Kocam!!

Fotoğrafları Google da aramayı denedim, beceremedim.
Karekodu da okutamadım çünkü öyle bir bölüm yok telefonunda . Epey uğraştım bulamadım öyle bir bölüm. Ayarlarında da whatsapp Web yok

Google'da fotoğraf aramak için eğer fotoğraf bilgisayarınızda kayıtlı ise; Tarayıcınızda Google'ı açtığınızda sağda yukarıda ''görseller''yazısına tıklayın ve google görseller arama yeri çıkar orada arama yaptığımız yer var ya orada bir fotoğraf simgesi çıkıyor ona tıklayın orada ''Görsel Yükleyin'' yazar ona tıkladığnızda ''dosya seç'' çıkacak ve eğer pc'nizde kayıtlı ise fotoğraf oradan google'a yükleyerek fotoğrafı aratabilirsiniz.

Ay simdi anladim allah kahretmesin niye butun telefonlara gondermiyolar bu ayari nasıl bakilicak ki simdi. Ya ama cok ilginc is arkadaşım in da sanirim 4s ti ve bilgisayar a kurabilmisti. Nasil oluyo anlamadimki
4s 4 ten sonra çıktı ve yeni sürümleri destekliyordu sonradan o da eskimediyse tabi. Benim telefonum ıphone4 ve yaklaşık 2-2.5 senedir hiç yeni sürüm güncellemesi yapamıyorum 5s ya da 6 çıktığından beri yeni sürümü desteklemiyor malesef. App storedan bazı uygulamaları bile indiremiyorum telefonumun sürümü ile uygulamanın sürümü tutmadığı için. Uygulamayı indirsem bile açmıyor telefon. En son garanti bankasının uygulamasında bile uyarı geldi telefonuz yeni sürümü desteklemiyor güncelleme yapın diye ama nerde yapamıyorum işte.

Maalesef aldatıyor kız resmi artı ç*k resminin başka açıklaması olamaz.
Siliyordur mesajları whatsapp web'den takip edin.

Yaaaa :):):) çok özürdilerim pantolondan tanıdım olayına çok güldüm :):) allah size uzun ömür versin. hahdhakhsgsja :):) özürdilerim.

Oturup konuşacaksın dialoğu kestiğin an ilişki sekteye uğrar susma konuş ,

Bu dediğiniz grup sohbetlerinde oluyor. Yani doğru olabilir

Bilemiyorum arkadaşlarına mı yoksa bir kıza mı attı.
Arama geçmişinde geç saatlerde sık sık konuştuğu biri yoktu. Zaten aynı evin içinde mutlaka farkederdim.

Bu arada fotoğraftaki kız meselesine açıklık getirdi. Fotoğrafın olduğu yazışmayı arkadaşından bulup atmış. Gerçekten de yazışmalarda çocuk, hoşlandığım kız, yakışmıyor muyuz diye kızın fotosunu atmış.

Fakat diğer iki fotoyu birilerine attığını kabullenmiyor bir türlü. Atmadım bakmak için çektim diye saçmalıyor.

Acaba doğru mu diyor ? Günahını mı aldınız ? Ama bir erkek neden kendisininkine bakar ki ?

ya bencede al telefonu bu ne de ağzına geleni söyle

Ben ıphone kullanıyorum ama foto yayınım klasörü hiç görmedim nereden girdiniz o klasöre nereden girdiğinizi anlatırsanız cevaplayabilirim sorunuzu

Fotoğraflarda film rulosunun hemen altındaki klasör.

Aynen onun da i phone 4 , dün akşam güncelleme yapabiliyor muyum diye baktım, son bir kez şansımı denemek için. Baktım olmuyor ben de karşıma alıp hesap sordum.

Yapamadım bir türlü, telefondan denedim, kamera simgesi çıkmıyor

Canım sanırım eşin doğru söylüyor olabilir. Ben yollanan fotolar giriyor sanıyordum sadece o klasöre ama araştırma yaptım internette bu konuda. Ve kendi telefonumda özellikle denedim şimdi. Yollanmayanları da atıyor o klasöre bi nevi yedekleme alanı oluşturuyor fotolar kaybolmasın diye. Bence eşin dogru söyluyor bu konuda. Seni yanliş yönlendirdim ve çok ama çok özür dilerim. Ben gerçekten öyle sanıyordum çünkü

Başkasıyla sanal seks falan yapıyor sanırım heyecanı arttırmak için de fotoğraf kullanıyor.

Bence bekle bir şey deme. Canım sıkıldı öylesine çektim gibi aptal bir savunma yapar. Whatsapp web kullanabilirsin eğer metin olabilirim dersen. Ama bu whatsap da yapılan bir muhabbet de olmayabilir.
Kesin kanıtlar edinmelisin ve delillerini saklamalisin. İlerleyen aşamalarda güncellersen fikir verebiliriz. .

Gerçekten mi , yollanmayanları da mı atıyor? O da aynı şeyi söyleyip durdu, inanmadım. Bakmak için çektim demesi mantıklı gelmiyor. Ne düşünsem bilemiyorum, karmakarışığım

Ama biz çoktan yüzleştik, saçmalıktan çekmişmiş. Neye inanacağımı bilmiyorum

Gerçekten mi , yollanmayanları da mı atıyor? O da aynı şeyi söyleyip durdu, inanmadım. Bakmak için çektim demesi mantıklı gelmiyor. Ne düşünsem bilemiyorum, karmakarışığım
Bakmak için cekmesi evet çok mantıksız ama zaman zaman hepimiz yapıyoruz mantiksiz seyler. Özellikle arastirdim ve kendi telefonumda bizzat denedim az önce emin olabilirsin. Gerçekten yollamamış olabilir. Kız fotosunu da kanıtlamış sana. Dedigim gibi sadece fotolarin kaybolmaması için bir depolama mantigiyla çalısiyor. Hatta girip kendin de arastirabilirsin google dan iphone foto yayını klasörü yazarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…