- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Sabahtan beri arıyor bir suçum yok diye. Whatsapp grubundaki arkadaşlarına kızın fotosunu atmış, bu kim tanıyan var mı önemli bir durum diye. Bir arkadaşı da özelden yazmış. Niye yayınlıyorsun , 3 ay önce size attığım foto, niye silmedin vs. Güya arkadaşının ilgi duyduğu kızın fotosuymuş. Arkadaşı bana izah edecekmiş. Mesajların ekran görüntüsünü atmış.
İşin içine arkadaş girince işkilleniyor insan.
Diğer fotolar da benim hatam ama kimseye atmadım diyip duruyor
Bu açıklama aslında mantıklı gibi geliyor insana. Ama hemen güvenmeyin arkadaşlar yalan söyleyebilir vs. Bilemiyorum çok karışık bir durum
İnanmayın bence. Hemen kurmuşlardır tezgahı.
Bu arada i phone kullanan arkadaşlar bu foto yayınım klasöründe sadece biryerlerde paylaşılmış fotolar mı oluyor emin olmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Diğer fotolar da benim hatam
Sorsam kesin öyle diyecek, ama kız resmine ne açıklama getirecek çok merak ediyorum.
En kötüsü de ne biliyor musunuz, whatsapp tan kızın numarası var mı diye bakarken, yıllarca ara ara tartışma konumuz olmuş eski sevgilisinin numarasını gördüm. Beyefendi ben anlamayayım diye kızı şifreli kaydetmiş. Ahmak adam !!
Ne demekmiş ki bu? Ne hatası imiş?
Whatsappweb olayına girince. internetten https://web.whatsapp.com/ buraya giriyorsunuz. Sonra eşinizin telefonunu alıp whatsappı açıyorsunuz. bir chate girmeyin ana kısmında olmanız lazım. Chats kısmında olacaksınız. Calls, chats,contacts var. Siz ortadaki chats kısmında olacaksınız. En sağda üstte 3 tane nokta var altalta, ona tıkladığınızda new group, new broadcast ve 3. olarak da whatsapp web var. Ona tıkladıktan sonra kare kodu okuyacak şey geliyor.
Sözde kendisi bakmak için çekmiş, yaptığı hataymış, Utanç vericiymiş.
Ama arkadaşlar yazmış zaten o foto birilerine atılmış. İnkar etmesi boşa.
Bu kisiyle whatsapptan yazışmayı nasıl göze alabilir ki.. yani bilmiyorum.. acaba erkekler arasnda böyle resim atılma seyi oluyor mu?
Bu dediğiniz grup sohbetlerinde oluyor. Yani doğru olabilirBilemiyorum ki nerden tutsam elimde kalıyor. Üç arkadaş arasında bir whatsapp muhabbeti olmuş, birisi kızın fotosunu atmış, sonra da muhabbeti de fotoyu da silmişler. O muhabbette mi acaba atıldı diye düşünmeye başladım siz böyle söyleyince.
Kızın fotoyu atan arkadaşla bir bağlantısı varmış. Arkadaşı beni arayıp izah edecekmiş
Bilemiyorum ki nerden tutsam elimde kalıyor. Üç arkadaş arasında bir whatsapp muhabbeti olmuş, birisi kızın fotosunu atmış, sonra da muhabbeti de fotoyu da silmişler. O muhabbette mi acaba atıldı diye düşünmeye başladım siz böyle söyleyince.
Kızın fotoyu atan arkadaşla bir bağlantısı varmış. Arkadaşı beni arayıp izah edecekmiş
Ben ıphone kullanıyorum ama foto yayınım klasörü hiç görmedim nereden girdiniz o klasöre nereden girdiğinizi anlatırsanız cevaplayabilirim sorunuzuBu arada i phone kullanan arkadaşlar bu foto yayınım klasöründe sadece biryerlerde paylaşılmış fotolar mı oluyor emin olmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Arkadaşlar herkes whatsap web diyor da adam ıphone kullanıyormuş bende de ıphone 4 var eski telefon olduğu için yeni güncellemeleri desteklemiyor uzun zamandır ve whatsap web benim telefonumda da çıkmıyor. Whatsap ayarlar kısmında whatsap web diye bir bölüm yok. İsteyene resim yükleyip te gönderebilirim. Kadıncağız da yükleyemedi oyüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?