Kocam!!

Yuzyillikyalnizlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
51
60
88
38
Kızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.

4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.

Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.

Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?

yani cidden diyecek bir şey bulamadım kocamla kavga felan ederdik büyük sorunmuş gibi gelirdi. Allah yardım etsin ne diyim

Allah yardimciniz olsun bu kesinlikle cinsel sapkinlik asla akli basinda insan boyle bir foto cekmez ve biyerde kullanamaz
Bosanayacaksaniz kurcalamayin demis biri yani hakli kendisine sorun bi bahane uretsin sizde inanin yok ben bu kuskuyla yasamam diyorsaniz hic anlamam bu isleri size akil veriyim
Ama cok uzuldum gercekten 4 aylik cocukla boyle bir durumla karsilasmak cok kotu

bazıları böyle sosyal medya hesapları açıp
foto paylaşıyorlar eşiniz de öyle yapmış olabilir
bilmediğiniz bir hesabı olabilir da herhangi bir siteden tanıştığı kadinlarla mesajlasirken yolluyordur
yani sadece whatsapp tan değildir
bence açıkça sorun
araştırma falan yapmayın
boşanmayi düşünüyor musunuz

sanal yoldan birşeyler yaşıyor eşiniz orası kesin. Fiili olarak da yasamış olması olası. Ben olsam kendimi tutamaz o Ada'ma o telefonu yuttururdum. Ama kıyamam bebeğiniz çok küçük. Bir süre takipte kalın whatsupp Web dem takip edin bakalım isin boyutu ne. Ona göre kararınızı verirsiniz. Erkeklerden iyice tiksinmeye başladım artık.

ipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
Kadının canı zaten yeterince sıkkın lütfen böyle sızlanışları yapmayın konuda. Gidin profilde yazın arkadaşınızın. Ayrıca yanlış bilmiyorsam konuya bu şekil etiket yapıp üye çağırmak yasak. Yanlışta hatırlıyor olabilirim Mune yanlışım varsa düzeltirmisin.

bence de olması gerek bu ama 4 aylık kızınız olduğu için söylememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…