Ve ben eminim eşim şimdiye kadar bana bir açıklama yapmadıysa verecek cevabı olmadığı için.Hım şüphe ve bir cevap isteme olayı var sanırım bu onu rahatsız etmiş olabilir
Yanlış anlamayın her anlamda kadın kimliğinizle erkeklere karşı yanınızdayım
Eğer değer diyorsanız ilişkiniz için uğraşın olduğu kadar olmuyorsa o artık kendi bileceği bir şey
Ben size ilk yorumumda ne dedim dostluklar olabilir buna dayanarak yormayın birbirinizisizce evlilik bu mu nasıl düşünüyorsan güvenin yoksa boşan. kırk yıl elli yıl evli olanlar hiç mi sıkıntı yaşamamışlardır yaşamışlarsa sorunu böyle mi çözmüşlerdir kapı orada der gibi mi yürütmüşlerdir. evlilik emektir sahip çıkmadır çocuk gibi büyütüp yaşatmaktır
Bekleyin bakalım ne olacakVe ben eminim eşim şimdiye kadar bana bir açıklama yapmadıysa verecek cevabı olmadığı için.
kırılan bardak olsa hesabını verme gereği duyan herşeyde danışan bensiz para bile harcamayan adama ne oldu da karısı boşanacağım diyr da verecek cevabı yok
evet var benimde dostluklarım var eşiminde var bilyrm tanışıyrm görüşüyrm eşim tanıştıtmıştır benm takıldığım bunlar değil ben o akşam eşimde 3 yılda görmedğim şeyi gördüm karşı tarafa ilgi sevgi hoslantı gördüm.Ben size ilk yorumumda ne dedim dostluklar olabilir buna dayanarak yormayın birbirinizi
Ama aldatma ve istememe suçlamalar varsa iş çıkmaza girmiş demektir
Tabi bu gene kişilerin tercihidir ben buna tolerans gösteririm diyen insanlarda vardır
Ama yanlış evliliklerin sürememesi taraftarıyım
yok kararımı şimdi verdim çunkü önümde yığınla iş var kafamı toplayamıyorum sürekli aynı kelimeler aynı konuşması aklımdan geçiyr.Bekleyin bakalım ne olacak
Hakkınızda hayırlısı keşke karşınıza geçip artık yürümüyor deseydi dürüst bir kişiliği ve o cesareti olsaydı en azından verdiğiniz emeklere acımaz insanyok kararımı şimdi verdim çunkü önümde yığınla iş var kafamı toplayamıyorum sürekli aynı kelimeler aynı konuşması aklımdan geçiyr.
Bu pazar herşeyi bitireceğim. Gidip ev tutup davamı açacağım ve o yola girdikten sonra gerçekten suçsuz olduğunu öğrensem bile dönmeyeceğim.
keşke keşke bana onu deseydi en azından bir haftada 2 kilo verecek kadar acı yaşamazdım.Hakkınızda hayırlısı keşke karşınıza geçip artık yürümüyor deseydi dürüst bir kişiliği ve o cesareti olsaydı en azından verdiğiniz emeklere acımaz insan
Daha yaş 28 önünüzde uzun bir hayat var 3 yılınızı yaşamamış kayıp tecrübe farz edinkeşke keşke bana onu deseydi en azından bir haftada 2 kilo verecek kadar acı yaşamazdım.
eminim o kapıdan çıksam bile asla içi acımayacak.
ta ki hiç kimsenin yapmadığını annesinin yapmadığını ona yaptığımı anladığı güne kadar.
bende daha iyisini bulup mutlu olacaksa devam etsin.
ben ona evladım gibi baktım kocammm dedim aşkımdan yer gök inledi ama ama neye yaradı.
anladım ki aldatılmamak ihanete uğramamak için ne yapsanız boş ben ömrümü feda ettim.
her konuda aklınıza hangi konu gelirse bir kadın nasıl kadın olmalı diye bildiğiniz herşey yıkılıp gitti.
evet biliyorum ama inanın çok zor toplanırım çok uzun zaman alır. yeni bir hayat kurduğumda asla güvenip tekrar evlenebileceğimi sanmıyorum.Daha yaş 28 önünüzde uzun bir hayat var 3 yılınızı yaşamamış kayıp tecrübe farz edin
Tüm başlığı okudum da karşıdaki kız bu adamın evli olduğunu bilmiyor olabilir, o kıza bir şekilde bir fotoğrafınızı gönderip evli olduğunuzu öğrenmesini sağlayın, diğer kadın da belki yuva yıkan kadın konumuna düşmek istemez.keşke keşke bana onu deseydi en azından bir haftada 2 kilo verecek kadar acı yaşamazdım.
eminim o kapıdan çıksam bile asla içi acımayacak.
ta ki hiç kimsenin yapmadığını annesinin yapmadığını ona yaptığımı anladığı güne kadar.
bende daha iyisini bulup mutlu olacaksa devam etsin.
ben ona evladım gibi baktım kocammm dedim aşkımdan yer gök inledi ama ama neye yaradı.
anladım ki aldatılmamak ihanete uğramamak için ne yapsanız boş ben ömrümü feda ettim.
her konuda aklınıza hangi konu gelirse bir kadın nasıl kadın olmalı diye bildiğiniz herşey yıkılıp gitti.
demi arkadaşım delil mi lazım adamın verecek cevabı yok hayır yapmadım diyecek cevabı yokBen bu tip konularda illa bir delil olması gerektiğine inanmıyorum konu sahibine gaz veriyor gibi olmak istemem, ama bir evlilik bu noktaya geldikten sonra toparlanır mı? yani bir adam karısını acılar içindeyken bu kadar rahat izleyebilir mi hiç açıklama yapmadan içini rahatlatmadan, böyle durduk yere tavır alabilir mi? Tarafların birbirni böyle şüphede bırakmaya hakkı var mı?
Kadın günlerdir bir şey yemiyorum demiş adam pişmiş kelle gibi sırıtmış sadece yani gerçekten illa delil mi lazım.
Asla o kıza ulaşıp uzak durması için adım atmam evet bugun numarayı araştrıdım ortaya çıkarmak için.Tüm başlığı okudum da karşıdaki kız bu adamın evli olduğunu bilmiyor olabilir, o kıza bir şekilde bir fotoğrafınızı gönderip evli olduğunuzu öğrenmesini sağlayın, diğer kadın da belki yuva yıkan kadın konumuna düşmek istemez.
Bunlardan bağımsız olarak ben boşanmanız taraftarıyım, aldatma vs olmasa bile size değer vermiyor bu adam. Davranışları, sözleri hep bu yönde.
benim aklım şimdi başıma geliyor yüzüğü aylar öncesinden çıkarmıştı nerdeyse bir yıl olacak yüzüğü yok.Asla o kıza ulaşıp uzak durması için adım atmam evet bugun numarayı araştrıdım ortaya çıkarmak için.
ben o kızı hallettim diyelim kızda suç bulmuyorum benim eşim yapmayacak o kız gider başkası gelir.
ben de ilk defa gördüm ki eşim beni önemsemiyor sevmiyor.
Yok ben sen eşini geri kazan, kızı uzaklaştır diye demedim, belki bilse düştüğü konumdan rahatsız olacak bir kişidir diye dedim bunu. Ben olsam bilmek isterdim böyle bir şeyi mesela.Asla o kıza ulaşıp uzak durması için adım atmam evet bugun numarayı araştrıdım ortaya çıkarmak için.
ben o kızı hallettim diyelim kızda suç bulmuyorum benim eşim yapmayacak o kız gider başkası gelir.
ben de ilk defa gördüm ki eşim beni önemsemiyor sevmiyor.
eğer ki yakaladığım bir mesajı bir görüşmesi olsaydı öleceğimi bilsem damarlarımda damla kan kalmayacağını bilsem o kızın yerini bulur onu o iş yerinde asla çalışacak yüz bırakmazdım belki beni polis çıkarırdı onun iş yerinden belki o an eşim onu koruma içgüdüyse bni öldürürdü inanın umurumda değil içimdeki nefreti döker şimdi ne yapmak istiyorsanız yapın derdim benim hayata karşı hep iki rengim oldu ya siyah ya beyaz arasında bir insan olmadım.Yok ben sen eşini geri kazan, kızı uzaklaştır diye demedim, belki bilse düştüğü konumdan rahatsız olacak bir kişidir diye dedim bunu. Ben olsam bilmek isterdim böyle bir şeyi mesela.
tşk ederim güzel düşünceniz için rabbim kötü merhametsiz insanla karşılaştırmasınÇok cesur ve mantiklisiniz sizi tebrik ederim. Umarım acılarınız bir an önce hafifler. Emekleriniz umarım karşınıza çok daha iyilerinin çıkmasına vesile olur.
Kıyamam canım takip et peşini bırakmaOrtada ama elime alıp bsye bakayım desem yanıma gelir neye bakacaksın derdı. Ben bekliyorum onun birseyini gördüğüm an boşanmak için kimse bni tutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?