• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama eş bulan kayınvalide parçası

merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyor :anne: Ben beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi :KK12: canım çok sıkkın kızlar
O cümleyi kurduğunda ağzına tıkasaydınız bir daha cesaret edemezdi.

merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyor :anne: Ben beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi :KK12: canım çok sıkkın kızlar
Oha nasıp ses etmediniz bu olaya

O cümleyi kurduğunda ağzına tıkasaydınız bir daha cesaret edemezdi.
benim annem de kayınvalidesinden böyle türlü şeyler duydu o anlarım tetiklendi daha derin üzüldüm inanın. dört kızı olduğu için anneme çorak toprak demişti baba tarafım :110: şakayla karışık dedi diye kayınvalidem çok tepki göstermekten korktum aslında eşimin bir cevap vermesini beklerdim.

benim annem de kayınvalidesinden böyle türlü şeyler duydu o anlarım tetiklendi daha derin üzüldüm inanın. dört kızı olduğu için anneme çorak toprak demişti baba tarafım :110: şakayla karışık dedi diye kayınvalidem çok tepki göstermekten korktum aslında eşimin bir cevap vermesini beklerdim.
Erkek doğuran kadın bereketli toprak mıymış ne alaka?

bu konunun neresi komik onu anlamış değilim. O konudaki yorumumu yaptım ve kapattım şu anda hiçbir şey de yazmıyorum tamamen insanlara komik gelmesi bana sorarsanız orda da gülecek bir şey yok yorumlarda böyle şeyler yaşandığını yazmışlar. Her dert trol mü sizin için gerçekten artık zorbalığa giriyor
Size kuma getirmeye çalışan kaynanaya da diliniz çıksa ya böyle.

Sizdeki bu ilgi çekme ihtiyacı ne zaman başladı? Hatırlıyor musunuz? Bunu tetikleyen şeyi tespit ederseniz burada uydurma konular açıp insanlara eğlence olmaktan kurtulabilirsiniz. Devlet hastanelerinde hem psikiyatrist hem psikolog hizmet veriyor ücretsiz. Onlara mı başvursanız da forumu artık meşgul etmeseniz.

Sizdeki bu ilgi çekme ihtiyacı ne zaman başladı? Hatırlıyor musunuz? Bunu tetikleyen şeyi tespit ederseniz burada uydurma konular açıp insanlara eğlence olmaktan kurtulabilirsiniz. Devlet hastanelerinde hem psikiyatrist hem psikolog hizmet veriyor ücretsiz. Onlara mı başvursanız da forumu artık meşgul etmeseniz.
hanımefendi öncelikle konuştuklarınızı düşünüp tartarak yazmanızı rica ediyorum. Sonrasında forum bu amaçla var neyi meşgul ediyorum tam olarak ? Forum bu amaçlarla kuruluyor burda milyonlarca konu var Mune Mune 'den eski konuyu kaldırmasını bile rica ettim yeter artık bıktırdınız ya. ne kadar zorba bilmişsiniz

merhaba kızlar,
Orda susarsan canın daha çok sıkılır.

Kocan dünya yakışıklısı/zengini olsa bile o toto kokusuyla hiç bir şansı yok, merak etme kimse almaz onu.

Alman kadınları hele asla çekmez, normal erkeği bile çekmiyorlar.

ben önerilere cevap yazdım okursanız bulabilirsiniz teşekkür ettim ve eşimle o gece konuştum üstüne güncelleme yazmadım o zaman işte trollüğe giriyor konu popüler olduysa benimle bir alakası yok insanlar yorum atıyorlar. Eşimle konuştum konuyu kapattım halka duyuru yapmama gerek yok .. ki teşekkür eden yorumumu da inceleyip bulabilirsiniz
Ay halka adamın kokarca olduğunu duyururken de gerek olmadığını düşünseydiniz 🤷🏻‍♀️

Ağzının payını vermeliydin canın çok sıkılacak kesin

sanayitostu sanayitostu

Back
X