zırt pırt yıkayıp sapıtmakta. OKByi kendiniz için ya da eşiniz için tedavi ettirmek istemiyorsanız dahi çocuklarınız için tedavi olun.
Yani :/ haklisin bir de yeribgelmisken soykim ben her ilişkiden sonra çarşaf degistirme ihtiyacı hissediyorum sizde de öyle mi arkadasima sordum o da ben de öyle yapiyrum dedi ben de deim iyi okbden diil o zaman dedimhaliyle olmaz.. 2 ay sevişmeden durursanız normal yani...
Sözlü olarak ilgi istemek işe yaramış mı hiç bilmem. Ben de çok yoğun çalışıyorum eşim de bana diyor ama çok itici geliyor. Hoş benim eşim eskiden ayırdığım kadar çok zaman ayırmamı istiyor ama mümkün değil, üstelik insan karşısında neşesiz kendine bağımlı birini görünce yük geliyor. İlgi göstericek ortamı siz yaratın kendinize yönelin dışarı çıkın kocanız dışında başka şeylere odaklanın adam bi merak edip gelsin. Siz ona doğru yoğunlaştıkça o da dayanamayıp kendini temelli kapatıyor olabilir.Asil derdim ilgi göstermesini istemek bunu soyleyince de olumsuz tepki almak ve kus durmak .. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ...disari da cikiyoruz o da benim zorumla gezmeyi de sevmiyor yani çok nadir gezse yeter onun için ..
Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimiCanim okb hastasiymissin ve belki de eşini tahmininden daha fazla yordun. Bence ikinizde psikoloğa gidin, profesyonel yardım alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?