kocama güvenmiyorum

İlk zamanlar nasıl bir ilişkiniz olduğunu bilmediğim için şu anki durumunuzu yorumladim zaten. Yani son zamanlarınızda sanki belli etmeye başlamış o ama siz sonsuz güveninizden hiç gözlemleme gereği duymamışsiniz. Mesela demin bi konu okudum burda, konu sahibi eşi eve sevgililer günü akşamı 15-20 dk geç kaldı diye geceyi zehir etmiş adama, yine aynı üye adamın haftada bir gün izlediği yarım saatlik dizi için kavga çıkarmış falan filan. Şu durumda gururlu durusunuzdan da belli sizin öyle baskıcı, sürekli takip eden bir kadın olmadığınız. Ben de öyleyimdir yani sürekli takip edip kafaya takmam için anca içimde bir şüphe olması gerekir. Ama böyle yaparak da erkekleri tembellestiriyor muyuz acaba diye düşünüyorum bazen.

Bir de ilişkinin ilk zamanları için anlattıklarınızdan en çok özveriyi siz vermişsiniz gibi duruyor. Eşiniz sanki hep rahat olan tarafmis gibi.

Siz şimdi ne kadar üzgün olsanız da evde onun yanında belli etmeyin. Eger önceliğiniz bu durumu netliğe kavuşturmaksa, Uyumayacak olsanız bile yine yataga 9-10 gibi girin. Sizi uyuyor zannederken 12-1 lere kadar ne yaptığını gözlemleyin. Biraz sherlockluk olacak ama ben olsam bi ses kayıt cihazı, minik bi kamera falan edinirdim. Telefonu alip döküme baktım demiştiniz, telefonu tekrar alma şansınız varsa whatsapp webe qr kodunu okutup oturumu açık tutun.

Ben sevgilisi falan olduğunu sanmıyorum, sadece bekarlik günlerini özleyen, başka kadınların ilgisi hoşuna giden ve evlilikteki heyecanı azalmış bir erkek görüyorum.

Bu durum kurtarılır mi, elbette kurtarılır. Siz eğer hala çok seviyorum onsuz olamam diyorsanız ve aldattığına dair de bir delil çıkmazsa durumu tam tersine çevirmek sizin elinizde. Bence bi silkelenin kendinize gelin. Akşam eve gidince onun dikkatini çekecek şekilde giyinin suslenin ama hiç ona pas vermeden yatağa girin. Evdeyken sürekli telefon elinizde olsun. Buraya girin mesela, hoşunuza giden bi mesaj gelmis gibi imalı imalı sırıtin yanında, o bakınca toparlanın. Normalden daha neşeli görünmeye çalışın. Biraz da o sorgulasın kafasında ne oluyor bu kadına diye. Ne yapıyordun sen diye sorgulamaya başladığında da "sana ne benim hayatımdan?" deyiverin. Ben böyle durumlarda pes etmek yerine olayı hırsa döndürüyorum ve bu taktikler gerçekten işe yarıyor. Kendinizi yiyip bitireceginize onu bitirmenin planlarını yapın yani, sizden şüphelenip üzerinize titremeye başladıkça cok eğlenceli hale gelecek emin olun

Tabi ki saçma bir cevap,
Madem onun hayatı,gitsin bekar kalıp önüne gelenle sohpet vs etsin,
Sen aynısını yapsan o kimbilir nasıl sert tepki verirdi ama......erkek ya, hakkı var diye sanıyor ki toplumsal sapkınlıkta var,adamlar kendine hak görüyor herşeyi

aynen cevap verse bile bşy ifade etmediği için cevap beklemiyorum sadece biran önce ne olacaksa olsun belirsizlik beni daha çok mahvetti. yok ben öyle konuşturmaya çalışmam benim tarzım değildir ağzından laf almak giden gider istediğin kadar tut araştır önünü kes gözünü korkut bunları yaptıktan sonra ben nasıl ona koca deyip ondan çocuk yapacağım ona sarılacağım ona güveneceğim. artık ağlamıyorum onun yanında biliyorum ki o göz yaşları onun kendine daha çok güvenini getirmesine sebep oluyr.
dün belirsizlik bitiryrdu beni yanına gidip farkında mısın biz boşanmak üzereyiz dedim bana verdiği cevap evet farkındayım boşanacağız dedi. sadece bu

Artık bekleyecek bir şey kalmamış.

yazdığınız herşey her cümle o kadar beni anlattı ki bni biri anladı dedim. dediniz ya ilgisini çekin inanın gözümde bitmiş birine bunu yapamam belki dünyada her kadın affeder kurtarmaya çalışır ama ben asla şimdi diyeceksiniz madem bu kadar kararlısınız niye duruyorsnz evet haklısınız çünkü ben gözümle görüp kararlı çıkmak istyrm o evden ve beni yaptığı ihanet ayakta tutacak gözümle görürsem hayat yeniden başlayacak.
bu saydıklarınız yapsam onun tepkisini çok iyi biliyrm ona benim hayatım dediğim an o gecenin saatinde beni dışarı atar herkese rezil eder. bende bu durumdan sonra geri de dönmem boşanırım boşandıktan sonra mağduru oynayıp elimdeki herşeyi alır hayatında biri var der çıkar işin içinden biliyrm.
ben herşeyi boyutuyla düşünüyorum. haklıyken haksız duruma düşecek hareketi yapmak istemiyorum

dün belirsizlik bitiryrdu beni yanına gidip farkında mısın biz boşanmak üzereyiz dedim bana verdiği cevap evet farkındayım boşanacağız dedi. sadece bu
dediğimi yine diyorum aşırı şımarmış ve eminim ki kafasında biri var hoşlanıyor hayran ne denirse hazmedememeni anlıyorum belirsizlik hazmedememek nasıl yıpratır bilirim allah sabır versin ama annen üzülür diye gitmememzlik yapma bana kalırsa al iznini git ailenin yanına annene sarılıp için çıkana kadar ağla bu türlü içine atmalarla daha kötü hasta olursun kimse için değmez

Ya böyle düşünmekte haklısın şu an, bir anda sarsıldın ve bu süreçte çok yalnız kaldın güç alacağın kimse yok yakınında. Ama belki biraz fazla hassas davranıyor da olabilirsin. Ne ilişkiler nerelerden dönüyor.

Bizim bir yakınımızin oğlu evlendi, çocukları oldu. Çocuk olduktan sonra adan bir anda değişti. Yatakları ayırmış, eşiyle birlikte olmayı kesmiş, evde durmuyormus hiç, sürekli eşine hakaretler edip boşanma lafını ağzından düşürmüyormus. Biz kesin ayrılacaklar gözüyle bakarken normale döndüler. Adam evlilik ve baba olma baskısından triplere girmiş. Tipik özgürlüğü elinden alınıyormuş korkusu yaşayan erkek modeli. Benim 4 senelik iliskimde de olmuştu. İlk başta ben de senin gibi yataklara düştüm ama sonra bi anda kendime geldim ona haddini bildireceğim günün umudundan güç aldım ve gerçekten de ilk günden daha aşık bir adam haline döndü. 5 dk da değişir her şey o yüzden güçlü ol. Akşamları eve gelince yatmadan önce sakinleştirici bitki caylarından iç güzelce uyu dinlenmiş olarak uyan. Yemek düzeni için iştah açıcı suruplardan kullan. Kendini toparla ve o adama haddini bildir lütfen

Böyle düşünmene sevindim, gerçekten kendini yalnız hissetme, kötü oldukça burada paylaş dök içini.

O zaman bir önceki mesajımda bahsettiğim intikam almak için kıskandırma planlarını da unut, böyle biri olduğunu düşünmemiştim eşinin. Ama aynı mesajdaki aldatıp aldatmadıgini ispat için dediklerimi de bir düşün. Telefonu tekrar eline alabilirsen çok işe yarayacak bu, şifre falan koymuyorsa tabi. İnşallah her şey dilediğin gibi hayırlı olur senin için.

telefon dökümüne baktım en konuştukları listesinde sadece o numara var kime ait olduğunu öğrenemk için araştırdım bir şirket hattı şirket üzerine kayıtlı ve en uzun konuşma dakikası o numarada var bir tarihte 20 dakika konuşmuş.20 dakikada insan ne konuşur iş diyelim bende çalışıyorum 20 dakika evli bir adamla ne konuşurum. ben annemle 20 dakika konuştuğumda sıkılıyorum yoruluyorum. bir gün öğelen eşime işle ilgili bşy sormak için aradım meşguldu neyse gidip yemek yemeye gittim o bana döner dedim geldim bir saat geçmiş dönmedi aradım mesgul sonra aradan zaman geçti içime kurt düştü bu kadar uzun iş yerinde dedim aradım tekrar dedim kimle konuşutrdun dedi müfettişle neyse durmadım üzerinde. geçen öyle küçük bir tartışmamız oldu ve bana dediki geçende bana diyrsn kimle konuştun bu kadar uzun bunu söyleyince sanki bu şehir başıma yıkıldı kendi kendime dedim tamam snin rahatsız olduğun bşyler var. benim aklımda kalmazken sn nasıl o günü aklında tutmuşsn. demek ki kendine engel görüyrsn ve sorulmasını istemyrsn

zaten şifre koyduğu gün oda biliyrki geceden davayı açmaya giderim bunu bilyr ve şifre koymuyr. inş yapar inş şifre koyar bende o geceyi zehir edip çıkıp gitmezsem. şifrenin dökümü için şifre bende dün gece aldım sadece konuşmalarını duymak açısından ses kaydı yapmalıyım ama telefonun kendisine yapmam lazım evde konuşmaz bu saatten sonra evde yapmaz gün içinde konuşmuş o numarayla hep. ya anlamadığım iş yerinde 5 kişilik bir odada 20 dakika boyunca hiç mi müdür gelmez hiç mi sabit telefon çalmaz hiç mi acil bir iş çıkmazda sen 20 dakika boyunca kapatmadan konuşyrsn ben aradığımda en fazla 1 dakika tutyrsun kapatılm işim var dyrsun.
ve şimdi dikkat ettim adam hep öğlen arasında konuşmuş

Aynen işte kişi kendinden bilir işi durumu. Karşıdaki kadın evli mi onu bilmiyoruz ama, yaşının 45 olduğu da muamma. Hoş gerçi 45 olsa 20 olsa neyi değiştirir.

O numarayı Google da aratip baktin mi? Ya da whatsappte kaydı var mı diye? Bir de gün içerisinde farklı bi numaradan arayıp kim olduğu da öğrenilebilir belki

Özel değilse ne tür bi İşte çalışıyor bu adam? Yani is için konuşmuş olma ihtimali için soruyorum sürekli telde birilerini ikna etmek üzerine mi işi

İnsanların samimi dostları vardır kadın erkek fark etmez
Şüphe varsa somut delil gerekir somut veri olmadan kendinizi eşinizi ilişkinizi yormayın ama uyanık olun

watsabına baktım adını öğrenmek için araştırdım fakat numara şirket adına kayıtlı sadece adının hatice olduğunu bilyrm 45 yaşında değildi genç biz kız gördüm watsabında.

İnsanların samimi dostları vardır kadın erkek fark etmez
Şüphe varsa somut delil gerekir somut veri olmadan kendinizi eşinizi ilişkinizi yormayın ama uyanık olun
eşim bana desin ki evet görüşüyrm benm hayatım desin istediğini düşün istersen boşan desin ben halen kurtarmaya mı çalışayım zaten aldatılma duygusunu ayrı yaşıyorum koca dediğim adam bana istediğini düşün dedi umrumda değil boşan dedi bu beni kahrediyor
Evet delil bende onu istyrm onu gördüğüm an kesin kararımı vere4ceğim.
farz edelim yanıldım asıl aldatmasından önemli eşim bana senden ayrı hayatım var demek istedi resmen yüzüme karışmazsın dedi ve kendine istediği gibi heyecanların peşine düşmek için zemin hazırlamak istedi.

Eşim bana senden şüpheleniyorum desin her hareketimi izleyip yargılasın
Ona diyeceğim söz neye inanmak istiyorsan ona inan boşanmak istiyorsanız boşan bana güvenmeyen biriyle işim olmaz zaten

Bu empatiye bir örnektir eşiniz böylede düşünüyor olabilir

Özel değilse ne tür bi İşte çalışıyor bu adam? Yani is için konuşmuş olma ihtimali için soruyorum sürekli telde birilerini ikna etmek üzerine mi işi
yok şimdi numarayı öğrenince çalıştığı firmayı da öğrenmiş oldum öle satın alma satış için değil. zaten öyle olsa bile onun işi değil kendisi bakmaz iş derken ben muhasebe evrak işleri. yani onun işi hep bilgisayar başında öyle telefonla işi olmaz. iki iş yerinde çalışyrm eşim dedim belki o iş yerine eleman alınmıştır işi bilmyrdur buna soruyrdur dedim ama baktım ki öyle değilmiş aynı sektör aynı iş ortak çalıştığı firmada değilmiş sadece iş yaptıkları karşı firma yani yardımcı olabileceği bir durum yokmuş. atıyorum plastik firması kız a firmasında eşim b firmasında yani birbirleriyle sadece alıp verdikleri faturalar üzerine konuşabilirler bende bu işi yapıyorum
eşimi birgün arayıp 20 dakika iş sormadım ya da başka kimseyi 20 dakika tutmadım

her hareketi izleyip mi...... okumadınız galiba o akşama kadar ben asla hiç bir konuda ona baskı yapıp sana güvenim azaldı demedim. o akşam 3 yılda ilk defa böyle bir konuda karşı karşıya geliyoruz.
eşiniz karşınızda acılı acılı ağlasa neden bana bunu yaptın sana ne emekler verdim neden neden dese eşine sevgisi olan merhametli suçsuz olan aldatmayan hangi erkek eşine açıklama yapmaz. yok öyle bşy demez
Bu dediğinizin olması için bu konuda erkeğin yıpranmış olması lazım bana güvenmiyorsan boşan demesi için.
diyorum ya ilk defa böyle bir şey yaşandı.

sizce evlilik bu mu nasıl düşünüyorsan güvenin yoksa boşan. kırk yıl elli yıl evli olanlar hiç mi sıkıntı yaşamamışlardır yaşamışlarsa sorunu böyle mi çözmüşlerdir kapı orada der gibi mi yürütmüşlerdir. evlilik emektir sahip çıkmadır çocuk gibi büyütüp yaşatmaktır

Hım şüphe ve bir cevap isteme olayı var sanırım bu onu rahatsız etmiş olabilir
Yanlış anlamayın her anlamda kadın kimliğinizle erkeklere karşı yanınızdayım
Eğer değer diyorsanız ilişkiniz için uğraşın olduğu kadar olmuyorsa o artık kendi bileceği bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…