kocama eş bulan kayınvalide parçası

O cümleyi kurduğunda ağzına tıkasaydınız bir daha cesaret edemezdi.

Oha nasıp ses etmediniz bu olaya

O cümleyi kurduğunda ağzına tıkasaydınız bir daha cesaret edemezdi.
benim annem de kayınvalidesinden böyle türlü şeyler duydu o anlarım tetiklendi daha derin üzüldüm inanın. dört kızı olduğu için anneme çorak toprak demişti baba tarafım şakayla karışık dedi diye kayınvalidem çok tepki göstermekten korktum aslında eşimin bir cevap vermesini beklerdim.

Erkek doğuran kadın bereketli toprak mıymış ne alaka?

Size kuma getirmeye çalışan kaynanaya da diliniz çıksa ya böyle.

Sizdeki bu ilgi çekme ihtiyacı ne zaman başladı? Hatırlıyor musunuz? Bunu tetikleyen şeyi tespit ederseniz burada uydurma konular açıp insanlara eğlence olmaktan kurtulabilirsiniz. Devlet hastanelerinde hem psikiyatrist hem psikolog hizmet veriyor ücretsiz. Onlara mı başvursanız da forumu artık meşgul etmeseniz.

hanımefendi öncelikle konuştuklarınızı düşünüp tartarak yazmanızı rica ediyorum. Sonrasında forum bu amaçla var neyi meşgul ediyorum tam olarak ? Forum bu amaçlarla kuruluyor burda milyonlarca konu var Mune 'den eski konuyu kaldırmasını bile rica ettim yeter artık bıktırdınız ya. ne kadar zorba bilmişsiniz

Orda susarsan canın daha çok sıkılır.

Kocan dünya yakışıklısı/zengini olsa bile o toto kokusuyla hiç bir şansı yok, merak etme kimse almaz onu.

Alman kadınları hele asla çekmez, normal erkeği bile çekmiyorlar.

Ay halka adamın kokarca olduğunu duyururken de gerek olmadığını düşünseydiniz

Ağzının payını vermeliydin canın çok sıkılacak kesin

sanayitostu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…