- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Öncelikle etiket yasak degilKadının canı zaten yeterince sıkkın lütfen böyle sızlanışları yapmayın konuda. Gidin profilde yazın arkadaşınızın. Ayrıca yanlış bilmiyorsam konuya bu şekil etiket yapıp üye çağırmak yasak. Yanlışta hatırlıyor olabilirimMune yanlışım varsa düzeltirmisin.
Valla bende istiyorumda meydanda baba olacak adam var mi bide isin o boyutu varKiz dogru diyorsunda yas geciyor sekerim ben cocuk dogurup anne olmak istiyorum
Diyosun kiz yalniz bi basina olmekte korkutuyo insaniOyle tabii. Evlenip ne yapacaksiniz? Bekarligin keyfini cikarin.
Valla bende istiyorumda meydanda baba olacak adam var mi bide isin o boyutu var
Diyosun kiz yalniz bi basina olmekte korkutuyo insani
Tamam mune abla tamam ama simdi bu konu uzerine tartisip nasil yorum yapacaz ida var konuyu kendi aramizda muhabbete getirince haklisin ama simdi sahiden toplumun kanayan yarasi olan bi durunu tartisiyoruz buda herkes kadar bizinde korkumuzEtiketlemek yasak değil ama konuya yorum yapmak kaydıyla, konu sahibesine yorum mu yapıyorsunuz kendi aranızda mı yazışıyorsunuz? Kaç kere konu dışıdan uyarı aldınız değil mi?
Doğrudur bekar biri olarak bu şekil düşünmeniz. Ben düşünmenize bişey demedim zaten. Sadece buraya yazmanıza tepki gösterdim. Yani 4 aylık bir anne hala hassastır kaldı ki çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıya. Onun sıkıntısını dahada büyütmenin faydası ne ola ki... Bende evliyim evet dünyada bin türlü insan var. Hayıflanmak değilde yardımcı olacak şekilde konuya yaklaşmak daha akıllıca. Her neyse..Öncelikle etiket yasak degil
Konu sahibinin mevzusuna gelince gercekten zor bir durum okurken uzuldum ama inanin hergun onlarca bu tarz konu okumaktan artik sasiramiyorum bile ve ciddi ciddi byrdaki konulardan sonra zaten bu sonu yasayacaksak en iyisi evlenmeyelim diye dusunmeye baslar oldum
Doğrudur bekar biri olarak bu şekil düşünmeniz. Ben düşünmenize bişey demedim zaten. Sadece buraya yazmanıza tepki gösterdim. Yani 4 aylık bir anne hala hassastır kaldı ki çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıya. Onun sıkıntısını dahada büyütmenin faydası ne ola ki... Bende evliyim evet dünyada bin türlü insan var. Hayıflanmak değilde yardımcı olacak şekilde konuya yaklaşmak daha akıllıca. Her neyse..
bazıları böyle sosyal medya hesapları açıp
foto paylaşıyorlar eşiniz de öyle yapmış olabilir
bilmediğiniz bir hesabı olabilir da herhangi bir siteden tanıştığı kadinlarla mesajlasirken yolluyordur
yani sadece whatsapp tan değildir
bence açıkça sorun
araştırma falan yapmayın
boşanmayi düşünüyor musunuz
Kendinden ve Allah'tan başka hiçbir şeye güvenme.Hey allahim yarabbim evlenmek istiyorum ama bunları okuyunca korkuyorum insan kocasina guvenemicekse kime güvensin bu hayatta ??? Allah akil fikir ihsan eylesin kocaniza ya
Şimdi siz evlenemediğinizden etrafta iyi bir insan bulamadığınızdan şikayetçisiniz. Konu sahibi burada eşinin organının fotosunu bir kız fotosuyla beraber bulmuş. Derdi bu. Şimdi sizin dert ettiğiniz konuyla bu konunun benzerliği var mı? Hayıflandığınız konuyla konu sahibine yardımcı olsanız evet kabul edilebilir ama öyle mi peki durum...Ben sizede hak veriyorum dusuncelerinizde haklisinjz ama su sekilde dusunun bi mevzu var ve onun uzerine konusacaksiniz evet bu konuda kalkip etiket yapip baska bi konu hakkinda konussam mevzuyu dagitsam bu kabul edilebilir bisey olmazdi ama ister istemez bazen uzerine konusmak istediginiz bazen zorubda hissettiginiz kinular olabiliyor
Mesela direk bi konuda su su soyledir sotledir deyip gecemiyorum dirf bu yuzdende cok banlanmisimdir sizede dusunup uyardiginiz icin tesekkur ederim
Net geçmişi google hesabından bakılabilir diye biliyorum. Bi araştırın isterseniz. Youtube geçmişine de bakın.Evet boşanmayı düşünüyorum.
İnternet geçmişini de silmiş, başka hesabı olup olmadığını nasıl bulucam bilmiyorum.
Whatsapp web hakkında da ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
Sorsam kesin öyle diyecek, ama kız resmine ne açıklama getirecek çok merak ediyorum.ya belki kendi bakmak için çekmiştir diycem ama kız resmi ne alaka..
Evet boşanmayı düşünüyorum.
İnternet geçmişini de silmiş, başka hesabı olup olmadığını nasıl bulucam bilmiyorum.
Whatsapp web hakkında da ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?