- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Şimdi baktım dediğiniz şeye bende fotoğraf yayınım diye bir klasör yok sebebi de şu ben telefonumdali fotoğrafları yedeklemedim yani o clouda yüklemek istemedim uygunsuz bir fotoğraf olur telden silerim başka yerde kayıtlı kalır sıkıntı yaşarım falan diye. Sonra teşefon ayarları ı cloud seçeneklerini açtım ve o sayfanın resmini çektim atıcam şimdi size. Bebde işaretli değil ama işaretlesem ne olacağının açıklaması vaf altta yazıyor ıclouda yüklenen resimler bu klasöre kayıt oluyor.Fotoğraflarda film rulosunun hemen altındaki klasör.
Aynen onun da i phone 4 , dün akşam güncelleme yapabiliyor muyum diye baktım, son bir kez şansımı denemek için. Baktım olmuyor ben de karşıma alıp hesap sordum.
Hatta al eline telefonu kablosuz internet açıkken birkaç yeni foto çek. Whatsappta kimseye yollamasan da atiyor o klasöre göreceksin. Hem için rahat ederGerçekten mi , yollanmayanları da mı atıyor? O da aynı şeyi söyleyip durdu, inanmadım. Bakmak için çektim demesi mantıklı gelmiyor. Ne düşünsem bilemiyorum, karmakarışığım
Ama biz çoktan yüzleştik, saçmalıktan çekmişmiş. Neye inanacağımı bilmiyorum
Bak işte ben böyle bir erkeğim,erkekliğim böyle büyük gibilerinden kendini ispat işine girmiş ve n e fallik kızlar var onlar da yağlayıp ballıyordur.bu da sizinkinin hoşuna gidiyordur.bebekten sonra erkekler de bunalıma giriyor bazen çünkü eski sexi Karıları yok.süt kokuyoruz, tipimiz değişiyor ,annelik duygularımızı ağır basıyor. O şehvetli evlendiği kadın gidiyor sevgi dolu anaç bir kadın geliyor.kadınlar %90 lohusalık ta aldatılırmış zaten..biz bunların neyini karıştırsak bi kavga sebebi çıkıyor.acaba kör sağır mı olmak gerek ömür boyu mutlu evlilik için bilemedimKızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Bakmak için cekmesi evet çok mantıksız ama zaman zaman hepimiz yapıyoruz mantiksiz seyler. Özellikle arastirdim ve kendi telefonumda bizzat denedim az önce emin olabilirsin. Gerçekten yollamamış olabilir. Kız fotosunu da kanıtlamış sana. Dedigim gibi sadece fotolarin kaybolmaması için bir depolama mantigiyla çalısiyor. Hatta girip kendin de arastirabilirsin google dan iphone foto yayını klasörü yazarak
Eki Görüntüle 1865637
Şimdi baktım dediğiniz şeye bende fotoğraf yayınım diye bir klasör yok sebebi de şu ben telefonumdali fotoğrafları yedeklemedim yani o clouda yüklemek istemedim uygunsuz bir fotoğraf olur telden silerim başka yerde kayıtlı kalır sıkıntı yaşarım falan diye. Sonra teşefon ayarları ı cloud seçeneklerini açtım ve o sayfanın resmini çektim atıcam şimdi size. Bebde işaretli değil ama işaretlesem ne olacağının açıklaması vaf altta yazıyor ıclouda yüklenen resimler bu klasöre kayıt oluyor.
Ben eiinizin aldatma tarzı bir olayın içinde olduğuna inanmıyorum. İnanıp inanmamak size kalmış.
Oyleymis sonradan gördüm.
Ne yapmaya karar verdin?
Canım tamamen aklından çıkar diyemiyorum ama haklı olma ihtimali yüksek gibi bana kalırsa. Bilmiyorum tabi yine de. Ama görüştüğü kadın falan olsa telefonunu ortada bırakmakta bu kadar rahat olmazdı. En basitinden sifre koyardı baktırmazdı. Dogumdan sonra erkeklere de bi haller oluyor belli ki seninki de sapıtmış. En mantıklı açıklaması bu.Anladım kızlar, demek ki o klasör depolama mantığıyla da çalışıyor. O klasörde whatsappta yayınlanan fotoları görünce direk paylaşmış olabileceğini düşündüm.
Şu durumda suçsuz olma ihtimali var. Tabi olmama ihtimali de var. Buna Nasıl emin olacam bilmiyorum yaa.
Bak işte ben böyle bir erkeğim,erkekliğim böyle büyük gibilerinden kendini ispat işine girmiş ve n e fallik kızlar var onlar da yağlayıp ballıyordur.bu da sizinkinin hoşuna gidiyordur.bebekten sonra erkekler de bunalıma giriyor bazen çünkü eski sexi Karıları yok.süt kokuyoruz, tipimiz değişiyor ,annelik duygularımızı ağır basıyor. O şehvetli evlendiği kadın gidiyor sevgi dolu anaç bir kadın geliyor.kadınlar %90 lohusalık ta aldatılırmış zaten..biz bunların neyini karıştırsak bi kavga sebebi çıkıyor.acaba kör sağır mı olmak gerek ömür boyu mutlu evlilik için bilemedim
Bak işte ben böyle bir erkeğim,erkekliğim böyle büyük gibilerinden kendini ispat işine girmiş ve n e fallik kızlar var onlar da yağlayıp ballıyordur.bu da sizinkinin hoşuna gidiyordur.bebekten sonra erkekler de bunalıma giriyor bazen çünkü eski sexi Karıları yok.süt kokuyoruz, tipimiz değişiyor ,annelik duygularımızı ağır basıyor. O şehvetli evlendiği kadın gidiyor sevgi dolu anaç bir kadın geliyor.kadınlar %90 lohusalık ta aldatılırmış zaten..biz bunların neyini karıştırsak bi kavga sebebi çıkıyor.acaba kör sağır mı olmak gerek ömür boyu mutlu evlilik için bilemedim
Canım tamamen aklından çıkar diyemiyorum ama haklı olma ihtimali yüksek gibi bana kalırsa. Bilmiyorum tabi yine de. Ama görüştüğü kadın falan olsa telefonunu ortada bırakmakta bu kadar rahat olmazdı. En basitinden sifre koyardı baktırmazdı. Dogumdan sonra erkeklere de bi haller oluyor belli ki seninki de sapıtmış. En mantıklı açıklaması bu.
Benim başından beri içime doğan şey böyle bir olayın (aldatma vb)içinde olmadığıydı. Eşinizin hal ve hareketlerinden anlarsınız bunu. Ben 4 senedir evliyim eşimin hal ve hareketlerinden yaptığı şeyleri benden gizlemeye çalıştıklarını anlayabiliyorum o da benim sakladığım şeyleri anlıyor. O yüzden bu konuda biz ne desek boş.Anladım kızlar, demek ki o klasör depolama mantığıyla da çalışıyor. O klasörde whatsappta yayınlanan fotoları görünce direk paylaşmış olabileceğini düşündüm.
Şu durumda suçsuz olma ihtimali var. Tabi olmama ihtimali de var. Buna Nasıl emin olacam bilmiyorum yaa.
Ailemin yanındayım, bilmiyorum henüz karar vermedim. Suçsuz olma ihtimali de doğdu çünkü. Her türlü yaptığı aptalca ve hiç hoş değil.
Merhaba biz değiştik bizi aldatmakta haklıdır onlar demedim yalnız.sanırım yanlış bir algı oluştu.bana çıkışmışsınız da.tekrar bi okusanız acaba ne yazmışım .Erkekler de Brad Pitt olarak kaliyor ya zaten. Onlar da g.tu gobegi saliyor, evde pijamayla oturuyor, kadinlar da kocalarini sallasin gecsin o zaman bu durumda??
Kim degismiyor ki hanimefendi? Birinci olarak, herkes yaslaniyor kimse genclesmiyor. Yaslandikca vucut ister istemez kalinlasiyor, spor yapsaniz da iyi beslenseniz de doganin kanunu bu, kimse 20 yasindaki gibi kalmiyor. Insan psikolojik olarak da degisiyor, yasadigi seyler insani degistiriyor. Kimse sabit kalmiyor.
Evlenirken hayat arkadasligi sozu veriyorsunuz, bu degisen hayatta da, degisen vusutta da, degisen kafada da birlikte olmak; hayati birlikte gecirmek, ne olursa olsun karsidakini sinirsiz destekleme ve yaninda olma sozu vermek demek. Eger hayattaki , karsidaki insandaki degisimleri kabul edecek olgunlukta degilsen o zaman evlenme kardesim. Bu da erkeklere bahane oluyor iyice, bebek olduktan sonra soyle oldu boyle oldu...bebek sahibi olmak buyuk bir olay, insani ruhen bedenen degistiriyor; simdi bunu bahane edinip aldatmak , gozu disariya dikmek normal mi? Yeni dogmus bebegiyle ilgilenecegi yerde, bebek bakimina yardimci olacagi yerde gozunu disari diken erkek p.sttur , g.vattir, adam degildir bu kadar, hic bahane aramasinlar, kadinlar da aldatilmalarina bahane uydurmasinlar.
Nasıl gideremez, bal gibi de giderir. Sanal sohpet yapmış işte. Bu karşı tarafa göndermiş, belki karşı tarafda buna göndermiş bile olabilir... Aldatmak için bi yere çıkmak gerekmiyor artık yapan dört duvar arasında da yapıyor yaptıktan sonra. Icinde olmasın yeterbaşkalarına fotoğraf atmakla cinsel ihtiyacını gideremez ki bunu söylemek istemezdim ama başkası olabilir senden uzaklaşmasının sebebi allah hidayet versin bu erkeklere evlilikten soğutuyorlar
hadi be of ofSaydım saydım da neye yaradı, kabullenmiyor yediği haltları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?