kocama eş bulan kayınvalide parçası

merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyor :anne: Ben beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi :KK12: canım çok sıkkın kızlar
Alman kadınlar bu konuyu biliyor mu?
Sosyal medyada canlı yayınla dünyaya duyurun Alman kadınlara konum atılacaktır diye bildiri yayınlayın

Ben bir şeye gülmedim halüsinasyon mu görmeye başladınız? Ben sizi ciddiye bile almıyorum. Aynı sorunu yaşadığını söyleyen hanımlar soruna çözüm bulduklarını, kocalarıyla da yüzleştiklerini anlatmışlardı. Siz onların aksine orda sunulan önerileri iplemeyip saçma sapan konular açıyosunuz. Kocası haftada bir yıkanan ve totosunun kokusu dışardaki insanları rahatsız edecek seviyede olan kadın şu konuyu mu açar?
neeeeeöööööööy 😁

merhaba kızlar,
ben bir senelik evliyim ve uzun bir süre de çocuk düşünmüyorum. En az bir dört beş sene çocuksuz yaşamayı düşünüyoruz, ben özellikle istemiyorum eşim konuyu bana bırakmış durumda... Kayınvalidem zaten evlendiğimiz günden beridir çocuk istiyor :anne: Ben beş yıl diyince kayınvalidem kendi deyimine göre benim "kısır" olduğuma karar vermiş ve laf arasında eşime sizin olmuyorsa sana bir alman kadın bulalım maviş torunlarımız olsun diye güya şaka yapıyor. ( kendileri almancı bir süre orda yaşamışlar hala gidip geldikleri oluyor). Ben inanılmaz üzüldüm ve orada hiçbir şey diyemedim eşim de yüksek sesle anne dedi sadece. Çocuğum olmuyor değil ama öyle bile olsa böyle bir şey denir mi :KK12: canım çok sıkkın kızlar

Yani akıl var mantık var, böyle bir hikaye imkansız, alman kadından çocuk yapacaklar kadın çocukları kaynanaya mı verecek? O alman kadın kan alır kaynanadan. O kokan herifi de iklim aktivistlerinin önüne atar atmosferi kirletiyor diye.

Ayy gülmekten kokarca olayazdım hshshs espiriler çok komikti😂😂😂 kokan kocana gülmüyorum yanlış anlama.

Aslında kağıt üzerinde boşanıp ordan biriyle evlense, çocuk yapıp boşanıp sizinle evlenip sizi oraya alsa.
Bi taşla kaç kuş aslında, olabilir.

Kayınvalideniz oğlunun farklı alternatiflere de sahip olabileceğini düşünüyor ya çok ilginç. Siz de bunu dert edebiliyorsunuz ya kocanız malum olduğu halde. Acaba kokulu bir Brad Pitt le mi evlisin? Angelina ondan mı boşandı ki. Kafamda deli sorular.

Back
X