kocama güvenmiyorum

O suçluluk psikolojisi canım
dün eve gittim iş çıkışı baktım erkeneve gelmiş ayrı yattığım yatağı toplamış yastığımı yastığının yanına koymuş yemek hazırlamış masa hazırlamış mumlar falan mum ışığını görünce hiç bakmadan diğer odaya gittim sonra yanıma geldi sarılmak istedi özür diledi konuştuğu kişinin ne olduğunu falan anlatmak istedi sakın isterse doğru söyle ama bana o konuda asla açıklama yapma çünkü geç kaldın o an bana deseydin belki ama şimdi dinlemek istemiyorum dedim ve tabi ben eski ben olmadığım için tersledim ağladım neden neyini eksik ettim bana kaç gündür neler yaşattın dedim bana bir açıklama bile yapmadın dedim.
Ben bağırıp ağlayınca tamam gel konuşalım sen hep konuşmak isterdin dedi ya ben çıldırdım şimdi de ben istemiyorum konuşmayı bittin dedim farkında mısın yüzüğün yok fotoğrafların yok sen ne yaparsan yap eski ben değilim dedim diyelim yanlış anlaşıldın peki bana ergenler gibi hayatıma karışma demeyi ben karşında acılar içinde ağlarken neden beni durup sadece izledin buna ne diyeceksin dedeim bana verdiği cevap ben sana ders vermek istedim bana karışma diye bunu duyunca daha çok sinir oldum ne demek istiyorsun sen 3 yılda ne zaman sana karıştım ilk defa böyle aldatma konusu oluyor aramızda ve çok rahat davrandın ne düşündüğüm umurunda olmadı.
Hazırladığı masaya oturmadım dünden kalmış yemeği yedim sana eskisi gibi olamam ama senle de küs değilim dedim
seni uyarmıyorum dikkat et demem sadece şunu bil güvenim azaldı eğer ki olur da bşy olursa bu sefer senden açıklama beklemeyeceğim bu evden gidersem suçsuz olsan bile geri dönmem.
Şimdi arkadaşlar evde yabancı gibiyim ona tek kelimelik cevaplar veriyorum bilerek değil içimden gelmediği için ve bir süre ayrı uyumak istiyorum buna saygı duymalısın dedim. artık gün içinde aramıyorum eski aşkım bitti sanırım
Ben çok üzüldüğüm ben onu ne kadar severken o aynı derecede sevmiyormuş bir haftada bunu anladım.

sana ders vermek istedim ne demek eğittiği köpeği misin ders verdiği öğrencisi mi özrü kabahatinden büyük terbiyesizin.kalpler kırıldıktan sonra masalar kurulsa mumlar yakılsa ne .Sonra sevgimiz bitince biz suçluyuz yok öyle dünya.

Sen onun eşisin bana karışma diye ders vermek istedim ne demek
aynen tamamen batırdı yani. Yok zaten ben çok değiştim artık güvenmiyorum ne yapsa boş ben onda o an hoşlantı gördüm kayma gördüm eğer ki ilerisini görmüş olsaydım kesinlikle biterdi.
Bir gün ona karşı içimdeki sevgi azalacağını tahmin etmezdim.

Ne zavalli insanlar var hayatta guzel seni seven evine esine sadik bi kadin bulmussun kiymetini bil be adam ne aradigini bilmiyor demek ki ve boyle bi insan da bir omur bulduklariyla yetinemez o yuzden de asla mutlu olamaz

aynen şimdi kabuğuma çekileceğim ne olacak kaymaya müsait adam zaten gider ama umurumda değil sırf onu elimde tutmak için ona sevgi gösterileri yapmam yaparsa kendi kaybeder ben asla ona çeki düzen vermem. çünkü ben biraz daha farklı bakıyorum bu olaylara ben onun sabah kadar başında durayım sürekli kontrolde olayım neye yarar sevdiğim dediğim adamın aklında başka kadın olması beni bitirir aldatmasından çok böyle bir niyeti olduğu beni üzer.
Benimde etrafımda evli olduğum halde gözümün içine bakan erkekler var ben niye şaşmıyorum namus sadece kadın için mi sadık kalmak kadın için mi aynı şeyi onda görmediğim an tabi elimde gerçek malzeme olduğu zaman biter.

Ne zavalli insanlar var hayatta guzel seni seven evine esine sadik bi kadin bulmussun kiymetini bil be adam ne aradigini bilmiyor demek ki ve boyle bi insan da bir omur bulduklariyla yetinemez o yuzden de asla mutlu olamaz
hayır anlamadığım tüm gün aklımda yanlış anlamayın her kadın fark eder kesinlikle, evliyim herkesin dikkatini fark ediyorum gözümün içine bakıyorlar kimseye başımı kaldırıp bakmıyorum benim kocamın eline kimse su dökemez diye diyorum ama kocama yetmiyormuşum.

saçmalıyorsunuz

siz onu sessizce takip etmelsiniz
ben seni takip ediyorum diye kulağında bağırırsanız
hiçbir sorunuzun cevabını bulamazsınız

saçmalıyorsunuz

siz onu sessizce takip etmelsiniz
ben seni takip ediyorum diye kulağında bağırırsanız
hiçbir sorunuzun cevabını bulamazsınız
öyle uyuyan devi uyandırmak olur bu. yaparsa çok iyi saklar artık eminim varsa da göremem ama bir kadın hiç bir delil yakalamasa bile adam eski adam olmaz oradan anlar emin olun benim gibi bu konuda kendine güveni olup alsa acabası olmayan kadın fark ettiyse her kadın fark eder.

iyide konu sahibi hiç bir sorusuna cevap aramıyor ki
aradım o gece aradım ertesi gece aradım konuşmak istedim ama bana verdiği cevap "benim hayatım karışma istediğini düşün "dedikten sonra aradan acıyla geçen bir haftanın sonunda gelip açıklamak isteyip sorduğum sorulara cevap vermek istese her kadın dinler ama ben dinlemem.
beni kaybetmeyi istemiş düşünmüş adam için çırpınıp ne olur bana (her kadının aldatıldıktan sonra duymak istediği cevap) hayır yapmadım cevabı için çırpınmam.
diyeceksiniz evlilik bu mu emek vermek gerek kurtarmak gerek. evet ama ben ona onu doğuran kadının yapmadığını yaptım her dediğini yaptım onu ilk tanıdığım günden daha ileri götürdüm sahip çıktım sadık kaldım aşına aş kattım
bugun rahata kavuşan bu adam başka arayışta olacak bende kurtarmak için cevap mı diyeceğim.

Yoo haklisiniz insan istedikten sonra kadin erkek farketmez herkes yapabilir ama evliligin sadakatin ne anlami kalir o zaman

Yoo haklisiniz insan istedikten sonra kadin erkek farketmez herkes yapabilir ama evliligin sadakatin ne anlami kalir o zaman
bilmiyorum bundan sonraki hayatım biraz zor olacak gibi çünkü ben bile bu konuda bu kadar zor insan olduğumu bilmiyordum ta ki şüphesi içime düşene kadar.
Diyorum ya belki her kadın çok seviyordur diye çocuklar var diye ya da çaresizlikten affeder ama ben asla
Şimdi içime şüphe düştü bu kadar değiştim gözümle görseydim herhalde kesinlikle biterdi.

belkide adam doğru söylüyor ama şüphesi bile geri dönüşü olmayan bir güvensizliğe itti beni.

Tabiki kabullenmk ne mumkun bircok kadin sizin gibi dusunur zaten

Esin aldatmasa da aldatmaya meyilli gibi. Eve gelip koku sürüme falan dikkatli ol

Nasılsınız?Eşinizle ne durumdasınız?
şimdi iyiyiz bana çok ilgili.seviyor sevgisini gösteryr sahip çıktığını arkamda olduğunu hissetiriyor önceden de yani o akşama kadar da öyleydi ama o gün bana karşı çok değişmişti.
bana ders vermek istemesi hayatıma karışma demesi çok yaraladı beni halen o haftayı unutamıyorum.
bana güvenmiyorsun biliyrm dedi aradan kaç yıl geçerse geçsin göreceksin ki ortada hiç bşy yok
seni seviyorum senin için herşeyi yaparım dedi.
sonra biraz dikkatlı bakınca ikna oldum kimse olmadığına ama başkasından ilgi görmek hoşuna gidiyr biliyrum

peki niye yıl sonuna kadar bekleyeceksiniz
madem gördünüz gercegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…