- 30 Temmuz 2016
- 51
- 60
- 88
- 38
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
yani cidden diyecek bir şey bulamadım kocamla kavga felan ederdik büyük sorunmuş gibi gelirdi. Allah yardım etsin ne diyimKızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
ipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
aynen canım :)ipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
Kadının canı zaten yeterince sıkkın lütfen böyle sızlanışları yapmayın konuda. Gidin profilde yazın arkadaşınızın. Ayrıca yanlış bilmiyorsam konuya bu şekil etiket yapıp üye çağırmak yasak. Yanlışta hatırlıyor olabilirimipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
bence de olması gerek bu ama 4 aylık kızınız olduğu için söylememiştimSağlam kanıtlarla onu süründüre süründüre boşamak istiyorum!!
O gece onu uykusundan uyandırıp bağırdım çağırdım ama başka sebep uydurup içimi boşalttım. Şimdi yüzüne vurmayacam, çünkü elimde boşanırken sağlam kanıt olsun istiyorum.
Kiz dogru diyorsunda yas geciyor sekerim ben cocuk dogurup anne olmak istiyorumipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?