kocama güvenmiyorum

Ve ben eminim eşim şimdiye kadar bana bir açıklama yapmadıysa verecek cevabı olmadığı için.
kırılan bardak olsa hesabını verme gereği duyan herşeyde danışan bensiz para bile harcamayan adama ne oldu da karısı boşanacağım diyr da verecek cevabı yok

Ben size ilk yorumumda ne dedim dostluklar olabilir buna dayanarak yormayın birbirinizi
Ama aldatma ve istememe suçlamalar varsa iş çıkmaza girmiş demektir
Tabi bu gene kişilerin tercihidir ben buna tolerans gösteririm diyen insanlarda vardır
Ama yanlış evliliklerin sürememesi taraftarıyım

Bekleyin bakalım ne olacak

evet var benimde dostluklarım var eşiminde var bilyrm tanışıyrm görüşüyrm eşim tanıştıtmıştır benm takıldığım bunlar değil ben o akşam eşimde 3 yılda görmedğim şeyi gördüm karşı tarafa ilgi sevgi hoslantı gördüm.
Bunu gözümle görüp ve yanlış yorumlayıp yanlış görmediğime yemin edebilirim. kim bu kadar sıkıntıdan sonra evini dağıtmak ister

Bekleyin bakalım ne olacak
yok kararımı şimdi verdim çunkü önümde yığınla iş var kafamı toplayamıyorum sürekli aynı kelimeler aynı konuşması aklımdan geçiyr.
Bu pazar herşeyi bitireceğim. Gidip ev tutup davamı açacağım ve o yola girdikten sonra gerçekten suçsuz olduğunu öğrensem bile dönmeyeceğim.

Hakkınızda hayırlısı keşke karşınıza geçip artık yürümüyor deseydi dürüst bir kişiliği ve o cesareti olsaydı en azından verdiğiniz emeklere acımaz insan

Hakkınızda hayırlısı keşke karşınıza geçip artık yürümüyor deseydi dürüst bir kişiliği ve o cesareti olsaydı en azından verdiğiniz emeklere acımaz insan
keşke keşke bana onu deseydi en azından bir haftada 2 kilo verecek kadar acı yaşamazdım.
eminim o kapıdan çıksam bile asla içi acımayacak.
ta ki hiç kimsenin yapmadığını annesinin yapmadığını ona yaptığımı anladığı güne kadar.
bende daha iyisini bulup mutlu olacaksa devam etsin.
ben ona evladım gibi baktım kocammm dedim aşkımdan yer gök inledi ama ama neye yaradı.
anladım ki aldatılmamak ihanete uğramamak için ne yapsanız boş ben ömrümü feda ettim.
her konuda aklınıza hangi konu gelirse bir kadın nasıl kadın olmalı diye bildiğiniz herşey yıkılıp gitti.

Daha yaş 28 önünüzde uzun bir hayat var 3 yılınızı yaşamamış kayıp tecrübe farz edin

Daha yaş 28 önünüzde uzun bir hayat var 3 yılınızı yaşamamış kayıp tecrübe farz edin
evet biliyorum ama inanın çok zor toplanırım çok uzun zaman alır. yeni bir hayat kurduğumda asla güvenip tekrar evlenebileceğimi sanmıyorum.

Tüm başlığı okudum da karşıdaki kız bu adamın evli olduğunu bilmiyor olabilir, o kıza bir şekilde bir fotoğrafınızı gönderip evli olduğunuzu öğrenmesini sağlayın, diğer kadın da belki yuva yıkan kadın konumuna düşmek istemez.
Bunlardan bağımsız olarak ben boşanmanız taraftarıyım, aldatma vs olmasa bile size değer vermiyor bu adam. Davranışları, sözleri hep bu yönde.

demi arkadaşım delil mi lazım adamın verecek cevabı yok hayır yapmadım diyecek cevabı yok
ben onu çok iyi tanıyorum o bana cevap vermediyse böyle kaçmaya çalıştıysa böyle duyarsızlaştıysa kesinlikle bşyler vardır.
eşim bana ergenler gibi karısına benm hayatıma karışma diyecek ben daha delil mi arayacağım.
Bu noktaya gelen evlilik hele benm gibi biri için toplanır mı bilmiyorum.
ama bildiğim bşy var asla ona sırtımı GÜVENLE dönmem aklımın köşesinde acabası hep var olacak güvenip çocuk yapmam.
o gün bana açıklama yapsaydı kaç gündür haksız olduğu halde nedense garip bir tavır almamış olsaydı ben hıçkıra hıçkıra ağladığımda gelip bana derdini anlatsaydı belki derdim.
Zaman geçtikçe daha farklı bakıyorum onun verecek cevabı olmadığı için bana açıklama yapmadı

Asla o kıza ulaşıp uzak durması için adım atmam evet bugun numarayı araştrıdım ortaya çıkarmak için.
ben o kızı hallettim diyelim kızda suç bulmuyorum benim eşim yapmayacak o kız gider başkası gelir.
ben de ilk defa gördüm ki eşim beni önemsemiyor sevmiyor.

benim aklım şimdi başıma geliyor yüzüğü aylar öncesinden çıkarmıştı nerdeyse bir yıl olacak yüzüğü yok.
evdeki tüm birlikte çekilmiş fotoğraflarımızı kaldırdım yüzüğünü çıkardım takmıyorum.
ve düzelir miyiz bilmiyorum ama zaman ne gösterecek bilemem ama ben çok kararlıyım eski karısı öldü ilk işim onun yaptığı gibi yüzüğü çıkarmak olacak ve takmamak için en kısa zamanda satacağım elden çıkaracağım onu
bu hafta sonuna kadar 5 gün var 5 gün içinde inanılmaz bşy olmazsa şayet evi terkedeceğim.
davamı açacağım ve bitecek

Yok ben sen eşini geri kazan, kızı uzaklaştır diye demedim, belki bilse düştüğü konumdan rahatsız olacak bir kişidir diye dedim bunu. Ben olsam bilmek isterdim böyle bir şeyi mesela.

Çok cesur ve mantiklisiniz sizi tebrik ederim. Umarım acılarınız bir an önce hafifler. Emekleriniz umarım karşınıza çok daha iyilerinin çıkmasına vesile olur.

Yok ben sen eşini geri kazan, kızı uzaklaştır diye demedim, belki bilse düştüğü konumdan rahatsız olacak bir kişidir diye dedim bunu. Ben olsam bilmek isterdim böyle bir şeyi mesela.
eğer ki yakaladığım bir mesajı bir görüşmesi olsaydı öleceğimi bilsem damarlarımda damla kan kalmayacağını bilsem o kızın yerini bulur onu o iş yerinde asla çalışacak yüz bırakmazdım belki beni polis çıkarırdı onun iş yerinden belki o an eşim onu koruma içgüdüyse bni öldürürdü inanın umurumda değil içimdeki nefreti döker şimdi ne yapmak istiyorsanız yapın derdim benim hayata karşı hep iki rengim oldu ya siyah ya beyaz arasında bir insan olmadım.
ben çekip giderken sessiz gitmem ama tabi ispatlarsam.

Çok cesur ve mantiklisiniz sizi tebrik ederim. Umarım acılarınız bir an önce hafifler. Emekleriniz umarım karşınıza çok daha iyilerinin çıkmasına vesile olur.
tşk ederim güzel düşünceniz için rabbim kötü merhametsiz insanla karşılaştırmasın

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Anlattıklarının aynısını ablam ilk evliliğinde yaşadı. Hem de kocası olacak o hain kızcağızı evli bir kadınla aldatıyordu. Kavgalar gürültüler en sonunda boşandı kurtuldu. Şimdi başkası ile evli, bir oğlu da oldu çok mutlular. Bu günlerin de geçecek. Bir yuva kolay kurulmuyor ama bu adamlara ne oluyor anlamıyorum ben. Sen canını üzmeye gelmedin bu dünyaya, koy kapının önüne gitsin. Daha da gençmişsin, Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi. Eşinle öbür kız da Allah'ından bulsunlar. Mutlu olacaklarını mı sanıyorlar acaba, zavallılar.

Sanırım bazı şeyleri kaçırdım konuyu okumuştumda herhalde gelişmeler oldu bu konu hakkında. Yaşadıkların eminim çok zor ama iyi bir yanı var ki çocuğun yok bu adamdan Allah yardımcın olaun umarkm doğru kararı alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…