- 22 Mayıs 2016
- 128
- 71
- 13
- 41
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
Onu da farkindayim onu da demedim ama ondan da yoruldum merak etme kiskanma diye bir huyu yok kendine gore var bana gore yokmuş asidi mantikliSözlü olarak ilgi istemek işe yaramış mı hiç bilmem. Ben de çok yoğun çalışıyorum eşim de bana diyor ama çok itici geliyor. Hoş benim eşim eskiden ayırdığım kadar çok zaman ayırmamı istiyor ama mümkün değil, üstelik insan karşısında neşesiz kendine bağımlı birini görünce yük geliyor. İlgi göstericek ortamı siz yaratın kendinize yönelin dışarı çıkın kocanız dışında başka şeylere odaklanın adam bi merak edip gelsin. Siz ona doğru yoğunlaştıkça o da dayanamayıp kendini temelli kapatıyor olabilir.
Canim her işin iyisi var kötüsü var. Iyi psikologlar olduğu kadar kötüleri de var ama bu demek değildir ki kötü. Netten arastir, egitimlerine bak öyle git. Okb yaygın ama etkileri aza indirilebilen bir durum. Pes etme. Bunu önce kendin sonra esin için yap.Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimitelefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim
Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimitelefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim
İstanbul ama eylülde ankaraya gidiyoruz orda umarim iyi bi psikolog bulurum4000 ne canim nerde yasiyorsunuz oyle?
Canim her işin iyisi var kötüsü var. Iyi psikologlar olduğu kadar kötüleri de var ama bu demek değildir ki kötü. Netten arastir, egitimlerine bak öyle git. Okb yaygın ama etkileri aza indirilebilen bir durum. Pes etme. Bunu önce kendin sonra esin için yap.[/QUOTE . Haklisin cnm dediğim gibi ankaraya gidince baslicam hemen psikologa yaş aslında ben hic böyle bagimli biri diildim neden boyle oldum bilmiyorum :/ mesela KPSS calisirken bir ilişkin var di eski yani o zaman hic böyle ihtiyaclarim yoktu doğma olarak ve o zaman da erk arkadasim öyleydi beni biktiriyordu simdi nasil ayni durumabdustum anlamiyorum sanirim boşluktan...çok yorucu olmayan bir isim var memnunum tabi ama sikici biraz tabi..bir de bebeğim olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum ama olmuyor tabi bu kadar az yaklaşmakla ...sizce de normal diil dimi 2 ay yaklaşmasam yaklasmicak olması ?? Urolog fayda eder mi acaba ?
Maddi cekinceleriniz varsa en iyisi diye ugrasmayin. Madalyona gidiyorum ben. Ankarada da istanbulda da subesi var. Sevmeyeni de var ama ben memnunum. 150 lira terapi ayda 1de 50 tl psikolog.İstanbul ama eylülde ankaraya gidiyoruz orda umarim iyi bi psikolog bulurum
Terapi ?? Nasil yani ayda bir psikolog ari mi ikisi terapi ve psikologMaddi cekinceleriniz varsa en iyisi diye ugrasmayin. Madalyona gidiyorum ben. Ankarada da istanbulda da subesi var. Sevmeyeni de var ama ben memnunum. 150 lira terapi ayda 1de 50 tl psikolog.
hayır ben öyle yapmam ,sevişme kirli birşey değildir ki neden değiştireyim?belki de eşiniz bu durumlardan rahatsız oluyordur ,sevişmek istemiyordur..hele bir de cinsellik esnasında da takıntılarınız varsa...Yani :/ haklisin bir de yeribgelmisken soykim ben her ilişkiden sonra çarşaf degistirme ihtiyacı hissediyorum sizde de öyle mi arkadasima sordum o da ben de öyle yapiyrum dedi ben de deim iyi okbden diil o zaman dedim
4.000 tl bir seferde mi,nasıl yani,ne için verdiniz bu parayı anlamadım...Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimitelefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim
Yoo canim ilişki esnasinda takintim yok çok şükür ama ne bilimm bi ara ne güzel değiştirmiyordu m sonra arkadaşlara sordum degsitiyorim deyince ben de huylandim tekrar ama nebbikim hani bir şeyler damliyor vs..çok afedersiniz o nolucak :/hayır ben öyle yapmam ,sevişme kirli birşey değildir ki neden değiştireyim?belki de eşiniz bu durumlardan rahatsız oluyordur ,sevişmek istemiyordur..hele bir de cinsellik esnasında da takıntılarınız varsa...
öncelikle eşinizden önce kendiniz iyi olmalısınız..okb ile ilgili psikiyatriste gitmeli tedavi olmalısınız..eşinizle iligili sıkıntılar daha sonraki iş bence...
hep şuna inanıyorum ,insanın önce kendisi mutlu huzurlu olmalı ki çevresine de bunları verebilsin..vermeden almak olmaz
Bir seans degil de 10 seansi peşin aldilar güya tavsiyeyle gitmistik illaki katkisiboldu ama aman aman da değil yani4.000 tl bir seferde mi,nasıl yani,ne için verdiniz bu parayı anlamadım...
terapi ve ilaçla yapılıyor tedavisi ,hiçbir seans da bu para değildir.
Madem böyle düşünyorsun, O zaman hayırsızı olsun arkadaşım, sen hangi yorumu beğeneceksen öyle yazalım!.. evet ayrıca size katiliyorum hayirlisi olsun nedir ya ilk yorumlar konusunda haklisiniz ..
Canim suprizleri de denedim yine minimum düzeyde tepkiler verdi :/Zor olsa gerek bu adamla nasıl bir ömür geçer canım süpriz yapmayı denesene öyle şeyleri sever erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?