- 31 Mayıs 2024
- 266
- 350
- 18
- 26
- Konu Sahibi sanayitostu
-
Siz troll konu açmanın dozajını her konuda git gide arttıracaksınız herhalde. Merak etmeyin eşinize o “arka tarafının kokusuyla” hiçbir alman kadın gelmez endişelenmenize gerek yok.merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyorBen beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi canım çok sıkkın kızlar
Aşko kv önce oğluna g.tünü temizlemeyi öğretsin ..merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyorBen beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi canım çok sıkkın kızlar
bu konunun neresi komik onu anlamış değilim. O konudaki yorumumu yaptım ve kapattım şu anda hiçbir şey de yazmıyorum tamamen insanlara komik gelmesi bana sorarsanız orda da gülecek bir şey yok yorumlarda böyle şeyler yaşandığını yazmışlar. Her dert trol mü sizin için gerçekten artık zorbalığa giriyorSiz troll konu açmanın dozajını her konuda git gide arttıracaksınız herhalde. Merak etmeyin eşinize o “arka kokusuyla” hiçbir alman kadın gelmez endişenmenize gerek yok
Ben bir şeye gülmedim halüsinasyon mu görmeye başladınız? Ben sizi ciddiye bile almıyorum. Aynı sorunu yaşadığını söyleyen hanımlar soruna çözüm bulduklarını, kocalarıyla da yüzleştiklerini anlatmışlardı. Siz onların aksine orda sunulan önerileri iplemeyip saçma sapan konular açıyosunuz. Kocası haftada bir yıkanan ve totosunun kokusu dışardaki insanları rahatsız edecek seviyede olan kadın şu konuyu mu açar?bu konunun neresi komik onu anlamış değilim. O konudaki yorumumu yaptım ve kapattım şu anda hiçbir şey de yazmıyorum tamamen insanlara komik gelmesi bana sorarsanız orda da gülecek bir şey yok yorumlarda böyle şeyler yaşandığını yazmışlar. Her dert trol mü sizin için gerçekten artık zorbalığa giriyor
ben önerilere cevap yazdım okursanız bulabilirsiniz teşekkür ettim ve eşimle o gece konuştum üstüne güncelleme yazmadım o zaman işte trollüğe giriyor konu popüler olduysa benimle bir alakası yok insanlar yorum atıyorlar. Eşimle konuştum konuyu kapattım halka duyuru yapmama gerek yok .. ki teşekkür eden yorumumu da inceleyip bulabilirsinizBen bir şeye gülmedim halüsinasyon mu görmeye başladınız? Ben sizi ciddiye bile almıyorum. Aynı sorunu yaşadığını söyleyen hanımlar soruna çözüm bulduklarını, kocalarıyla da yüzleştiklerini anlatmışlardı. Siz onların aksine orda sunulan önerileri iplemeyip saçma sapan konular açıyosunuz. Kocası haftada bir yıkanan ve totosunun kokusu dışardaki insanları rahatsız edecek seviyede olan kadın şu konuyu mu açar?
Cinsellik bölümünde konu açmış . Vajinadan gaz gelme diye ? İşiniz mi yok sizinSiz troll konu açmanın dozajını her konuda git gide arttıracaksınız herhalde. Merak etmeyin eşinize o “arka tarafının kokusuyla” hiçbir alman kadın gelmez endişelenmenize gerek yok.
Geliyor ~> kocamın koltukaltı kokusuSarmıyor bu konu sıkıcı başka bulun
bu konunun neresi komik onu anlamış değilim. O konudaki yorumumu yaptım ve kapattım şu anda hiçbir şey de yazmıyorum tamamen insanlara komik gelmesi bana sorarsanız orda da gülecek bir şey yok yorumlarda böyle şeyler yaşandığını yazmışlar. Her dert trol mü sizin için gerçekten artık zorbalığa giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?