- 4 Temmuz 2016
- 82
- 94
- 3
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Fotoğrafları Google da aramayı denedim, beceremedim.
Karekodu da okutamadım çünkü öyle bir bölüm yok telefonunda . Epey uğraştım bulamadım öyle bir bölüm. Ayarlarında da whatsapp Web yok
4s 4 ten sonra çıktı ve yeni sürümleri destekliyordu sonradan o da eskimediyse tabi. Benim telefonum ıphone4 ve yaklaşık 2-2.5 senedir hiç yeni sürüm güncellemesi yapamıyorum 5s ya da 6 çıktığından beri yeni sürümü desteklemiyor malesef. App storedan bazı uygulamaları bile indiremiyorum telefonumun sürümü ile uygulamanın sürümü tutmadığı için. Uygulamayı indirsem bile açmıyor telefon. En son garanti bankasının uygulamasında bile uyarı geldi telefonuz yeni sürümü desteklemiyor güncelleme yapın diye ama nerde yapamıyorum işte.Ay simdi anladim allah kahretmesin niye butun telefonlara gondermiyolar bu ayari nasıl bakilicak ki simdi. Ya ama cok ilginc is arkadaşım in da sanirim 4s ti ve bilgisayar a kurabilmisti. Nasil oluyo anlamadimki
Yaaaa :):):) çok özürdilerim pantolondan tanıdım olayına çok güldüm :):) allah size uzun ömür versin. hahdhakhsgsja :):) özürdilerim.Kızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Bu dediğiniz grup sohbetlerinde oluyor. Yani doğru olabilir
Ya bu fotoyu attığı kisi sevgilisi ve onda sanalda biseyler yaşadı. Ya da oluyorsa erkekler arasnda böyle seviyesiz muhabbetler orda atıldı.
Siz arama gecmisini indirmistiniz, orda gec saatlerde vs aranan numaralara bi dikkat etseniz sık sık konusmus mu etmis ki diye
Galiba hesap sordun bile kocana.
Kiyamet kopmus bile sanirim
Bilemiyorum arkadaşlarına mı yoksa bir kıza mı attı.
Arama geçmişinde geç saatlerde sık sık konuştuğu biri yoktu. Zaten aynı evin içinde mutlaka farkederdim.
Bu arada fotoğraftaki kız meselesine açıklık getirdi. Fotoğrafın olduğu yazışmayı arkadaşından bulup atmış. Gerçekten de yazışmalarda çocuk, hoşlandığım kız, yakışmıyor muyuz diye kızın fotosunu atmış.
Fakat diğer iki fotoyu birilerine attığını kabullenmiyor bir türlü. Atmadım bakmak için çektim diye saçmalıyor.
ya bencede al telefonu bu ne de ağzına geleni söyleKızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Ben ıphone kullanıyorum ama foto yayınım klasörü hiç görmedim nereden girdiniz o klasöre nereden girdiğinizi anlatırsanız cevaplayabilirim sorunuzu
Arkadaşlar herkes whatsap web diyor da adam ıphone kullanıyormuş bende de ıphone 4 var eski telefon olduğu için yeni güncellemeleri desteklemiyor uzun zamandır ve whatsap web benim telefonumda da çıkmıyor. Whatsap ayarlar kısmında whatsap web diye bir bölüm yok. İsteyene resim yükleyip te gönderebilirim. Kadıncağız da yükleyemedi oyüzden.
Google'da fotoğraf aramak için eğer fotoğraf bilgisayarınızda kayıtlı ise; Tarayıcınızda Google'ı açtığınızda sağda yukarıda ''görseller''yazısına tıklayın ve google görseller arama yeri çıkar orada arama yaptığımız yer var ya orada bir fotoğraf simgesi çıkıyor ona tıklayın orada ''Görsel Yükleyin'' yazar ona tıkladığnızda ''dosya seç'' çıkacak ve eğer pc'nizde kayıtlı ise fotoğraf oradan google'a yükleyerek fotoğrafı aratabilirsiniz.
Bilemiyorum o da ayrı bir sorun. Hem de iki kere çekilmiş. Hadi bir kere çektin, bi daha aynı şeyi niye çekersin. Off ki ne offAcaba doğru mu diyor ? Günahını mı aldınız ? Ama bir erkek neden kendisininkine bakar ki ?
Saydım saydım da neye yaradı, kabullenmiyor yediği haltlarıya bencede al telefonu bu ne de ağzına geleni söyle
Canım sanırım eşin doğru söylüyor olabilir. Ben yollanan fotolar giriyor sanıyordum sadece o klasöre ama araştırma yaptım internette bu konuda. Ve kendi telefonumda özellikle denedim şimdi. Yollanmayanları da atıyor o klasöre bi nevi yedekleme alanı oluşturuyor fotolar kaybolmasın diye. Bence eşin dogru söyluyor bu konuda. Seni yanliş yönlendirdim ve çok ama çok özür dilerim. Ben gerçekten öyle sanıyordum çünkü
Başkasıyla sanal seks falan yapıyor sanırım heyecanı arttırmak için de fotoğraf kullanıyor.
Bence bekle bir şey deme. Canım sıkıldı öylesine çektim gibi aptal bir savunma yapar. Whatsapp web kullanabilirsin eğer metin olabilirim dersen. Ama bu whatsap da yapılan bir muhabbet de olmayabilir.
Kesin kanıtlar edinmelisin ve delillerini saklamalisin. İlerleyen aşamalarda güncellersen fikir verebiliriz. .
Bakmak için cekmesi evet çok mantıksız ama zaman zaman hepimiz yapıyoruz mantiksiz seyler. Özellikle arastirdim ve kendi telefonumda bizzat denedim az önce emin olabilirsin. Gerçekten yollamamış olabilir. Kız fotosunu da kanıtlamış sana. Dedigim gibi sadece fotolarin kaybolmaması için bir depolama mantigiyla çalısiyor. Hatta girip kendin de arastirabilirsin google dan iphone foto yayını klasörü yazarakGerçekten mi , yollanmayanları da mı atıyor? O da aynı şeyi söyleyip durdu, inanmadım. Bakmak için çektim demesi mantıklı gelmiyor. Ne düşünsem bilemiyorum, karmakarışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?