- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
neden dalga geçiyorsunuz anlamadım bazılarına gerçekten malzeme çıkıyor kadın belli ki ne durumda ne kadar kötü siz çük mük valla iyi dalga geçmişsiniz yazıkErkek adam çükünün resmini niye çeker takmış boynuzu belli.
Ama siz sorsanız kesin şöyle yalanlar arkadaşın çükü veya arkadaşlarla iddaaya girdik kimin çükü büyük diye o yüzden çekip gönderdim. :)
Valla bende 4 aylik cocugundan utan Allah belani versin diye girisirdim pu nalet olsun beeAllah'ım düzgün adam kalmadığına dair inancım günden güne artıyor
Whatsap webten takip edebilirsiniz.
Ama ben olsam bekleyemez bu ne bu diye o telefonu kafasında kırardım.
Aynayla baksin resmini niye cekiyo ya igrenccccya belki kendi bakmak için çekmiştir diycem ama kız resmi ne alaka..
Dalga geçtiğim yok sadece mizansen olarak cvp verdim bu mesajım da konu sahibine ne demişim de dalga geçmişim okuduğunuzu iyi anlayın derim.neden dalga geçiyorsunuz anlamadım bazılarına gerçekten malzeme çıkıyor kadın belli ki ne durumda ne kadar kötü siz çük mük valla iyi dalga geçmişsiniz yazık
Ona bakarsan burada kayınvalidelerin kötü davranması da iddia, her konuyu iddia deyip konu sahibesine yorum yazmazda kendi aramızda yazışırsak konuları açanlara ne faydamız olacak?Tamam mune abla tamam ama simdi bu konu uzerine tartisip nasil yorum yapacaz ida var konuyu kendi aramizda muhabbete getirince haklisin ama simdi sahiden toplumun kanayan yarasi olan bi durunu tartisiyoruz buda herkes kadar bizinde korkumuz
Lutfen empati yap nolursun mune abla
@ipeqbojuqu evlenecek saglam adam kalmamis gibi yeryuzunde en iyisi bekarlik mi ne
Kiz dogru diyorsunda yas geciyor sekerim ben cocuk dogurup anne olmak istiyorum
Valla bende istiyorumda meydanda baba olacak adam var mi bide isin o boyutu var
Öff bi bitmediniz yani. Her konuya neden gelip bu cümle yazılır anlamıyorum. Ne yapsın mal gibi otursun mu? Hem ister boşanır ister boşanmaz kime ne. Artık yeni gelen üyeler de ezberlemiş bu lafı maşallah, birisi kocasıyla ilgili konu açmaya görsün, şak diye yapıştırıyorlar bu yazıyı. Bu nedir ya. Çemkirmenin de bir adabı, usulü vardır. ''Boşanmayacaksan kurcalama'' demek kimseye düşmez.Boşanmayacaksan kurcalama. Kendine zarar vermekten başka hiç bir işe yaramaz.
Ooo belli ki eşiniz doğum sonrası ahmak depresyonuna girmiş açıkçası bu hemen hemen her erkekte var bence eşi doğum yaptıktan sonra bir hallenme geliyor adamlara.
Siz doğum kilolarinizi verebildiniz mu mesela bikini giyebilir Mısınız adam işten geldiğinde sizi dar siyah elbise uzun sarı saçlar ve güzel bir makyaj ile buluyor mu
.
Öncelikle etiket yasak degil
Konu sahibinin mevzusuna gelince gercekten zor bir durum okurken uzuldum ama inanin hergun onlarca bu tarz konu okumaktan artik sasiramiyorum bile ve ciddi ciddi byrdaki konulardan sonra zaten bu sonu yasayacaksak en iyisi evlenmeyelim diye dusunmeye baslar oldum
Ne alakasi var? Biz erkekler gobek yapip kel kalinca aldaltiyormuyuz?Boşan demek çok kolay ama yeni bebeğiniz oldu duygularınız bir karmaşık daha hormonlar da yerine oturmadi en az 1 seneye ihtiyaç oluyor doğum sonrasında o yüzden bir sakin olun sakin kafa ile daha rahat hareket edersiniz bunlar boşanma Için yeterli mi emin değilim yani sanal aldatma mi oluyor bu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?