- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
benim dediğim o güne kadar düşündüğünüz gibi ilgisiz soğuk bir evliliğim yoktu kimsesiz babamın evine geldi tek başına üzerimde eşofmanlarla yüzüğü taktım. askere gitti tek kuruş ailesi göndermedi ondan bundan borç alıp ona gönderdim hep. gelinliğimi gelin ayakkabımı ben kendim aldım aldığım nişan elbisesini giymek nasip olmadı ailesi bana şahsi senle bir sorunumuz yok deyip beni sürekli kötü ettiler herkese tek dertleri oğulları evlenmesin onlara baksın buna da tamam deyip bırakmadım onu. evlendim üç yılda sevgim daha da arttı iki dakikaya bir oturduğu koltuğa gidip saatlerce öpüp koklayıp sabah erkekn kalkıp herşeyini hazırlayıp öpüp işe giderdim evin koridorunda karşı karşıya gelsem dakikalarca sarılırdım işe gittikten sonra gün içerinde 5 6 kez arayıp sni çok özledim akşam olsun yuvamıza gidelim sana sarılmak istiyorum derdim etrafımdaki herkes ona olan sevgimi aşkımın farkındaydılar. her şeyde arkasında oldum onu daha iyi yere getirmek için onla çalıştım hasta olduğum halde iki büklüm kalkıp aç kalmasın diye ona yemek hazırladım hep. bu anlattıklarım belki okuyanlar için basit ve anlamsız olabilir beni anca bu kadar fedakarlık yapana evli bir kadın anlar. evet erken uyuyordum dizlerine yatar öyle uyurdum beni geç bir saatte yatağıma götürür oturmaya devam ederdi. tabi ki hep böyle değildi her sofraya oturduğumuzda televizyonu kapatıp sohbet edelim evde sadece ikimizin sesi olsun derdim onla daha fazla vakit geçirmek için eve kendime bağlamak niyetiyle değildi yaptığım her şey isteyerek aşkla yaptım. bakımıma kişisel temizliğe gelecek olursak bu konuda asla geri kaldığımı düşünmüyorum eğer yatak odasıysa sanmıyorum. onun ki sadece heyecan tabi zamanla heyecanı tutkulu aşka dönüşecek biliyrm herşeyin farkındayım.
İlk zamanlar nasıl bir ilişkiniz olduğunu bilmediğim için şu anki durumunuzu yorumladim zaten. Yani son zamanlarınızda sanki belli etmeye başlamış o ama siz sonsuz güveninizden hiç gözlemleme gereği duymamışsiniz. Mesela demin bi konu okudum burda, konu sahibi eşi eve sevgililer günü akşamı 15-20 dk geç kaldı diye geceyi zehir etmiş adama, yine aynı üye adamın haftada bir gün izlediği yarım saatlik dizi için kavga çıkarmış falan filan. Şu durumda gururlu durusunuzdan da belli sizin öyle baskıcı, sürekli takip eden bir kadın olmadığınız. Ben de öyleyimdir yani sürekli takip edip kafaya takmam için anca içimde bir şüphe olması gerekir. Ama böyle yaparak da erkekleri tembellestiriyor muyuz acaba diye düşünüyorum bazen.
Bir de ilişkinin ilk zamanları için anlattıklarınızdan en çok özveriyi siz vermişsiniz gibi duruyor. Eşiniz sanki hep rahat olan tarafmis gibi.
Siz şimdi ne kadar üzgün olsanız da evde onun yanında belli etmeyin. Eger önceliğiniz bu durumu netliğe kavuşturmaksa, Uyumayacak olsanız bile yine yataga 9-10 gibi girin. Sizi uyuyor zannederken 12-1 lere kadar ne yaptığını gözlemleyin. Biraz sherlockluk olacak ama ben olsam bi ses kayıt cihazı, minik bi kamera falan edinirdim. Telefonu alip döküme baktım demiştiniz, telefonu tekrar alma şansınız varsa whatsapp webe qr kodunu okutup oturumu açık tutun.
Ben sevgilisi falan olduğunu sanmıyorum, sadece bekarlik günlerini özleyen, başka kadınların ilgisi hoşuna giden ve evlilikteki heyecanı azalmış bir erkek görüyorum.
Bu durum kurtarılır mi, elbette kurtarılır. Siz eğer hala çok seviyorum onsuz olamam diyorsanız ve aldattığına dair de bir delil çıkmazsa durumu tam tersine çevirmek sizin elinizde. Bence bi silkelenin kendinize gelin. Akşam eve gidince onun dikkatini çekecek şekilde giyinin suslenin ama hiç ona pas vermeden yatağa girin. Evdeyken sürekli telefon elinizde olsun. Buraya girin mesela, hoşunuza giden bi mesaj gelmis gibi imalı imalı sırıtin yanında, o bakınca toparlanın. Normalden daha neşeli görünmeye çalışın. Biraz da o sorgulasın kafasında ne oluyor bu kadına diye. Ne yapıyordun sen diye sorgulamaya başladığında da "sana ne benim hayatımdan?" deyiverin. Ben böyle durumlarda pes etmek yerine olayı hırsa döndürüyorum ve bu taktikler gerçekten işe yarıyor. Kendinizi yiyip bitireceginize onu bitirmenin planlarını yapın yani, sizden şüphelenip üzerinize titremeye başladıkça cok eğlenceli hale gelecek emin olun